Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Decorațiunile pentru ferestre, soluția pentru un iluminat natural potrivit locuinței tale

Decorațiunile pentru ferestre, soluția pentru un iluminat natural potrivit locuinței tale

Se încarcă...
805 vizualizări

Gestionarea luminii naturale în camera ta

Ferestrele din locuința ta sunt adeseori ignorate sau cel mult puse pe planul secund atunci când este planificată amenajarea unei camere. Când, de fapt, acestea reprezintă un proiect foarte important și entuziasmant în sine. E o experiență foarte interesantă!

Pentru o senzație diferită

Este logic ca înainte de a planifica decorațiunile pentru ferestre să te gândești la modul în care utilizezi încăperea: privit la televizor, lucru, dormit?

Poate camera ta este inundată de lumină și vrei să creezi o senzație mai confortabilă și mai intimă. În acest caz, folosește straturi de jaluzele și draperii bogate pentru un plus de comoditate într-un dormitor, de exemplu.

Dacă încăperea ta este prea luminoasă, ceea ce cauzează disconfort la privitul la televizor, gândește-te cu atenție la poziția dispozitivului și la decorațiunile pentru ferestre.

Lumina naturală poate avea un efect profund asupra stării noastre de bine, a nivelului de concentrare și a dispoziției. În plus, pot contribui semnificativ la atmosfera pe care încerci să o creezi în locuința ta. Perdelele voal moi și minimaliste permit pătrunderea luminii naturale într-o cameră de zi. Însă pentru a controla în întregime cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, în diverse momente ale zilei, poți face combinații și utiliza atât perdele voal, cât și jaluzele și draperii.

Utilizarea de culori reci pe pereți va reduce din luminozitate. Folosește vopsea mată sau texturată în locul celei lucioase.

Există multe modalități prin care să crești sau să reduci strălucirea luminii în camera ta, în funcție de atmosfera pe care dorești să o creezi. E nevoie doar de puțină planificare și câteva ajustări inteligente.

Vezi și alte articole despre iluminatul intern:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360