Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Decorațiunile pentru ferestre, soluția pentru un iluminat natural potrivit locuinței tale

Gestionarea luminii naturale în camera ta

Ferestrele din locuința ta sunt adeseori ignorate sau cel mult puse pe planul secund atunci când este planificată amenajarea unei camere. Când, de fapt, acestea reprezintă un proiect foarte important și entuziasmant în sine. E o experiență foarte interesantă!

Pentru o senzație diferită

Este logic ca înainte de a planifica decorațiunile pentru ferestre să te gândești la modul în care utilizezi încăperea: privit la televizor, lucru, dormit?

Poate camera ta este inundată de lumină și vrei să creezi o senzație mai confortabilă și mai intimă. În acest caz, folosește straturi de jaluzele și draperii bogate pentru un plus de comoditate într-un dormitor, de exemplu.

Dacă încăperea ta este prea luminoasă, ceea ce cauzează disconfort la privitul la televizor, gândește-te cu atenție la poziția dispozitivului și la decorațiunile pentru ferestre.

Lumina naturală poate avea un efect profund asupra stării noastre de bine, a nivelului de concentrare și a dispoziției. În plus, pot contribui semnificativ la atmosfera pe care încerci să o creezi în locuința ta. Perdelele voal moi și minimaliste permit pătrunderea luminii naturale într-o cameră de zi. Însă pentru a controla în întregime cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, în diverse momente ale zilei, poți face combinații și utiliza atât perdele voal, cât și jaluzele și draperii.

Utilizarea de culori reci pe pereți va reduce din luminozitate. Folosește vopsea mată sau texturată în locul celei lucioase.

Există multe modalități prin care să crești sau să reduci strălucirea luminii în camera ta, în funcție de atmosfera pe care dorești să o creezi. E nevoie doar de puțină planificare și câteva ajustări inteligente.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult