Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brichete de foc

Produse din categoria Brichete de foc


Te-ar putea interesa și:

Lemne de foc, Peleti, Detectoare de incendii.


Dacă ești în căutarea soluției potrivite pentru aprinderea focului, în șemineu, centrală termică sau sobă, te așteptăm cu drag la Brico Depot, locul în care găsești combustibili de înaltă calitate pentru încălzire solizi și lichizi, din care să alegi varianta potrivită pentru tine.

Poți opta pentru:

  • Brichete de foc din rumeguș – pentru o aprindere rapidă, timp de ardere de 2,5 ori mai mare decat cel al lemnelor, potrivite pentru aprinderea focului în centralele termice, sobe sau boilere. Acestea nu poluează mediul, deoarece în urma procesului de ardere eliberează o cantitate de CO2 similară cu cea asimilată de copaci în timpul fotosintezei;
  • Combustibil – potrivit pentru aprinderea focului din șeminee. Combustibilul creat special pentru acest scop, reprezintă o sursă ecologică de energie, obținut din alcool biologic și nu emite miros sau fum. Astfel, te poți bucura de câteva momente de meditație și de un ceai cald lângă șemineul tău.

Selectăm cu atenție toate produsele pe care le adăugăm în gamă, așa că te invităm în magazinele noastre pentru a achiziționa brichete de foc sau combustibil, pentru aprinderea mai ușoară și mai rapidă a focului.

În magazinele noastre Brico Depot din țară, îți punem la dispoziție o mulțime de soluții pentru încălzirea locuinței și cele mai eficiente soluții de aprindere a focului, pe lângă șemineele elegante și inedite pe care le găsești tot la noi într-o gamă largă.

În plus, la Brico Depot poți achiziționa și online, din confortul casei tale. Dacă ai rămas fără brichete de foc sau combustibil și nu dorești să te deplasezi, îți trimitem produsele acasă. La doar câteva click-uri distanță găsești toate lucrurile de care ai nevoie. Alege opțiunea cu livrare la tine acasă și bucură-te de cumpărături, fără griji.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360