Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Polistiren extrudat

Produse din categoria Polistiren extrudat


Fie că trebuie să izolezi o casă, o construcție mai mare sau chiar un spațiu industrial, polistirenul extrudat contribuie la eficiența energetică a oricărei clădiri și oferă protecție termică și împotriva umezelii, cu cele mai eficiente rezultate.

Polistirenul extrudat are o mulțime de beneficii, așa că este frecvent folosit pentru a izola diverse tipuri de construcții:

 • Rezistență termică și la umiditate
 • Eficiență energetică
 • Rezistență mecanică ridicată
 • Ușor de transportat și de folosit
 • Rezistență la substanțele chimice din compoziția vopselurilor, cimentului sau a mortarului

Pentru a te bucura de o bună izolație termică a pereților, este important să alegi polistiren extrudat de dimensiuni potrivite.

La Brico Depot găsești o mulțime de variante de lungimi, lățimi și grosimi de polistiren expandat, din care să alegi varianta potrivită pentru construcția ta. Tot ce trebuie să faci este să măsori cu atenție spațiul de care dispui și să cumperi cantitatea necesară de produs.

În plus, îți oferim și o gamă largă de adezivi pentru polistiren și uneltele de care ai nevoie pentru a îl aplica.

Dacă nu știi sigur care sunt produsele potrivite pentru construcția ta, te așteptăm la Brico Depot cu specialiști care te pot sfătui pentru a face cele mai potrivite alegeri.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de polistiren extrudat găsești la Brico Depot?


La Brico Depot ai la dispoziție o mulțime de tipuri de polistiren extrudat. Variantele disponibile au diverse dimensiuni de care trebuie să ții cont atunci când optezi pentru un anumit model. În plus, este important să știi că trebuie să alegi și în funcție de partea construcției pe care vrei să o izolezi, polistirenul extrudat fiind folosit cu succes pentru a izola acoperișuri, pereți, planșe, fundații, pardoseli, fațade, pereți interiori sau plăci laminate.
Cum aleg polistirenul extrudat?


La Brico Depot ai la dispoziție mai multe tipuri de polistiren extrudat din care să alegi. Este important să optezi pentru tipul de polistiren extrudat recomandat pentru tipul respectiv de construcție, în funcție de dimensiuni, de producător și de preț.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.


Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360