În perioada 9-13 ianuarie o parte din magazinele Brico se închid la ora 16 deoarece se desfășoară inventarul anual. Găsești aici mai multe informații. Mulțumim pentru înțelegere!

Produse pentru animale de companie

Zilele bune și mesele în tihnă sunt mai frumoase împreună cu familia și prietenii dragi! Pentru a petrece momente de bucurie și relaxare în aer liber, în cele mai bune condiții, Brico Depot te așteaptă cu o gamă variată de articole de exterior, cu care să poți face toate lucrurile pe care le dorești! Dorim să-ți oferim în permanență calitate la cele mai bune prețuri, așa că produsele din gama Brico Depot sunt realizate din materiale durabile și rezistente, la prețuri accesibile, pentru orice buget!

Pentru mese pline de savoare, ți-am pregătit o mulțime de modele de grătare și accesorii pentru grătar cu care să pregătești feluri delicioase de mâncare, de care să te bucuri în natură! Ai la dispoziție o gamă variată de grătare cu cărbuni, grătare pe gaz, accesorii pentru grătare și combustibili și arzătoare din care să alegi variantele potrivite pentru tine! Adaugă în coșul tău de cumpărături și grătare pentru pește, țepușe pentru frigărui, mănuși, perii pentru curățat grătarul, cărbuni și brichete pentru grătar, pentru ca experiența să fie cât mai simplă, iar rezultatul absolut delicios!

La Brico Depot, aliatul tău pentru toate lucrările și casă și grădină, lucrurile sunt mult mai simple și mai eficiente! Găsești toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru amenajarea casei și grădinii din care să alegi tot ce ai nevoie! Poți comanda online, cu modalitatea de livrare potrivită pentru tine, ridicare din magazin sau transport la tine acasă. Te așteptăm în vizită și în magazinele fizice, să descoperim împreună toată gama de produse!

Brico Depot, aliatul tău pentru orice proiect de amenajare a casei și grădinii, este gata oricând să te întâmpine cu idei, inspirație și toate lucrurile de care ai nevoie pentru planurile tale! Oricât de îndrăznețe ar fi proiectele tale, la Brico Depot găsești o gamă variată de produse și accesorii din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine, la cele mai accesibile prețuri, potrivite pentru orice buget! Iar dacă tocmai ți-ai amenajat terasa sau grădina și abia aștepți să chemi pe la tine prietenii și familia pentru o petrecere, atunci îți recomandăm să alegi și un grătar pe cărbuni, din piatră, cărămidă sau ciment, care asigură o bună ventilație și te ajută să pregătești bucate delicioase! Poți alege și modele cu roți, pe care să le transporți acolo unde ai nevoie. Grătarele sunt ușor de asamblat la tine acasă, au un design potrivit pentru orice decor și sunt ușor de întreținut și de folosit! Pentru toate zilele speciale, petrecerile sau, de ce nu, pentru o cină în familie, alege un grătar cu cărbuni, cu grill durabil și rezistent, care se poate curăța ușor cu ustensilele potrivite, special create pentru a asigura o curățare rapidă și eficientă! Alege modelul preferat din mulțimea de variante de la Brico Depot și pregătește grătare de poveste! La Brico Depot găsești oricând toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru amenajarea casei și grădinii, din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie! De asemenea, poți alege varianta de livrare care ți se potrivește! Plătește online cu ridicare din magazin sau livrare la tine acasă sau hai în vizită să vezi toate produsele pe care ți le-am pregătit!

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simti la fel de confortabil în gradina ca si în sufragerie. Acest concept se bazeaza pe produse atractive, usor de depozitat, cu design inteligent si rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cei care iubesc animalele de companie le consideră membri cu drepturi depline în familie. Indiferent că ai acasă un câine, o pisică sau orice alt animal, ai vrea să îi oferi, pe lângă dragoste și joacă, și cele mai bune condiții, ca să se dezvolte frumos și sănătos. Printre măsurile de siguranță se numără și alegerea plantelor pe care le ții în casă, pentru că unele dintre acestea pot fi toxice pentru animale și pot cauza probleme grave de sănătate.

Soluționarea problemelor pe care le creează dăunătorii ce atacă și distrug plantele face parte din întreținerea unei grădini sănătoase. Iată câteva metode de a identifica câțiva dintre cei mai întâlniți dăunători de grădină și modalități de a scăpa de aceștia.

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România