Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Produse pentru animale

Dacă ești în căutare de incubatoare pentru ouă, la Brico Depot găsești o gamă variată de incubatoare de calitate la prețuri avantajoase. Incubatoarele pentru ouă disponibile la Brico Depot sunt ușor de utilizat. Acestea funcționează prin uniformizarea temperaturii și dispun de control automat al temperaturii de incubare. Unele modele de incubatoare sunt dotate cu un capac transparent care facilitează supravegherea puilor eclozați.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simti la fel de confortabil în gradina ca si în sufragerie. Acest concept se bazeaza pe produse atractive, usor de depozitat, cu design inteligent si rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cei care iubesc animalele de companie le consideră membri cu drepturi depline în familie. Indiferent că ai acasă un câine, o pisică sau orice alt animal, ai vrea să îi oferi, pe lângă dragoste și joacă, și cele mai bune condiții, ca să se dezvolte frumos și sănătos. Printre măsurile de siguranță se numără și alegerea plantelor pe care le ții în casă, pentru că unele dintre acestea pot fi toxice pentru animale și pot cauza probleme grave de sănătate.

Soluționarea problemelor pe care le creează dăunătorii ce atacă și distrug plantele face parte din întreținerea unei grădini sănătoase. Iată câteva metode de a identifica câțiva dintre cei mai întâlniți dăunători de grădină și modalități de a scăpa de aceștia.

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360