Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Uscatoare de rufe

Produse din categoria Uscatoare de rufe


Un uscător de rufe este tot timpul de folos, dar mai ales în perioada rece a anului, când este necesar să îți usuci rufele în apropierea unui calorifer. La Brico Depot ai mai multe variante, pentru a putea alege modelul potrivit nevoilor tale.

Pentru a putea găsi ușor uscătorul de rufe dorit, ai câteva criterii după care poți să te ghidezi. În primul rând tipul de uscător de rufe:

  • individual, ce are sprijin pe podea și poate fi așezat oriunde, vara pe balcon sau pe terasă, iarna în baie sau în cameră;
  • ce se montează pe calorifer, eficient mai ales în perioada de toamnă – iarnă – primăvară, când caloriferele sunt calde;
  • de perete, ce îl poți monta fix, în diferite locații. Pot fi modele retractabile, ce se strâng atunci când nu le folosești, pentru baie sau pentru balcon, ideale pentru apartamente de dimensiuni mici.

Toate modelele de uscătoare de rufe de la Brico Depot se pliază, astfel nu vor ocupa spațiu atunci când nu sunt utilizate și se pot depozita cu ușurință în spații restrânse.

Înainte de a achiziționa tipul de uscător de rufe dorit, trebuie să te gândești bine și ce rufe vei dori să usuci, astfel:

  • dacă speli des rufe de dimensiuni mari, așternuturi, cuverturi etc., vei avea nevoie de un uscător care se montează pe perete, pentru a avea loc suficient să le întinzi;
  • pentru haine te poți orienta la uscătoare cu sprijin pe podea;
  • pentru articole de lenjerie sau hăinuțele copilului, un uscător de rufe ce se agață pe calorifer este foarte potrivit.

De asemenea, mai ales pentru modelele de uscătoare de rufe cu sprijin pe podea, trebuie să ai în vedere locul unde vrei să îl amplasezi. Deschise, acestea ocupă mai mult loc, și ai trecute dimensiunile importante, precum adâncime, lungime și lățime.

Unele variante de uscătoare de rufe au și coșuleț din plastic în care poți să ții cârligele de rufe, pentru a le avea la îndemână.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360