Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Cazi simple

Cele mai căutate

Produse din categoria Cazi simple


Alegerea unei căzi pentru baie este importantă, deoarece este o investiție majoră și se face pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, la Brico Depot ai o gamă largă de căzi de baie simple, fiind ușor să găsești varianta optimă pentru tine. Poți achiziționa și paravane pentru cada, putând să alegi să faci duș sau să te relaxezi cu o baie fierbinte.

Deoarece avem o ofertă largă de căzi simple de baie, este bine să ai în vedere câteva criterii de bază, după care să te ghidezi.

Poți să optezi pentru:

  • o cadă incastrabilă, achiziționând separat masca sau o poți îmbrăca în faianță;
  • o cadă insulară, cu tot cu mască pe care o poți monta fără alte investiții.

În funcție de materialul din care este confecționată poți să alegi:

  • o cadă din acryl, un material des utilizat pentru căzile de baie, care poate avea și proprietăți antibacteriene. Este un material ușor, ce se manipulează comod la montaj. În același timp este un material robust, ce rezistă bine la șocuri și la frecare. Este foarte fin și neted, oferind o atingere plăcută;
  • o cadă din fibră de sticlă, la un preț bun, un material fiabil, plăcut la atingere, ușor de montat, dar mai puțin rezistent ca acrylul.

Ai la dispoziție mai multe forme de căzi de baie și vei alege modelul dorit în funcție de dimensiunea băii:

  • dreptunghiulare, sunt cele mai multe modele, pot fi cu mască sau fără, au diferite dimensiuni, fiind potrivite și în băile de dimensiuni mici;
  • asimetrice, potrivite atunci când spațiul nu este foarte generos și egal, sunt de colț cu una din laturi mai scurte;
  • semirotunde, ce se potrivesc tot pe colț, dar într-o baie mai generoasă;
  • de tip insulă, foarte elegante, care pot fi montate cu spațiu de jur împrejur. Se potrivesc într-o baie de dimensiuni mai mari.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360