PARCHET

Te pregătești să îți renovezi apartamentul? Aproape ai terminat de finalizat construcția casei tale? Brico Depot vine în ajutorul tău cu o gamă variată de parchet și accesorii. Alegerea parchetului poate fi una destul de dificilă, dar magazinul nostru online îți oferă cele mai bune opțiuni pentru ca tu să ai locuința visurilor tale.

Poți selecta produsele favorite dintre sute de variante. În funcție de tipul pardoselii, de structură, dar și de preferințele tale, trebuie doar să alegi ceva potrivit. În ceea ce privește parchetul, ai nevoie de o echipă de meseriași care să îți monteze produsele fără probleme.

Dacă vrei doar să reîmprospătezi aspectul casei tale sau să faci mici modificări, la Brico Depot găsești numeroase accesorii pentru parchet. Adezivii și accesoriile pentru parchet sunt necesare pentru buna montare și finisare ale pardoselii tale.

Când vine vorba despre parchet, trebuie să știi că există numeroase opțiuni. În funcție de traficul din încăperea în care urmează să montezi parchetul, trebuie să alegi unul care să fie suficient de rezistent. De asemenea, asigură-te că alegi un parchet care să nu se zgârie rapid și care este ușor de întreținut.

Atunci când dorești să cumperi parchet, trebuie să știi că există diferite variante. Pe site-ul nostru găsești parchet laminat, parchet triplustratificat și parchet masiv. Ne dorim să îți oferim cele mai bune produse și de aceea la Brico Depot vei regăsi o gamă variată de parchet.

Brico Depot selectează constant produsele pe care le poți vizualiza și comanda online. Ne dorim să îți oferim doar cele mai bune opțiuni, la prețuri accesibile. Intră pe Brico Depot, descoperă gama largă de parchet și alege produsele care sunt potrivite pentru nevoile și preferințele tale.

Ca să nu pierzi timp prețios, poți să comanzi direct online, să alegi să vii în magazin să ridici comanda personal sau să ți-o livrăm noi rapid la domiciliu.

Îți dorești să achiziționezi parchet la un preț cât mai accesibil, fără a face rabat de la calitate? La Brico Depot ți-am pregătit o gamă largă de variante de parchet laminat. Parchetul laminat este perfect pentru încăperile în care nu este mult trafic, precum sufrageria, dormitorul sau holurile. Fiind confecționat din materiale de tip MDF prelucrate, nu este indicat să utilizezi acest tip de parchet pentru zonele cu umiditate crescută, precum bucătăria sau baia. Parchetul laminat are un luciu special pe care îl poți întreține extrem de ușor, cu produsele potrivite de curățenie. Pe lângă luciul spectaculos, parchetul laminat este foarte ușor de montat, iar mentenanța lui nu este un proces dificil. Acest produs este perfect pentru apartamente sau case, dar nu este ideal pentru locații cu trafic mare, precum magazine sau restaurante. Un alt beneficiu al parchetului laminat este prețul extrem de avantajos. Acest produs este perfect pentru cei care își doresc să achiziționeze parchet pentru a își renova apartamentul, dar fără să își depășească bugetul. La Brico Depot găsești numeroase opțiuni de parchet laminat, de diferite grosimi, de la 5 mm și până la 12 mm. Cu cât este mai gros parchetul, cu atât este mai rezistent și izolează termic, dar și fonic, încăperea în care este montat. Poți opta pentru un parchet laminat ceva mai gros, în special dacă locuiești la bloc, pentru a mai elimina din zgomot. În ceea ce privește culoarea parchetului laminat, pe site-ul Brico Depot găsești numeroase variante ca să poți completa designul casei tale, exact așa cum îți dorești. De la nuanța stejar alb și până la negru, găsești foarte multe nuanțe dintre care să alegi ceva potrivit pentru locuința ta. Dacă ai găsit produsul perfect, trebuie doar să îl comanzi și poți să vii în magazin să îl ridici sau să alegi livrarea la domiciliu.

Ești în căutarea unui parchet super rezistent care să arate bine și care să întregească frumos design-ul încăperii? La Brico Depot găsești parchet triplustratificat de diferite nuanțe și dimensiuni. Parchetul triplustratificat este confecționat din lemn, mai exact sunt lipite 3 straturi foarte subțiri de lemn pentru a crea acest tip de parchet. Datorită modului de fabricare, parchetul triplustratificat este un produs care rezistă testului timpului. De asemenea, acest tip de parchet nu se zgârie atât de rapid. Parchetul triplustratificat are un luciu specific lemnului de calitate superioară. Fiind un produs prelucat, nu trebuie să îți faci griji că va trebui să îl întreții cu dificultate sau că va trebui să îl dai cu lac în mod regulat. Acest tip de pardoseală este perfect pentru diferite tipuri de încăperi, de la cele cu trafic scăzut, precum camerele din casă și până la cele cu trafic ridicat, precum magazinele sau restaurantele. Parchetul triplustratificat este mai gros datorită modului de fabricare și îl poți găsi la grosimi de la 10 și până la 14 mm. Cu cât este mai gros parchetul, cu atât mai mult te va ajuta să izolezi termic și fonic încăperea. Pe lângă parchet de diferite grosimi, pe Brico Depot găsești și parchet de diferite nuanțe. Astfel, poți să alegi un parchet triplustratificat care să îți completeze frumos design-ul, respectând o anumită gamă de culori selectate de tine. Chiar dacă parchetul triplustratificat are un proces de montaj ușor, este indicat să apelezi la o echipă de profesioniști pentru a te asigura că este montat perfect. Brico Depot îți oferă parchet de calitate superioară, pentru ca tu să ai de unde alege. Dacă ai selectat deja produsul favorit, trebuie doar să îl comanzi direct de pe site. Poți alege să vii în magazin și să îl ridici personal sau să optezi pentru livrarea la domiciliu.

Dacă ești în plin proces de renovare și îți dorești să achiziționezi un parchet de calitate superioară care să fie extrem de rezistent, atunci Brico Depot vine în ajutorul tău. Pe site-ul nostru găsești parchet masiv la cele mai bune prețuri. Poți opta pentru parchet masiv de diferite nuanțe, dar și parchet masiv de diferite grosimi. Spre deosebire de alte tipuri de parchet, cel masiv este mult mai rezistent și este confecționat din lemn 100%. Nefiind atât de prelucrat, parchetul masiv are nevoie de mai multă întreținere și atenție decât restul tipurilor de parchet. Parchetul masiv este foarte bun, atât pentru încăperile cu trafic redus, cât și pentru cele cu trafic crescut. Trebuie să știi că acest parchet este mult mai sensibil la umiditate și de aceea trebuie să te asiguri că nu îl amplasezi în camere cu umiditate ridicată. Un alt avantaj al parchetului masiv este faptul că izolează termic extrem de bine. Parchetul masiv are un aspect impresionant și poate fi ceva mai gros în comparație cu restul tipurilor de pardoseală. Până în anii '90 acest tip de parchet era cel mai utilizat material pentru pardoseală. În ultimii ani a început să recapete popularitatea pe care o avea acum 30 de ani. Datorită rezistenței și calității superioare parchetul masiv nu trebuie să fie înlocuit o dată la câțiva ani. Totuși, trebuie să știi că are nevoie de întreținere, precum rașchetare și lăcuire o dată la ceva timp. La Brico Depot găsești o gamă variată de parchet masiv. Poți opta pentru parchet masiv cu grosime de 10, 12 sau 15 mm. De asemenea, poți să îți alegi nuanța favorită pentru a completa design-ul locuinței tale. Selectează produsele potrivite nevoilor tale, adaugă-le în coș și comandă-le. Poți veni în magazin să ridici comanda personal sau poți să selectezi livrarea rapidă la domiciliu.

ÎȚI RECOMANDĂM

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Care sunt avantajele parchetului   Ce modele de parchet pot alege   Parchetul și designul casei tale Întâlnit în majoritatea caselor și apartamentelor, parchetul est...

Cu puțină îndemânare, montarea parchetului este un proiect destul de ușor de realizat. Iar dacă îți chemi și un prieten priceput care să te ajute, vei termina mai repede amenajarea c...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România