Cumpără de minim 200 lei și poți câștiga una din cele 3 Dacia Duster. Înscrie-te
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

PARCHET

Descoperă gama de parchet Good Home, o gamă unică în piață, de calitate superioară la un preț accesibil. Parchet laminat, stratificat sau masiv, modele moderne și elegante, adaptabile preferințelor tale.

Parchet laminat

Parchetul laminat facilitează procesul de amenajare, fiind soluția ideală pentru o pardoseală accesibilă. Naturalețea lemnului este redată cu ușurință, versatilitatea, rapiditatea în montare și opțiunile de întreținere ușoare fiind caracteristicele principale ce sporesc senzația de confort.

Parchet triplustratificat

Parchetul stratificat poate fi încadrat cu ușurință în majoritatea stilurilor de amenajare deoarece poți schimba oricând culoarea și finisajul, are rezistența termică bună și poate fi folosit și în amenajările dotate cu încălzire prin pardoseală.

Parchet masiv

Ușor de montat și întreținut, izolând termic foarte bine, parchetul masiv crește valoarea casei tale. Senzația de căldură și luminozitatea lemnului fac din acesta piesa centrală a decorului, impresia unei încăperi primitoare fiind constant prezentă.

Adezivi & accesorii parchet

Adezivii și accesoriile de parchet facilitează montarea, finisarea și întreținerea, în orice încăpere din locuința ta, fiind un element de nelipsit în procesul de organizare al locuinței.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Instalarea parchetului laminat. Ghid practic pentru montarea parchetului
Cu putina indemanare, montarea parchetului este un proiect destul de usor de realizat. Iar daca iti chemi si un prieten priceput care sa te ajute, vei termina mai repede amenajarea casei.   E o
citește mai mult
Totul despre parchetul din casa ta
Care sunt avantajele parchetului   Ce modele de parchet pot alege   Parchetul si designul casei tale Intalnit in majoritatea caselor si apartamentelor, parchetul este o solutie
citește mai mult