Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

PARCHET

Descoperă gama de parchet Good Home, o gamă unică în piață, de calitate superioară la un preț accesibil. Parchet laminat, stratificat sau masiv, modele moderne și elegante, adaptabile preferințelor tale.

Parchet laminat Parchet laminat

Parchetul laminat facilitează procesul de amenajare, fiind soluția ideală pentru o pardoseală accesibilă. Naturalețea lemnului este redată cu ușurință, versatilitatea, rapiditatea în montare și opțiunile de întreținere ușoare fiind caracteristicele principale ce sporesc senzația de confort.

Parchet triplustratificat Parchet triplustratificat

Parchetul stratificat poate fi încadrat cu ușurință în majoritatea stilurilor de amenajare deoarece poți schimba oricând culoarea și finisajul, are rezistența termică bună și poate fi folosit și în amenajările dotate cu încălzire prin pardoseală.

Parchet masiv Parchet masiv

Ușor de montat și întreținut, izolând termic foarte bine, parchetul masiv crește valoarea casei tale. Senzația de căldură și luminozitatea lemnului fac din acesta piesa centrală a decorului, impresia unei încăperi primitoare fiind constant prezentă.

Adezivi & accesorii parchet Adezivi & accesorii parchet

Adezivii și accesoriile de parchet facilitează montarea, finisarea și întreținerea, în orice încăpere din locuința ta, fiind un element de nelipsit în procesul de organizare al locuinței.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Totul despre parchetul din casa ta Totul despre parchetul din casa ta
Care sunt avantajele parchetului   Ce modele de parchet pot alege   Parchetul și designul casei tale Întâlnit în majoritatea caselor și apartamentelor, parchetul est...
citește mai mult
Instalarea parchetului laminat. Ghid practic pentru montarea parchetului Instalarea parchetului laminat. Ghid practic pentru montarea parchetului
Cu puțină îndemânare, montarea parchetului este un proiect destul de ușor de realizat. Iar dacă îți chemi și un prieten priceput care să te ajute, vei termina mai repede amenajarea c...
citește mai mult