Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Jaluzele ferestre

Produse din categoria Jaluzele ferestre


În oferta Brico Depot la accesorii interioare pentru ferestre găsești mai multe variante de jaluzele, de la firma Colours, ce se remarcă prin produsele sale de calitate, durabile și cu un aspect foarte plăcut. Jaluzele oferite sunt pentru interior, confecționate din aluminiu și orizontale.

Ai la dispoziție două culori:

 • alb, ușor de integrat în decorul locuinței tale, pentru un stil minimalist, contemporan
 • gri, elegant și discret, ce se integrează frumos în decor.

Lungimea jaluzelelor este de 180 cm și poți găsi mai multe variante de lățimi, care să se plieze pe dimensiunea geamului:

 • 40 cm, pentru un geam îngust, fie pe balcon, fie la bucătărie
 • 60 cm, pentru un geam de dormitor sau bucătărie
 • 75 cm, pentru geamuri uzuale din camera de zi sau dormitor
 • 90 cm, pentru geamuri late.

Jaluzele, fiind confecționate din aluminiu, se întrețin cu mare ușurință, fiind necesară doar o curățare cu o cârpă moale pentru a îndepartă praful care se acumulează. Sunt foarte utile atât în dormitor pentru a-ți garanta un somn liniștitor, cât și in camera de zi sau în bucătărie. Se pot monta și la balcon, dacă este închis. Intensitatea luminii se poate regla cu ușurință, iar în zilele calduroase de vară îți oferă răcoare.

Cele mai multe modele au mecanismul de derulare în partea stângă, fiind foarte comod de utilizat. Aceste modele de jaluzele se montează foarte ușor și rapid. În pachetul de achiziție ai incluse instrucțiunile de montare, precum și toate elementele necesare la montaj. Astfel, va fi simplu să te descurci și singur, fără a apela la un ajutor profesionist.

Produsele acestea le găsești doar la Brico Depot, iar avantajul este ca au un raport calitate – preț foarte bun. Jaluzelele se achiziționează la bucată, fiind convenabil să alegi exact dimensiunile de care ai nevoie.

Întrebări frecvente

 

Ce dimensiuni au jaluzelele din oferta Brico Depot?


Jaluzelele au o lungime standard de 180 cm, pe care o poți regla astfel încât să se potrivească atât pentru geamuri până în podea, cât și pentru cele de lungime medie. În ceea ce privește lățimea, ai mai multe opțiuni pentru a se potrivi cu geamul la care vrei să montezi jaluzele: de 40 cm pentru geamuri de balcon sau bucătărie, înguste, de 60 cm sau 75 cm pentru geamuri de dormitor sau camera de zi, de 90 cm pentru geamuri late.
Ce tipuri de jaluzele găsesc la Brico Depot?


În oferta Brico Depot ai la dispoziție mai multe modele de jaluzele de la firma Colours, din aluminiu, pentru a fi ușor și comod de întreținut și montat. Jaluzelele sunt rezistente în timp, confortabile, ușor de manipulat. Se pretează atât pentru birouri, cât și pentru locuințe, având un design simplu și elegant. Sunt jaluzele orizontale, cu mecanism de reglare, pentru a putea stabili, confortabil, intensitatea luminii. Se pot monta la interior. În pachetul de achiziție ai elementele de montaj, precum și instrucțiunile.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360