Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Hote incorporabile

Produse din categoria Hote incorporabile

Ai nevoie de aparate electrocasnice noi? Te-ai mutat în casă nouă sau vrei să le schimbi pe cele vechi? Alege-le pe cele esențiale pentru o bucătărie modernă de la Brico Depot.

Ți-am pregătit o selecție de hote încorporabile de la brand-uri renumite în acest domeniu precum:

  • Franke;
  • GoodHome;

Alege modelul potrivit bucătăriei tale și bucură-te de eficiența acestora și de un aer mai curat și filtrat în bucătărie. Scapă de mirosul pregnant de mâncare și de fumul și aburul nociv pentru mobilier. La Brico Depot vei găsi:

  • Hotă încorporabilă de perete;
  • Hotă încorporabilă telescopică;
  • Hotă clasică;
  • Hotă tip șemineu decorativă.

Hotele comercializate sunt confecționate din inox sau sticlă neagră, dotate cu iluminare led și cu butoane pentru reglarea intensității, ce se montează ușor și garantează performanțe excelente. Însă, în funcție de spațiul de care dispui pentru montarea unei hote, acestea au diferite dimeniuni și forme, astfel încât fiecare dintre voi să beneficieze de avantajele folosirii unui astfel de produs.

O hotă în bucătărie te scapă de mirosurile neplăcute din timpul gătirii și de abur sau fum. Acestea sunt dotate cu filtre de aluminiu lavabile, care absorb grăsimea pentru a proteja motorul, pentru o durată de viață mai lungă. Fie că ai o bucătărie clasică sau una open space, acest produs a devenit indispensabil în orice locuință.

În plus, la Brico Depot găsești și plite încorporabile pe gaz pentru bucătăria ta nouă sau pentru a o schimba pe cea veche. Amenajarea devine mai ușoară când ai la dispoziție atât de multe variante utile pentru bucătăria ta.


Te așteptăm la Brico Depot sau online, să-ți alegi electrocasnicele de care ai nevoie. Toate într-un singur loc, la prețuri accesibile. Colegii din magazine te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pentru ca tu să te simți acasă în noua ta locuință.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360