Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Izolații

Transformă-ți casa într-un spațiu plăcut, călduros și primitor pentru toți membrii familiei, prin intermediul materialelor pentru izolații termice, fonice și hidroizolații, alese în acord cu nevoile construcției tale. Dacă vrei să reduci costurile energiei electrice, precum și nivelul zgomotului resimțit în interiorul casei, Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de izolare accesibile și eficiente, care vor transforma complet locuința ta. Am luat în calcul toate nevoile tale și am creat o selecție inedită de produse excepționale, ideale pentru orice casă.

Pentru izolarea fonică și conservarea căldurii în interiorul camerelor din casă, ai la dispoziție o mulțime de produse stabile și originale, precum polistirenul expandat, polistirenul extrudat, vata de sticlă și vata bazaltică. Alături de numeroase accesorii incredibile, ai posibilitatea să le găsești întotdeauna pe site-ul Brico Depot și în magazinele fizice. În plus, nu trebuie să-ți faci griji din punct de vedere financiar - prețul atractiv avantajează toate persoanele!

În aceeași notă profesională, gama de hidroizolații se potrivește oricărui proiect de construcții, întrucât include produse special concepute pentru a proteja interiorul locuinței tale. Bazându-ne pe un nivel înalt al calității pe care îl asigurăm, aceste accesorii ingenioase constituie un real ajutor pentru orice persoană, astfel încât nu vei avea nevoie de prea mult ajutor de specialitate în momentul lucrărilor.

Având la dispoziție toate produsele necesare, mai ai nevoie doar de idei creative, la care putem contribui cu ușurință. Te așteptăm în magazinele noastre Brico Depot cu orice ocazie, locul unde vei găsi constant inspirația de care ai nevoie. Desigur, din punctul de vedere al achiziționării produselor, poți comanda produsele online, cu opțiunea de livrare la domiciliu.

O izolație bună înseamnă o lucrare completă, eficientă termic, care duce la costuri mai mici de încălzire și întreținere. De aceea, pentru ca o lucrare de construcții să fie complet funcțională, este nevoie de o soluție izolantă de cea mai bună calitate, rezistentă și durabilă în timp, care să scadă considerabil factura de energie. Pentru a obține toate aceste lucruri, este important să izolezi casa cu polistiren expandat, un material ușor dar extrem de eficient, care lasă pereții să respire dar nu permit pătrunderea aerului rece în casă. Polistirenul expandat este ușor de aplicat, are o bună rezistență la compresiune și poți alege varianta de grosime cea mai potrivită pentru pereții casei tale, în funcție de specificații. La Brico Depot ți-am pregătit o mulțime de variante de plăci de polistiren expandat din care să alegi cantitatea și grosimea dorită, modele de cea mai înaltă calitate, la cele mai accesibile prețuri. Iar dacă nu ești hotărât sau nu știi exact ce să alegi, colegii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi, idei și soluții pentru ca izolația casei tale să fie cea mai eficientă! Și pentru că ne dorim în permanență să îți oferim cele mai bune variante pentru amenajarea casei și grădinii, îți punem la dispoziție mai multe variante de a face cumpărături de la Brico Depot! Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicarea produselor din magazin sau ne poți vizita oricând în magazine, să descoperi toată gama de articole și accesorii! Adăugăm tot timpul în gamă soluții noi pentru proiectele tale, așa că ai mereu ceva nou de descoperit!

Ideale pentru izolarea termică și acustică a locuințelor, plăcile de polistiren extrudat pentru izolații exterioare diminuează zgomotul din interiorul camerelor, corectează denivelările șapei și te ajută din punct de vedere financiar, prin economisirea energiei electrice consumate. Brico Depot, ajutorul tău indispensabil în cazul proiectelor de bricolaj sau de construcție, te ajută printr-o gamă variată de produse ingenioase, special create pentru nevoile tale. Plăcile de polistiren extrudat contribuie la confortul din locuință, sunt rezistente la umiditate, bacterii sau ciuperci. Au aderență sporită la materiale utilizate în construcții, sunt foarte ușoare, neprezentând un stres pentru structuri și sunt impermeabile. Mai mult, prețurile disponibile pentru aceste plăci izolatoare sunt unele avantajoase. Continuă să lucrezi pentru visul tău în fiecare moment. Produsele de construcție de la Brico Depot te ajută să duci la bun sfârșit orice proiect ai în plan. În plus, plăcile de polistiren extrudat ies în evidență prin ușurința în utilizare și manevrabilitatea eficientă. Brico Depot este aliatul tău când vine vorba de realizarea diverselor proiecte profesionale, cu un cost redus și produse eficiente. Comanda acum online și poți alege livrarea la domiciliu, situație în care vei primi comanda direct în fața ușii tale. Desigur, când ai posibilitatea să ne vizitezi, ai opțiunea de ridicare a produselor din magazinele Brico Depot.

Un element de bază în structura puternică a acoperișului casei este reprezentat de vata de sticlă, un accesoriu eficient și practic, care te ajută în multe privințe. Brico Depot îți vine mereu în ajutor cu produse de calitate și funcționale, astfel încât să poți realiza proiecte diverse. Îți punem la dispoziție o gamă extinsă de produse de calitate, care vor contribui la rezultate mulțumitoare în orice lucrare de bricolaj, amenajare sau construcție. Utilizată pentru izolarea eficientă a pereților interiori, vata de sticlă are numeroase caracteristici care scot în evidență gradul sporit de eficiență al produsului. Dacă ai nevoie de liniște și confort în interiorul casei, vata de sticlă te va ajuta în această privință. Întrucât se manipulează simplu, vata de sticlă este un element potrivit pentru orice locuință, fie că este la bloc sau la curte. În plus, printre punctele forte ale utilizării de vata de sticlă se numără conductivitatea termică, rezistența ridicată la foc și izolarea acustică. Așadar, poți să folosești cu încredere oricare dintre produsele noastre, deoarece îți vor spori gradul de confort și de siguranță în gospodărie. În plus, alături de o multitudine de accesorii, aceste elemente eficiente sunt disponibile online, pe site-ul Brico Depot, dar și în magazinele fizice. La Brico Depot găsești produse accesibile, disponibile la prețuri avantajoase, pentru orice proiect ai în lucru. Poți alege varianta de livrare la domiciliu, dar și ridicarea comenzii din magazinele fizice Brico, după ce le comanzi online.

Când simți că locuința ta are nevoie de numeroase schimbări, atât din punct de vedere funcțional, cât și decorativ, înseamnă că a sosit timpul să pui în aplicare planul de renovare. De cele mai multe ori, primul pas în acest sens se dovedește a fi cel mai dificil. Însă, ideile tale alături de produsele aflate în oferta Brico Depot formează o combinație care nu are cum să dea greș. Poți începe prin alegerea elementelor de izolare a locuinței, printre care se numără și vata bazaltică, un accesoriu care oferă o mulțime de beneficii greu de ignorat. Compatibilă cu toate tipurile de locuințe, fie că este vorba despre un apartament la bloc sau de o casă la curte, vata bazaltică reprezintă un accesoriu practic și eficient, care te ajută să izolezi orice spațiu. Am pregătit o gamă variată de produse special concepute pentru izolarea locuinței, cu produse oferite de brandurile Knauf și Fibrangeo. Ambele companii promit o bună rezistență în timp, calitate superioară și ușurință în utilizare. În funcție de preferințele personale și nevoile locuinței, ai posibilitatea să optezi pentru produse accesibile, atât din punctul de vedere al prețului scăzut, cât și datorită avantajelor oferite. Îți garantăm că, indiferent de tipul de vată bazaltică aleasă, vei beneficia de un produs care sporește siguranța membrilor familiei în caz de incendiu, reduce grosimea de izolare necesară, absoarbe mai bine sunetul și izolează termic excelent. Alege vata bazaltică de care ai nevoie și pregătește-te de lucru! Brico Depot îți vine în ajutor cu produse esențiale și sigure, care te vor ajuta să realizezi orice proiect de bricolaj sau de construcție. Când vrei să efectuezi o comandă, ai posibilitatea să alegi opțiunea de livrare la domiciliu, astfel, pachetul va ajunge la tine în siguranță. În plus, poți selecta variante de ridicare din magazinele Brico Depot.

Probabil una dintre cele mai importante etape în construirea unei locuințe o reprezintă fundația. Fără o bază stabilă vor apărea cu siguranță tot felul de multe probleme legate de rezistența în timp a casei. Pentru a evita apariția unor astfel de situații, Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru hidroizolarea fundației. Din oferta noastră vastă ai posibilitatea să alegi foi de etanșare contra umidității, membrane de blindare, panouri de finisare, vopsea hidroizolatoare bituminoasă și diferite tipuri de amorse. Toate aceste produse profesionale, alături de accesoriile necesare, așteaptă să fie descoperite pe site-ul Brico Depot sau în magazinele fizice. Printre primele lucruri luate în calcul înainte de achiziție se află și prețul. Proiectele care implică construirea sau renovarea casei sunt, de obicei, costisitoare și durează o perioadă de lungă de timp. Ei bine, Brico Depot a luat în calcul aspectul financiar, astfel, produsele necesare pentru hidroizolarea fundației sunt disponibile la prețuri avantajoase pentru toate persoanele dornice să înceapă aceste proiecte de renovare. Te vei convinge cu siguranță de calitatea lor înaltă, de la prima utilizare. Un mare avantaj de care beneficiază elementele pentru hidroizolarea fundației este rezistență îndelungată în timp, datorat materialelor durabile și eficiente din care au fost fabricate. În plus, nu se rup în timpul montării, asigură protecție contra umidității și nu permit pătrunderea aerului în interior. Folosește cu încredere metodele noastre de livrare! Dacă vrei să primești comanda chiar în fața ușii tale, optează cu încredere pentru livrarea la domiciliu. În schimb, dacă te afli în apropierea magazinelor Brico Depot, poți ridica direct de aici produsele dorite.

Obține gradul dorit de izolare și etanșare atunci când construiești sau renovezi, optând pentru spume de izolare din oferta Brico Depot. La noi găsești o gamă variată de produse, de la spumă poliuretanică și spumă de montaj până la etanșanți din cauciuc. Îți oferim spume de izolare cu aplicator pentru o utilizare rapidă, dar și rezerve de spumă pentru aplicatorul propriu.

În timp, materialele utilizate în procesul de construcție al casei sau apartamentului se pot degrada, astfel încât este necesar să faci acțiuni ample de renovare. În ceea ce privește izolarea spațiului în care locuiești, Brico Depot îți oferă o gamă variată de produse eficiente, utile în cazul tuturor lucrărilor ce implică schimbarea sau îmbunătățirea izolației. Confecționate din materiale durabile și dense, precum aluminiu, PVC, plută sau fibră de sticlă, fiecare accesoriu inclus în categoria produselor pentru izolarea locuinței garantează o bună rezistență în timp. În acest fel nu va trebui să faci des aceste lucrări specifice. Mai mult, o caracteristică importantă a acestor produse este chiar ușurința în montare și manevrarea facilă. În acest mod, vei termina treaba mai repede, iar timpul liber rămas îl poți folosi în alte scopuri. În cadrul selecției noastre se regăsesc o mulțime de accesorii eficiente, care se pot utiliza în deplină siguranță. Ai și diverse elemente destinate izolării, precum colțare din aluminiu, plase de armare din fibră de sticlă, profile pentru balcon și dibluri pentru termosistem. Indiferent de alegerea făcută, aceste produse sunt disponibile la prețuri avantajoase. Le vei găsi atât în magazinele fizice Brico Depot, cât și online. Sporește confortul și funcționalitatea locuinței, doar prin intermediul produselor Brico Depot! Ai mereu la dispoziție o mulțime de oferte interesante și idei creative pentru decorarea casei. Optează pentru livrarea la domiciliu și produsele vor ajunge în siguranță la tine acasă. În plus, ai ocazia să ridici comanda direct din magazinele Brico Depot, dacă vrei să ne vizitezi!

Asigură o durabilitate sporită sistemului tău de izolație, alegând plase de armare din fibră de sticlă de la Brico Depot. În magazinul nostru găsești role de plasă pentru armare de diverse dimensiuni, ideale pentru prevenirea apariției crăpăturilor și armarea eficientă a sistemelor de izolație, mai ales când vrei să folosești elemente precum piatră decorativă sau plăci ceramice.

Asigură o bună funcționare a sistemelor sanitare sau a instalațiilor de încălzire, ventilare sau condiționare a aerului cu produse profesionale pentru izolarea conductelor. La Brico Depot ai o gamă variată de materiale pentru izolații conducte la prețuri avantajoase. Descoperă oferta noastră de role și tuburi izolatoare de diverse dimensiuni și creează un spațiu funcțional și eficient.

Cele mai apreciate produse

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Obiectivul Magnusson este de a face fiecare activitate mai precisă, mai puternică şi mai eficientă, pentru a garanta că proiectele de bricolaj sunt finalizate în siguranţă şi cu succes.

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

O casă eficientă energetic este o investiție inteligență pe termen lung și cu toții ar trebui să tindem către astfel de locuințe. Cum definim o casă eficientă din punct de vedere energetic Casa ef...

Știm că ești priceput la toate, însă unele proiecte, așa cum este izolarea casei, necesită lucru în echipă, alături de prieteni. Asigură-te că ai toate materialele necesare și că fiecare ș...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360