Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pistoale de lipit

Produse din categoria Pistoale de lipit

În caz că îți place să meșterești prin casă, nu trebuie să îți lipsească din trusa de scule și un pistol de lipit. Este foarte util deoarece te va ajuta să repari foarte multe produse, de la mobilier la obiecte de uz casnic, jucăriile îndrăgite de cel mic, dar îți va fi de folos și pentru a face izolații electrice.

La Brico Depot oferta este foarte largă și poți alege, în funcție de tipul de alimentare:

  • Pistol de lipit cu baterii, portabil, dar cu o putere mai mică;
  • Pistol de lipit ce se alimenteaza la rețea, de putere mare, dar ai nevoie de o priză în apropiere.

În funcție de putere, poți să optezi pentru:

  • Pistol de lipit de putere mai mică, până în 75 W, util pentru lucrări mici, pe care le faci ocazional;
  • Pistol de lipit de putere mare, de peste 75 W, care te ajută atunci când ai de efectuat lucrări importante, cu utilizarea acestuia în mod frecvent.

Un alt criteriu după care poți să alegi pistolul de lipit este tipul produsului:

  • La cald, unde se folosesc diverși adezivi termoplastici, sunt cele mai răspândite modele. În general, se folosesc batoane solide de adeviz, sub forma unor tije, ce sunt ușor de manevrat. Cele mai multe tipuri de adezivi sunt incolori pentru a nu modifica culoarea lipiturii făcute, dar poți să găsești și colorați, dacă ai de făcut diverse proiecte creative;
  • Pentru electroniști, cu fludor, ce sunt utilizate pentru circuitele electrice.

La Brico Depot, pe langă pistoalele de lipit, mai poți găsi și alte produse necesare, de la adezivi de interior cu aderență puternică, la regulator de presiune pentru butelie, lampă de lipit sau fludor.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360