Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Elemente de conexiune

E vremea să te asiguri că toate elementele din casa ta sunt interconectate eficient. Asigură-te că nu te bazezi pe niciun fel de improvizații și că pui lucrurile în ordine, pentru siguranță și confort. Brico Depot îți oferă cele mai tari soluții de elemente de conexiune, cu ajutorul cărora scapi de griji, dar și de dezordine.

Descoperă în gama noastră variată de produse cele mai bune doze, prelungitoare și fișe, dulii și accesorii de fixare a cablurilor. Fă din siguranță o prioritate și include în trusa ta de scule accesorii electrice de conectare și izolare. Doar cu ajutorul unor produse de calitate vei reuși să te bucuri de siguranță în condițiile unui aspect vizual plăcut.

Ținem cont de nevoia de a avea parte și de siguranță, dar fără a sacrifica design-ul interior al locuinței. Navighează prin gama Brico Depot și descoperă cele mai bune soluții pentru casa ta. Ai produse de culori și forme variate, în așa fel încât să le poți integra cu ușurință în orice spațiu.

Totodată, punem accent pe securitate. Cumpără de la Brico Depot și ai garanția că te vei bucura doar de produse cu adevărat sigure. Colaborăm cu producători de top, care utilizează tehnologii și materiale de ultimă oră.

Ai certitudinea că investești în produse care se păstrează bine în timp, lucru de care te asigurăm prin intermediul termenelor de garanție pe care le practicăm. Majoritatea produselor din această categorie beneficiază de o garanție de doi ani.

Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pe iOS și Android și accesează secțiunea Outlet, pentru a descoperi elemente de conexiune la prețuri excelente.

Rămâi pe site și în aplicație pentru a afla imediat care sunt cele mai tari promoții și oferte. Nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin Brico Depot!

Știm că nu îți plac improvizațiile și că vrei ca locuința ta să se bucure de cea mai bună instalație electrică. Asigură-te că eviți orice fel de problemă cu ajutorul celor mai bune doze. Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de doze, pe care poți conta în orice fel de clădire. Dacă ești electrician și ai ocazia să lucrezi cu materialele tale, profită de gama pe care ți-o punem la dispoziție și oferă-le clienților tăi siguranță la cele mai înalte standarde. La noi, găsești doze în dimensiuni și forme variate, excelente pentru orice tip de material. Grație varietății, din punct de vedere al structurii și formelor, la Brico Depot găsești soluții excelente, indiferent de specificul destinației de montare. Te asigurăm de rezistența produselor în timp și de eficiența lor. Profită de produsele obținute doar de la producători de top. Fabricate din materiale de calitate, dozele din oferta Brico Depot pot fi analizate din punct de vedere tehnic pe site și în aplicație. Află de ce tip sunt, cu ce tip de materiale sunt compatibile și ce dimensiuni au. Fă, astfel, cea mai bună alegere și găsește soluția potrivită pentru nevoile tale. Nu uita că Brico Depot practică termene de garanție generoase. Inclusiv pentru doze îți oferim termene de garanție de cel puțin doi ani. Alege calitatea și siguranța și cumpără cele mai bune doze de la Brico Depot. Descarcă-ți și aplicația noastră, disponibilă pe terminalele mobile care utilizează iOS sau Android. În aplicație și pe site ai acces la cele mai tari oferte și promoții. De asemenea, poți citi recenziile clienților care deja au testat produsele de care ești interesat. Nu uita că Brico Depot îți oferă posibilitatea de a alege cum vrei să intri în posesia produselor. Alege livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin.

A sosit momentul să renunți la grija lipsei de acces la prize. Știm cât de mult îți displace să nu ai cum să conectezi gadgeturile preferate la electricitate. De aceea, Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de prelungitoare și fișe de cea mai bună calitate. Alege din oferta noastră prelungitor 4 prize, prelungitor 5 prize sau prelungitor 6 prize, pentru a avea siguranța că nu rămâi niciodată descoperit. Ține cont de faptul că îți oferim doar produse la fabricarea cărora s-a ținut cont de cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță. Prelungitoarele pe care le vindem sunt dotate cu comutatoare și securizate excelent, pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune experiențe de utilizare. Totodată, la Brico Depot găsești modele de prelungitoare cu prize simple, dar și variante de prelungitor cu USB. Descoperă în oferta noastră și cele mai bune variante de prelungitor pe tambur, soluții excelente pentru planurile tale. Accesează pagina fiecărui produs pentru a descoperi caracteristicile tehnice și toate detaliile relevante. Găsește acolo informații despre lungimea prelungitorului sau fișei, sistemele de securitate din dotarea produselor și dimensiunea miezurilor. Totodată, pe pagina fiecărui produs ai informații despre termenul de garanție pe care ți-l oferim. Brico Depot dorește să se asigure că ai certitudinea că achiziționezi produse de calitate. Tocmai de aceea, îți oferim termene de garanție generoase. Produsele din această categorie beneficiază, majoritatea, de un termen de garanție de doi ani. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru terminalele mobile Android sau iOS și fii primul care afla despre promoțiile noastre. Rămâi și pe site și accesează secțiunea Outlet, unde poți găsi prelungitoare și fișe la prețuri fantastice. Nu uita că Brico Depot îți oferă posibilitatea de a alege cum să intri în posesia produselor. Comandă la domiciliu sau în cel

Finalizează-ți cu succes planurile. Apelează la dulii rezistente, produse din materiale de cea mai bună calitate și completează așa cum trebuie cele mai rezistente lucrări. La Brico Depot, ți-am pregătit o gamă variată de dulii electrice de cea mai bună calitate, adaptabile oricărui tip de spațiu, în mod eficient și fiabil. Navighează prin oferta pusă la dispoziție de Brico Depot și alege dulii rezistente și potrivite pentru planurile tale. Îți oferim variante din materiale diferite și de dimensiuni variabile. Asta, pentru a ne asigura că nu îți lipsește nimic atunci când vrei să pui la punct o instalație electrică de top. Descoperă în gama noastră dulie racord filetat, soclu porțelan pentru bec halogen, dulie porțelan, dar și dulie cu tijă. Tot la noi, găsești și adaptor dulie cupru rezistent și solid. Colaborăm doar cu producători de renume, pentru a-ți oferi calitate superioară. Totodată, practicăm prețuri excelente și oferim termene de garanție cât se poate de generoase. Accesează pagina fiecărui produs și descoperă particularitățile tehnice ale oricărei dulii de care ai putea avea nevoie. Tot pe pagina de produs, ai acces la recenziile altor clienți și la informații despre perioada de garanție de care vei beneficia. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Bine optimizată și concepută special pentru a fi ușor de utilizat, aplicația noastră te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Folosește aplicația Brico Depot și comandă-ți produsele preferate, direct de acolo! Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi dulii electrice, dar și alte produse, la prețuri care te vor lăsa cu gura căscată. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia materialelor. Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea produselor în cel mai apropiat magazin.

Dacă ai nevoie de bandă izolatoare, în oferta Brico Depot poți găsi diverse modele. Ai la dispoziție bandă izolatoare din aluminiu sau din PVC. Poți găsi diverse grosimi, de la cele subțiri de 10 mm, 15 mm, 19 mm, la cele groase de 25 mm. Și lungimea diferă, de la 3 m până la 30 m. Sunt de diverse culori, argintiu și teracotă pentru cele din aluminiu, cu o gamă largă de culori pentru cele din PVC.

Tehnologia wireless începe să câștige teren, dar încă ai nevoie de cabluri pentru ca toate device-urile și tehnologiile din casa ta să funcționeze așa cum trebuie. Știm că, uneori, cablurile provoacă dezordine și inconfort din punct de vedere estetic. Așa că, Brico Depot îți vine în ajutor cu cele mai tari soluții de accesorii fixare cablu. Îți punem la dispoziție o gamă variată de accesorii prin care te poți asigura că dezordinea provocată de cablurile din casa ta e de domeniul trecutului. La noi, găsești legături de fixare, clipsuri, coliere și elemente fixare tub la cele mai bune prețuri. Fixează bine cablurile și vei avea parte și de un nivel mai mare de ordine, dar și de o siguranță sporită. De multe ori, mișcările neinspirate ale cablurilor pot provoca defecțiuni sau funcționări necorespunzătoare, mai ales dacă vorbim despre cablul TV sau cablul de internet. Alege din oferta Brico Depot accesorii fixare cablu de tipuri și dimensiuni variate. Asigură-te că optezi pentru variante compatibile cu cablurile din casa ta și profită de prețurile excelente pe care le practicăm. Venim în sprijinul tău și cu termene de garanție generoase, pentru a-ți demonstra că te poți baza pe calitatea Brico Depot. Descarcă aplicația noastră, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Bine optimizată și concepută special pentru a fi ușor de utilizat, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Folosește aplicația și comandă-ți produsele preferate, direct de acolo! Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi accesorii fixare cablu, dar și alte produse, la prețuri de excepție. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia materialelor. Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea produselor în cel mai apropiat magazin.

La Brico Depot găsești o gamă variată de cabluri și accesorii audio-video. Alege accesoriile potrivite pentru o bună și îndelungată funcționare a aparatelor. Sunt disponibile cabluri de încărcare, cabluri HDMI, adaptoare, cabluri coaxiale, cabluri LAN, cabluri MYUP, cabluri TV, căști și conectoare de la branduri de top, precum Hama și Well. Comandă online la Brico Depot!

Sertizarea și mufarea cablurilor sunt extrem de importante pentru a asigura funcționalitatea diverselor aparate electrice și electronice. La Brico Depot găsești o gamă largă de pini terminali care te vor ajuta să realizezi cu ușurință cele două operațiuni. Sunt disponibile bare nul de diverse dimensiuni, șine oțel, precum și piepteni alimentare. Alege Brico Depot!

Realizează izolațiile electrice cu accesoriile potrivite! La Brico Depot găsești o gamă variată de tuburi termocontractabile. Asigură calitate și durabilitate lucrărilor electrice cu ajutorul tuburilor termocontractabile ce oferă rezistență la abraziune și protecție pentru conductoarele de fir, pentru conductoarele solide, pentru conexiuni, îmbinări și terminale. Alege de la Brico Depot produsele potrivite pentru lucrările electrice!

Folosește produse de calitate din gama de prelungitoare tambur! Derulatoarele cu tamburi sunt ergonomice și le poți depozita ușor datorită faptului că nu necesită mult spațiu. Prelungitoarele tambur au incluse prize multiple care permit utilizarea mai multor dispozitive simultan. Cablurile tambur pot fi transportate ușor, datorită mânerului special de care dispun. De asemenea, cablurile tambur prezintă durabilitate, fiind extrem de rezistente la șocuri.

Lucrările electrice devin mai ușor de realizat cu produse de calitate de la Brico Depot. Dacă ești în căutare de distribuitoare și splittere semnal, găsești în magazinul nostru online o gamă variată. Sunt disponibile splittere cu o intrare și două ieșiri, splittere cu o intrare și trei ieșiri, cutii aparente cu 1, 2, 3 sau 4 posturi, precum și taste false. Comandă online simplu și rapid la Brico Depot!

Asigură o funcționare de durată aparatelor electrice și electronice prin folosirea accesoriilor de calitate! La Brico Depot ai o gamă largă de mufe și adaptoare audio-video de la branduri de top. Comandă online seturi mufe TV, seturi conectoare, adaptoare priză englezească, mufe HDMI, seturi mufe, splittere semnal TV, distribuitoare semnal TV, ștechere coaxiale și separatoare antenă.

Montează ușor și rapid televizorul cu ajutorul suporturilor TV de la Brico Depot! Poți alege dintr-o gamă variată de suporturi TV. Sunt disponibile diverse modele la prețuri accesibile. De asemenea, găsești la noi suporturi universale pentru smartphone, precum și suporturi auto de diverse dimensiuni. Alege produse de calitate de la Brico Depot!

Morsete derivatie si reglete

Telecomenzi

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Poate că primăvara este sezonul pentru curățenie, dar nu este niciodată un moment nepotrivit pentru o curățenie temeinică a casei. Indiferent dacă te pregătești pentru vizite pentru a te putea muta sa...

1.DE CE SUNT NECESARE LUCRARILE DE RENOVARE A LOCUINTEI 2.EVALUEAZA STAREA LOCUINTEI 3.HOTARASTE DACA RENOVEZI TOATA LOCUINTA SAU DOAR O PARTE A EI 4.PLANIFICĂ ALĂTURI DE SPECIALIȘTI 5.MAT...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360