Elemente de conexiune

E vremea să te asiguri că toate elementele din casa ta sunt interconectate eficient. Asigură-te că nu te bazezi pe niciun fel de improvizații și că pui lucrurile în ordine, pentru siguranță și confort. Brico Depot îți oferă cele mai tari soluții de elemente de conexiune, cu ajutorul cărora scapi de griji, dar și de dezordine.

Descoperă în gama noastră variată de produse cele mai bune doze, prelungitoare și fișe, dulii și accesorii de fixare a cablurilor. Fă din siguranță o prioritate și include în trusa ta de scule accesorii electrice de conectare și izolare. Doar cu ajutorul unor produse de calitate vei reuși să te bucuri de siguranță în condițiile unui aspect vizual plăcut.

Ținem cont de nevoia de a avea parte și de siguranță, dar fără a sacrifica design-ul interior al locuinței. Navighează prin gama Brico Depot și descoperă cele mai bune soluții pentru casa ta. Ai produse de culori și forme variate, în așa fel încât să le poți integra cu ușurință în orice spațiu.

Totodată, punem accent pe securitate. Cumpără de la Brico Depot și ai garanția că te vei bucura doar de produse cu adevărat sigure. Colaborăm cu producători de top, care utilizează tehnologii și materiale de ultimă oră.

Ai certitudinea că investești în produse care se păstrează bine în timp, lucru de care te asigurăm prin intermediul termenelor de garanție pe care le practicăm. Majoritatea produselor din această categorie beneficiază de o garanție de doi ani.

Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pe iOS și Android și accesează secțiunea Outlet, pentru a descoperi elemente de conexiune la prețuri excelente.

Rămâi pe site și în aplicație pentru a afla imediat care sunt cele mai tari promoții și oferte. Nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin Brico Depot!

Doze

Știm că nu îți plac improvizațiile și că vrei ca locuința ta să se bucure de cea mai bună instalație electrică. Asigură-te că eviți orice fel de problemă cu ajutorul celor mai bune doze. Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de doze, pe care poți conta în orice fel de clădire. Dacă ești electrician și ai ocazia să lucrezi cu materialele tale, profită de gama pe care ți-o punem la dispoziție și oferă-le clienților tăi siguranță la cele mai înalte standarde. La noi, găsești doze în dimensiuni și forme variate, excelente pentru orice tip de material. Grație varietății, din punct de vedere al structurii și formelor, la Brico Depot găsești soluții excelente, indiferent de specificul destinației de montare. Te asigurăm de rezistența produselor în timp și de eficiența lor. Profită de produsele obținute doar de la producători de top. Fabricate din materiale de calitate, dozele din oferta Brico Depot pot fi analizate din punct de vedere tehnic pe site și în aplicație. Află de ce tip sunt, cu ce tip de materiale sunt compatibile și ce dimensiuni au. Fă, astfel, cea mai bună alegere și găsește soluția potrivită pentru nevoile tale. Nu uita că Brico Depot practică termene de garanție generoase. Inclusiv pentru doze îți oferim termene de garanție de cel puțin doi ani. Alege calitatea și siguranța și cumpără cele mai bune doze de la Brico Depot. Descarcă-ți și aplicația noastră, disponibilă pe terminalele mobile care utilizează iOS sau Android. În aplicație și pe site ai acces la cele mai tari oferte și promoții. De asemenea, poți citi recenziile clienților care deja au testat produsele de care ești interesat. Nu uita că Brico Depot îți oferă posibilitatea de a alege cum vrei să intri în posesia produselor. Alege livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin.

Derulatoare cu tamburi

Morsete derivatie si reglete

Distribuitoare si splitere semnal

Dulii

Finalizează-ți cu succes planurile. Apelează la dulii rezistente, produse din materiale de cea mai bună calitate și completează așa cum trebuie cele mai rezistente lucrări. La Brico Depot, ți-am pregătit o gamă variată de dulii electrice de cea mai bună calitate, adaptabile oricărui tip de spațiu, în mod eficient și fiabil. Navighează prin oferta pusă la dispoziție de Brico Depot și alege dulii rezistente și potrivite pentru planurile tale. Îți oferim variante din materiale diferite și de dimensiuni variabile. Asta, pentru a ne asigura că nu îți lipsește nimic atunci când vrei să pui la punct o instalație electrică de top. Descoperă în gama noastră dulie racord filetat, soclu porțelan pentru bec halogen, dulie porțelan, dar și dulie cu tijă. Tot la noi, găsești și adaptor dulie cupru rezistent și solid. Colaborăm doar cu producători de renume, pentru a-ți oferi calitate superioară. Totodată, practicăm prețuri excelente și oferim termene de garanție cât se poate de generoase. Accesează pagina fiecărui produs și descoperă particularitățile tehnice ale oricărei dulii de care ai putea avea nevoie. Tot pe pagina de produs, ai acces la recenziile altor clienți și la informații despre perioada de garanție de care vei beneficia. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Bine optimizată și concepută special pentru a fi ușor de utilizat, aplicația noastră te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Folosește aplicația Brico Depot și comandă-ți produsele preferate, direct de acolo! Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi dulii electrice, dar și alte produse, la prețuri care te vor lăsa cu gura căscată. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia materialelor. Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea produselor în cel mai apropiat magazin.

Coliere si cleme cablu

Tehnologia wireless începe să câștige teren, dar încă ai nevoie de cabluri pentru ca toate device-urile și tehnologiile din casa ta să funcționeze așa cum trebuie. Știm că, uneori, cablurile provoacă dezordine și inconfort din punct de vedere estetic. Așa că, Brico Depot îți vine în ajutor cu cele mai tari soluții de accesorii fixare cablu. Îți punem la dispoziție o gamă variată de accesorii prin care te poți asigura că dezordinea provocată de cablurile din casa ta e de domeniul trecutului. La noi, găsești legături de fixare, clipsuri, coliere și elemente fixare tub la cele mai bune prețuri. Fixează bine cablurile și vei avea parte și de un nivel mai mare de ordine, dar și de o siguranță sporită. De multe ori, mișcările neinspirate ale cablurilor pot provoca defecțiuni sau funcționări necorespunzătoare, mai ales dacă vorbim despre cablul TV sau cablul de internet. Alege din oferta Brico Depot accesorii fixare cablu de tipuri și dimensiuni variate. Asigură-te că optezi pentru variante compatibile cu cablurile din casa ta și profită de prețurile excelente pe care le practicăm. Venim în sprijinul tău și cu termene de garanție generoase, pentru a-ți demonstra că te poți baza pe calitatea Brico Depot. Descarcă aplicația noastră, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Bine optimizată și concepută special pentru a fi ușor de utilizat, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Folosește aplicația și comandă-ți produsele preferate, direct de acolo! Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi accesorii fixare cablu, dar și alte produse, la prețuri de excepție. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia materialelor. Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea produselor în cel mai apropiat magazin.

Benzi izolatoare

Tuburi termocontractabile

Suporturi TV

Telecomenzi

Cabluri si accesorii audio-video

Pini terminali

Mufe si adaptoare audio-video

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Prelungitoare

Lanterne, baterii și lămpi de lucru

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Poate că primăvara este sezonul pentru curățenie, dar nu este niciodată un moment nepotrivit pentru o curățenie temeinică a casei. Indiferent dacă te pregătești pentru vizite pentru a te putea muta sa...

1.DE CE SUNT NECESARE LUCRARILE DE RENOVARE A LOCUINTEI 2.EVALUEAZA STAREA LOCUINTEI 3.HOTARASTE DACA RENOVEZI TOATA LOCUINTA SAU DOAR O PARTE A EI 4.PLANIFICĂ ALĂTURI DE SPECIALIȘTI 5.MAT...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Lanterne și baterii

Prize, ștechere și întrerupătoare

Elemente de conexiune

Circuite de protecție

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România