Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Geamuri sintetice

Produse din categoria Geamuri sintetice


Pentru interior poți să alegi geamuri sintetice, acestea fiind mult mai rezistente la rupere, la căldură, la razele UV. Sunt mai ușoare decât un geam din sticlă și mai comod de manevrat, fiind o bună alternativă pentru interior, pe hol, pentru balcon, pentru a separa o anumită zonă dintr-o încăpere etc.

Pentru a alege cea mai bună variantă pentru tine, la Brico Depot ai mai multe produse și cu siguranță vei găsi modelul potrivit. Astfel ai:

  • geamuri sintetice transparente, foarte utile pentru a avea lumină naturală. Unele modele au o textură specială care lasă lumina să intre, dar au un efect de distorsiune pentru reflexie;
  • geamuri sintetice colorate, precum cele coajă de copac, care pot oferi un aspect deosebit încăperii.

Un alt criteriu de alegere este dimensiunea geamului sintetic, și poți alege:

  • în funcție de lățime, de 25 cm, 50 cm și 100 cm;
  • în funcție de lungime, 50 cm, 100 cm, 200 cm;
  • în funcție de grosime, de 2 mm, 2,5 mm.

Dimensiunea o vei alege în funcție de mărimea geamului pe care vrei să îl înlocuiești, plăci mari de 2 m lungime și 1 m lățime pentru a despărți o încăpere, medii de 1 m pe 1 m sau 1 m pe 0,5 m pentru geamuri sau pentru uși, mici de 0,5 m pe 0,5 m pentru geamul de la baie, de la o vitrină etc. Geamul sintetic este ușor de tăiat la dimensiunea dorită, în caz că nu găsești deja ceea ce ai nevoie.

La Brico Depot ai multe materiale pentru amenajări interioare, așa că după ce ai ales geamul sintetic potrivit, mai vezi și alte produse.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360