Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Disjunctoare

Cele mai căutate

Produse din categoria Disjunctoare

Pagină
Pagină

Disjunctoarele sunt foarte importante, deoarece au rolul de a proteja un circuit electric împotriva focului și a distrugerilor. La Brico Depot găsești o gamă largă de astfel de produse, pe care le poți achiziționa după ce te-ai consultat cu un electrician profesionist, pentru a le dimensiona corect.

Tot de aici mai poți cumpăra și alte produse necesare pentru instalația electrică, precum tablouri electrice cu sigurante, siguranțe automate, cabluri etc.

Astfel, disjunctoarele protejează și aparatele electrice prin întreruperea circuitului electric la creșterea curentului sau la scurtcircuit. Întreruperea curentului se face automat, iar repunerea în funcțiune se face manual, fiind un mod sigur și foarte comod de utilizare.

Disjunctoarele pot fi:

  • monopolare, cu o singură fază;
  • bipolare, ce oferă protecție dublă, la doi poli sau fază-neutru;
  • tripolare, cu protecție la trei poli;
  • tetrapolare, cu protecție la patru poli.

În funcție de curentul nominal, acestea pot fi de 10A, 16A, 20A etc. Capacitatea de rupere poate fi de 4,5kA, la cele mai multe produse. Disjunctoarele se aleg în funcție de aceste două valori conform proiectului tehnic, unde au fost dimensionate. Este foarte important să ai de la început proiectul tehnic, executat de un proiectant autorizat, unde să fie trecute în clar elementele necesare pentru instalația electrică, unde să fie dimensionate și disjunctoarele.

Modul de prindere la disjunctoarele de la Brico Depot este pe șină DIN, cu clipsare, fiind un mod practic și comod de prindere.

Produsele oferite de Brico Depot sunt de la firme renumite în domeniul electric, precum Schneider Electric, Legrand, Gewiss, Total Green etc., având astfel garanția calității.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360