Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Aparate pentru stropit

Transformă sarcinile zilnice din aria grădinăritului într-o activitatea plăcută și recreativă, alegând doar produse de irigat eficiente și profesionale. Brico Depot își dedică timpul pentru pregătirea unei game variate de produse excepționale, care te pot ajuta să duci la bun sfârșit toate activitățile din gospodărie. În acest sens, am ales dispozitive și accesorii pentru irigare eficiente, astfel încât să îți fie de ajutor în gradină.

Special realizate pentru irigarea grădinii, selecția de pompe și hidrofoare profesionale conține accesorii de irigat diverse, printre care vei găsi cu siguranță produsul potrivit nevoilor tale. Le vei găsi întotdeauna pe site sau în magazinele fizice Brico Depot, fiind disponibile la prețuri avantajoase pentru toate persoanele.

Ai la dispoziție o mulțime de furtunuri și conectori pentru irigare cu ajutorul cărora vei putea uda gazonul, iarba și plantele din grădină. Alături de accesoriile specifice pentru irigat grădina, aceste furtunuri așteaptă să fie descoperite și utilizate la adevăratul lor potențial.

Pe lângă faptul că aceste produse te ajută să obții o apă curată în interiorul casei sau garantează fluxul de apă pentru treburile din grădină, ele garantează și un mod facil de instalare și utilizare.

Variantele de instalații de irigare sunt extrem de numeroase când vine vorba de obiectele disponibile în gama Brico Depot. Am ușurat procesul de achiziționare al produselor, astfel, dacă vrei să primești comanda acasă, alege varianta de livrare la domiciliu. O altă metodă este ridicarea comenzii din magazinele Brico Depot!

Pentru toate proiectele tale de amenajare, oricât ar fi de îndrăznețe, există soluția perfectă! La Brico Depot, aliatul planurilor tale, te așteptăm cu o gamă variată de soluții pentru amenajarea casei și grădinii, la cele mai accesibile prețuri și din materiale de calitate! Te așteptăm oricând online și în magazine să descoperi toată gama de produse și să te lași inspirat! La final, alege tot ce ți se potrivește și ne putem apuca împreună de treabă! Iar dacă locuiești la casă și ești pasionat de grădinărit și de creșterea pomilor fructiferi, ți-am pregătit o mulțime de modele de pulverizatoare simple sau cu pompă și accesorii pentru stropirea plantelor și pomilor cu soluții sau tratamente, pentru a obține cele mai bune rezultate! Stropirea cu soluții pentru îndepărtarea buruienilor și dăunătorilor și pentru îngrijirea și fertilizarea plantelor și pomilor este o etapă importantă pentru a avea o grădină plină de roade și plante sănătoase! Alege pulverizatoare cu furtun la lungimea dorită, ergonomic și ușor de transportat, cu rezervor încăpător și pârghii eficiente de blocare, pentru ca această activitate să fie cât mai ușoară și mai plăcută! La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele de pulverizatoare din care să-l alegi pe cel potrivit pentru grădina ta! Ai cel mai bun raport calitate-preț la toată gama de produse! Poți comanda online, produsele tale preferate, de cea mai bună calitate, și poți alege opțiunea de livrare acasă sau cu ridicare din magazin! În plus, te așteptăm și în magazinele noastre fizice să descoperi idei și inspirație pentru casă și grădină!

La Brico Depot, locul în care există mai multe soluții din care să o alegi pe cea potrivită pentru proiectele tale de amenajare, ne gândim în permanență cum îți putem face viața mai ușoară și cum putem transforma planurile tale pentru casă și grădină în activități mai ușoare și mai practice! Așa că aducem tot timpul în gamă funcționale și eficiente articole și accesorii, testate și certificate, la cele mai accesibile prețuri, din care să alegi variantele potrivite pentru tine. În plus, ai cel mai bun raport calitate-preț la sute de produse destinate planurilor tale de amenajare! Dacă locuiești la curte, știi deja că îngrijirea unei grădini este o activitate relaxantă și plăcută, pentru care ai nevoie de produsele și accesoriile potrivite! Indiferent cât de generos este spațiul de care dispui, ai nevoie de o soluție pentru irigații, un sistem eficient și cu randament mare, cu care să uzi gazonul, pomii și plantele. Dacă ești în căutarea unei astfel de soluții, ai ajuns la locul potrivit! La Brico Depot avem o gamă variată de furtunuri și accesorii pentru udat, conectoare și aspersoare de grădină practice, cu care munca ta va fi mult mai ușoară! Alege soluția potrivită pentru tine și bucură-te fără griji de grădina la care ai visat! Și pentru că vrem ca lucrurile să fie simple și ușoare pentru tine, ți-am pregătit mai multe opțiuni de livrare! Poți comanda online, chiar de la tine de pe canapea și poți alege livrarea la domiciliu sau cu livrare în magazin. În plus, te așteptăm și în magazinele noastre fizice, să descoperi toată gama de produse!

Vrei ca florile din grădina ta să se mențină într-o formă cât mai bună? Alege din oferta noastră diversificată de stropitori și acordă-le îngrijirea de care au nevoie. La Brico Depot găsești o paletă largă de stropitori de diverse capacități, de la modele mici de 1.5 litri până la stropitori de 10 sau 12 litri. Comandă acum produsul dorit și alte accesorii utile, precum capete de tip rozetă.

Cele mai apreciate produse

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Pentru a avea un spațiu exterior prosper, trebuie să te asiguri că grădina ta este menținută bine irigată, în special în lunile calde. Însă cu atâtea sisteme disponibile, ce so...

Poți avea o grădină splendidă cu minimum de efort și cheltuieli cu ajutorul uneia dintre cele mai vechi și mai eficiente soluții contra dăunătorilor. O foloseau bunicii noștri și cu ajutorul ei aveau...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360