Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Aparate pentru stropit

Menține permanent aspectul îngrijit al grădinii tale folosind ustensile practice și ușor de utilizat. În acest fel te vei bucura de un spațiu verde care va completa aspectul primitor al căminului tău. Brico Depot îți sprijină pasiunile legate de grădinărit, motiv pentru care am pus la punct o selecție variată de produse ce îndeplinesc un rol important în procesul de îndepărtare a dăunătorilor.

Înlătură riscul confruntării cu situațiile neplăcute cauzate de acțiunea nefastă a dăunătorilor cu ajutorul aparatelor pentru stropit. Pentru grădini de orice dimensiuni, gama de pulverizatoare îți stă la dispoziție online sau în magazinele Brico Depot. Ai posibilitatea să alegi un pulverizator potrivit nevoilor tale, disponibil la prețuri avantajoase pentru fiecare buget.

Special concepute pentru tratarea bolilor care pot apărea la plantele din grădină, atomizoarele cu pompă îți vor ușura considerabil procesul de lucru. Se utilizează facil, datorită sistemului de funcționare, beneficiază de motoare fiabile și asigură un grad sporit de siguranță în momentul folosirii. Un alt element esențial în completarea procesului de îngrijire a grădinii este reprezentat de stropitoare. În acest caz, ai posibilitatea să alegi modelul dorit în funcție de dimensiune.

Brico Depot îți stă mereu la dispoziție cu idei creative în ceea ce privește amenajarea casei sau a grădinii. Îndrăznește să dai viață visurilor tale cu ajutorul produselor noastre! În acest sens, poți comanda în siguranță accesoriile necesare prin opțiunea de livrare la domiciliu. În schimb, dacă vrei să ne faci o vizită, ai posibilitatea să ridici comanda efectuată online direct din magazin.

banner outdoor
Pulverizatoare Pulverizatoare

Pentru toate proiectele tale de amenajare, oricât ar fi de îndrăznețe, există soluția perfectă! La Brico Depot, aliatul planurilor tale, te așteptăm cu o gamă variată de soluții pentru amenajarea casei și grădinii, la cele mai accesibile prețuri și din materiale de calitate! Te așteptăm oricând online și în magazine să descoperi toată gama de produse și să te lași inspirat! La final, alege tot ce ți se potrivește și ne putem apuca împreună de treabă! Iar dacă locuiești la casă și ești pasionat de grădinărit și de creșterea pomilor fructiferi, ți-am pregătit o mulțime de modele de pulverizatoare simple sau cu pompă și accesorii pentru stropirea plantelor și pomilor cu soluții sau tratamente, pentru a obține cele mai bune rezultate! Stropirea cu soluții pentru îndepărtarea buruienilor și dăunătorilor și pentru îngrijirea și fertilizarea plantelor și pomilor este o etapă importantă pentru a avea o grădină plină de roade și plante sănătoase! Alege pulverizatoare cu furtun la lungimea dorită, ergonomic și ușor de transportat, cu rezervor încăpător și pârghii eficiente de blocare, pentru ca această activitate să fie cât mai ușoară și mai plăcută! La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele de pulverizatoare din care să-l alegi pe cel potrivit pentru grădina ta! Ai cel mai bun raport calitate-preț la toată gama de produse! Poți comanda online, produsele tale preferate, de cea mai bună calitate, și poți alege opțiunea de livrare acasă sau cu ridicare din magazin! În plus, te așteptăm și în magazinele noastre fizice să descoperi idei și inspirație pentru casă și grădină!

Atomizoare Atomizoare

Viața la curte vine și cu anumite provocări, însă nimic ce nu poți rezolva cu Brico Depot! Pentru că știm că planurile tale de amenajare a casei și grădinii merită cele mai eficiente soluții, ți-am pregătit o gamă largă de produse și accesorii de cea mai bună calitate, din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie, la cele mai accesibile prețuri! Iar pentru lucrările din curte și grădină, avem o mulțime de articole care te vor ajuta să termini treaba mai repede și într-un mod cât mai plăcut! Pentru lucrările de primăvară din grădină, la Brico Depot găsești numeroase articole funcționale și practice, care te vor ajuta să rezolvi rapid orice situație! Dacă a venit momentul să stropești pomii împotriva dăunătorilor, un atomizor pe benzina sau cu pompă este exact produsul de care ai nevoie! Alege varianta potrivită pentru tine, cu capacitatea rezervorului suficient de mare pentru a acoperi toată suprafața de care dispui. În plus, atomizoarele de la Brico Depot sunt ergonomice și ușor de transportat acolo unde ai nevoie! Urmează cu atenție instrucțiunile de folosire ale substanțelor pe care le folosești și manualul de utilizare al atomizorului, pentru a îl păstra în cea mai bună stare cât mai mult timp. De asemenea, depozitează-l după folosire într-un loc ferit de ploaie sau razele directe ale soarelui, pentru a nu se deteriora! Descoperă online sau în magazine toată gama de produse Brico Depot și alege toate lucrurile de care ai nevoie! Ai la dispoziție mai multe opțiuni de livrare, direct acasă sau cu ridicare din magazin, dacă plasezi comanda online. Și nu uita că te așteptăm și în magazinele noastre, să te lași inspirat de gama de produse!

Stropitori Stropitori

Gazonul, florile și plantele mereu verzi și sănătoase sunt mândria oricărui gospodar, fie că vorbim despre un balcon sau o terasă, fie că ai la dispoziție un spațiu generos pe care să-l amenajezi exact așa cum dorești! Brico Depot s-a gândit la toate situațiile și proiectele tale pentru amenajarea grădinii și te așteptăm online și în magazinele fizice cu o mulțime de soluții, produse și accesorii special create pentru a răspunde oricăror nevoi! Pe site și la raft găsești pentru grădina ta toate ajutoarele care vor transforma grădina la care visezi în realitate! Iar din arsenalul oricărui iubitor de verde nu poate lipsi o stropitoare! Alege un model cu o capacitate potrivită pentru suprafața sau numărul de plante pe care trebuie să le uzi, din materialele și în culoarea ta preferată! Poți opta pentru o stropitoare din metal galvanizat sau din plastic rezistent; oricare ar fi alegerea ta, poți fi sigur că materialele sunt de cea mai bună calitate și te vor ajuta să duci treaba la bun sfârșit pentru mult timp! La Brico Depot lucrurile sunt mereu simple! Susținem proiectele tale de amenajare a casei și grădinii și îți venim în ajutor cu o gamă variată de articole special create pentru orice activitate! Te așteptăm să le descoperi și să te lași inspirat de toate posibilitățile pe care ți le oferim! Și pentru că vrem ca tu să ai timp pentru toate, îți punem la dispoziție mai multe modalități de cumpărare! Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la domiciliu sau hai să ne faci o vizită în magazin și să vezi ce produse ți-am pregătit la raft!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cum salvezi livada sau tot ce trebuie să știi despre stropirea pomilor fructiferi Cum salvezi livada sau tot ce trebuie să știi despre stropirea pomilor fructiferi
Obicei cu vechime la noi în țară, cunoscut de toți agricultorii profesioniști sau amatori care cultivă pomi fructiferi sau viță-de-vie, stropirea cu diferite substanțe (tratamentele fitosanitare...
citește mai mult
Zeama bordeleza, leacul pentru dăunătorii din grădină. Cum o prepari și cum o aplici Zeama bordeleza, leacul pentru dăunătorii din grădină. Cum o prepari și cum o aplici
Poți avea o grădină splendidă cu minimum de efort și cheltuieli cu ajutorul uneia dintre cele mai vechi și mai eficiente soluții contra dăunătorilor. O foloseau bunicii noștri și cu ajutorul ei aveau...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.