Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Plite incorporabile

Produse din categoria Plite incorporabile


Gătitul este una dintre pasiunile tale? Indiferent care este rețeta ta preferată, Brico Depot ți-a pregătit o gama diversificată de plite incorporabile de diferite culori și dimensiuni. Fie că îți dorești o plită incorporabilă cu un design clasic sau rustic sau preferi un cuptor electric incorporabil pentru o bucatarie moderna, în magazinul nostru găsești tot ce ai nevoie.

În oferta noastră ai la dispoziție mai multe modele de plite incorporabile:

  • Plită incorporabilă pe gaz, din inox
  • Plită inducție cu aspirare
  • Plită ceramică
  • Plită pe gaz, din cristal

Electrocasnice indispensabile în orice bucătărie, plitele incorporabile te ajută să pregăteși cu ușurință chiar și cele mai sofisticate rețete. Ca să te bucuri de gătit fără să îți face griji cu privire la designul bucătăriei, în gama noastră am inclus mai multe modele de de plite de diferite culori. Culorile disponibile sunt: Alb, Negru, Gri.

Calitatea este esențială când vine vorba de electrocasnice. Pentru a te bucura de produse profesionale, la Brico Depot îți punem la dispoziție o selecție de plite incorporabile de diferite stiluri, de la brand-uri renumite. Brandurile comercializate sunt:

  • GoodHome
  • Franke
  • Gorenje
  • Teka

Plitele incorporabile comercializate sunt confecționate din inox, ceramică sau cristal securizat, dotate cu diferite funcții pentru a răspunde tuturor nevoilor tale. Simplu și rapid de utilizat, plitele cu inducție permit controlul intuitiv, încălzirea rapidă, având zone flexibile de gătit. Funcția temporazitor permite oprirea automată a gătirii. Pe lângă dispozitivul de siguranță, unele modele dispun de indicator de căldură și indicator de oră și dată, motoare fără perii, funcție temporizator pentru îndepărtarea mirosurilor reziduale, plus opțiune de amplificare a zonei de gătit.

Pentru a alege modelul potrivit de poliță, în magazinele Brico Depot poți beneficia oricând de consultanță astfel încât să iei cele mai bune decizii. La Brico Depot îți punem la dispoziție mai multe servicii dedicate, de la transport și consultanță până la diverse modalități diferite de plată.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360