Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Scari din aluminiu

Produse din categoria Scari din aluminiu


Scările din aluminiu pentru construcții, și nu numai, din oferta Brico Depot sunt împărțite după mai multe criterii, pentru a puta repera ușor ceea ce ai nevoie.

În funcție de tipul de scară din aluminiu poți să alegi:

  • Simplă – are în general 2 tronsoane, cu deschidere de tip A, cu o mică platformă în partea de sus pentru un plus de siguranță, chingi de susținere ca și element de siguranță etc.
  • Telescopică – ce au avantajul că se pot plia foarte repede prin acționarea unui buton, fiind sigure și ușor de depozitat și transportat
  • Combinată

Scările din aluminiu pentru construcții de la Brico Depot sunt cu:

  • Un singur tronson, care se sprijină la perete sau pot fi sub formă de treaptă, foarte utile în orice gospodărie, pentru a ajunge ușor și sigur la rafturile poziționate sus
  • Cu două tronsoane, cele mai frecvent utilizate în construcții, cu deschidere în formă de A, cu laturi egale
  • Cu trei tronsoane, ce se deschid tot sub formă de A, dar mai au o prelungire pe una dintre laturi care îți permite să ajungi mai sus

Variază înălțimea de la 109 cm la 481 cm, pentru a avea la dispoziție toate variantele. Scările din aluminiu de la Brico Depot sunt în general de culoare argintie, dar poți găsi și galbene.

La toate modelele treptele sunt late, pentru a te putea urca în siguranță, cu o bună aderență, siguranța ta fiind o prioritate pentru producător.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360