Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Idei strălucite pentru sistemul de iluminat

Idei strălucite pentru sistemul de iluminat

Se încarcă...
1063 vizualizări

Ai posibilitatea să alegi cu privire la lumina din camera ta, fie că este naturală sau artificială. Poți avea controlul complet. Așadar, nu fi deprimat cu privire la camera ta de zi mohorâtă sau bucătăria ta rece și înviorează-ți casa așa cum doar lumina poate.

Lumină caldă sau neutră? Intensitate ridicată sau scăzută? Lumină dirijată pentru bucătărie sau birou, accente de lumină pentru opera ta de artă de perete preferată. Este puțin copleșitor dacă te gândești câte opțiuni ai! Nu te îngrijora, te vom ajuta să le diseci.

Tipurile de iluminat

General – aceasta este sursa principală de lumină pentru spațiul tău.

Dirijat – te ajută cu sarcini cotidiene, cum ar fi prepararea cinei, citirea ziarului sau aplicarea machiajului.

Accente – lumina decorativă care scoate în evidență caracteristici și detalii.

Opțiunile sunt nelimitate

Nu trebuie să te axezi pe o singură sursă de lumină, combină-le și direcționează lumina în diverse zone ale camerei. Tipurile de accesorii de iluminat din care poți alege sunt nelimitate.

Un corp de iluminat de perete va împrăștia lumină în cameră, făcând-o confortabilă. Acestea economisesc și spațiu dacă ai o cameră mică sau vrei un aspect ordonat.

Ce zici de un candelabru impozant agățat deasupra centrului zonei de ședere sau al mesei sau chiar deasupra patului, pentru a crea un budoar opulent?

Sursele de iluminat încastrate se pretează bine iluminării generale a bucătăriei, în timp ce o lustră suspendată la o înălțime mică deasupra barului pentru micul dejun din bucătărie va oferi lumină dirijată atunci când mănânci sau lucrezi de acasă.

De ce să nu iei în considerare lămpile de pardoseală, pentru o cu totul altă atmosferă? Poți folosi lumânări LED, care sunt mai sigure decât cele clasice.

Poți chiar crea un perete galerie cu corpuri de iluminat de perete interesante sau un perete întreg de luminițe festive. Nu alunga iluminatul festiv în grădină, dacă este sigur poftește-l înăuntru!

Și nu uita comenzile. Întrerupătoarele cu variator de tensiune și telecomenzile pot ajuta la estomparea luminii și schimbarea ambianței camerei printr-o simplă acționare.

Apoi, becurile! Culoarea luminii, puterea, lumenii, incandescente și fluorescente – au un rol vital în cadrul proiectului tău de iluminare a camerei. Explorează gama largă de opțiuni de iluminat în magazin. 

Fii ingenios

Implică-te personal în decorațiunile de iluminat creându-le chiar tu. Te vei simți inspirat de videoclipurile noastre despre bricolat care îți dau un imbold. Gândește-te la becuri decorative, lustre realizate de tine sau chiar plase de cabluri. Cu puțină creativitate ajungi departe.

Vezi și alte articole despre iluminatul intern:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360