Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Idei strălucite pentru sistemul de iluminat

Idei strălucite pentru sistemul de iluminat

Ai posibilitatea să alegi cu privire la lumina din camera ta, fie că este naturală sau artificială. Poți avea controlul complet. Așadar, nu fi deprimat cu privire la camera ta de zi mohorâtă sau bucătăria ta rece și înviorează-ți casa așa cum doar lumina poate.

Lumină caldă sau neutră? Intensitate ridicată sau scăzută? Lumină dirijată pentru bucătărie sau birou, accente de lumină pentru opera ta de artă de perete preferată. Este puțin copleșitor dacă te gândești câte opțiuni ai! Nu te îngrijora, te vom ajuta să le diseci.

Tipurile de iluminat

General – aceasta este sursa principală de lumină pentru spațiul tău.

Dirijat – te ajută cu sarcini cotidiene, cum ar fi prepararea cinei, citirea ziarului sau aplicarea machiajului.

Accente – lumina decorativă care scoate în evidență caracteristici și detalii.

Opțiunile sunt nelimitate

Nu trebuie să te axezi pe o singură sursă de lumină, combină-le și direcționează lumina în diverse zone ale camerei. Tipurile de accesorii de iluminat din care poți alege sunt nelimitate.

Un corp de iluminat de perete va împrăștia lumină în cameră, făcând-o confortabilă. Acestea economisesc și spațiu dacă ai o cameră mică sau vrei un aspect ordonat.

Ce zici de un candelabru impozant agățat deasupra centrului zonei de ședere sau al mesei sau chiar deasupra patului, pentru a crea un budoar opulent?

Sursele de iluminat încastrate se pretează bine iluminării generale a bucătăriei, în timp ce o lustră suspendată la o înălțime mică deasupra barului pentru micul dejun din bucătărie va oferi lumină dirijată atunci când mănânci sau lucrezi de acasă.

De ce să nu iei în considerare lămpile de pardoseală, pentru o cu totul altă atmosferă? Poți folosi lumânări LED, care sunt mai sigure decât cele clasice.

Poți chiar crea un perete galerie cu corpuri de iluminat de perete interesante sau un perete întreg de luminițe festive. Nu alunga iluminatul festiv în grădină, dacă este sigur poftește-l înăuntru!

Și nu uita comenzile. Întrerupătoarele cu variator de tensiune și telecomenzile pot ajuta la estomparea luminii și schimbarea ambianței camerei printr-o simplă acționare.

Apoi, becurile! Culoarea luminii, puterea, lumenii, incandescente și fluorescente – au un rol vital în cadrul proiectului tău de iluminare a camerei. Explorează gama largă de opțiuni de iluminat în magazin. 

Fii ingenios

Implică-te personal în decorațiunile de iluminat creându-le chiar tu. Te vei simți inspirat de videoclipurile noastre despre bricolat care îți dau un imbold. Gândește-te la becuri decorative, lustre realizate de tine sau chiar plase de cabluri. Cu puțină creativitate ajungi departe.

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult