Comandă de cel puțin 300 de lei până pe 29 mai și noi îți oferim livrarea gratuit! Vezi detalii aici. Spor la cumpărături!

Unelte de mână

Știm cât de mult contează să îți poți pune în aplicare planurile fără a te lovi de lipsa echipamentelor necesare. De aceea, la Brico Depot am creat o gamă variată de unelte de mână care să te ajute să îți duci la bun sfârșit orice idee. Fie că este vorba despre instrumente standard cu care să îți completezi trusa de scule sau despre unelte specializate, în oferta noastră găsești tot ce ți-ai putea dori.

Descoperă în gama disponibilă pe site-ul nostru atât unelte de mână, ideale pentru planurile pe care le ai pentru interiorul locuinței tale, dar și scule destinate ajustărilor pe care vrei să le faci la exterior. Dacă ești meseriaș, sculele marca Brico Depot te vor ajuta să ai clienți cu adevărat mulțumiți.

Cu ajutorul sculelor din aceasta categorie îți poți completa trusa și poți trece la punerea în aplicare a celor mai îndrăznețe idei pe care le ai. Alege din oferta noastră unelte precum ciocane sau șurubelnițe care îți vor fi de folos atunci când vrei să fixezi mobila în casă.

Poți conta pe noi și dacă ești specialist, dar și dacă vrei doar să îți completezi trusa pentru uz ocazional. Descoperă cele mai bune unelte pentru specialiștii din domenii precum zidăria sau tâmplăria, dar și scule excelente pentru uz casnic ocazional.

Toate sculele pe care le poți descoperi pe site-ul nostru sunt produse din materiale de cea mai bună calitate. Magazinul nostru îți oferă garanție pe viață la cele mai multe dintre uneltele de mână vândute.

Poți descoperi oferta noastră atât pe site, cât și prin intermediul aplicației Brico Depot, disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS. Toate uneltele de mână pot fi comandate online. Ai posibilitatea să le ridici din cel mai apropiat magazin Brico Depot sau să ceri să îți fie livrate la domiciliu.

Ideile bune necesită acțiune imediată pentru a putea fi puse în aplicare cu succes. Iar atunci când inspirația te lovește și găsești o soluție prin care poți aduce îmbunătățiri în casa sau grădina ta, trebuie să poți să te miști imediat. De aceea, Brico Depot îți oferă cele mai bune unelte standard. Cu ajutorul acestor instrumente, planurile tale pot fi transformate imediat în realitate. La noi găsești cele mai bune unelte de bază cu ajutorul cărora poți prelucra materiale metalice, lemn sau alte materiale de construcții. Tot prin intermediul sculelor pe care le poți descoperi în oferta Brico Depot poți să montezi prize, să fixezi obiecte de decor sau să aduci ultimele retușuri planului tău. Îți oferim tot necesarul pentru zidărie și procesul de montare al gresiei ori faianței. Alege să incluzi în trusa ta de scule obiecte din categoria uneltelor, pentru a te bucura de tot ajutorul necesar atunci când ai nevoie să montezi mobilă sau să prelucrezi materiale dintre cele mai dure. La noi găsești tot necesarul de instrumente pe care îl poți folosi pentru a-ți pune în aplicare atât planurile mici, cât și cele majore. Poți utiliza uneltele din oferta noastră atât în mod independent, cât și ca accesorii pentru echipamente mai complexe. Ai toate soluțiile necesare pentru lipit, tăiat, șters, vopsit sau orice alt tip de manipulare a materialelor pe care le utilizezi în planurile tale. Poți descoperi gama noastră de unelte și cu ajutorul aplicației Brico Depot, disponibilă pe platformele iOS și Android. Ai acces la cele mai tari oferte și poți plasa comenzi chiar din aplicație. Nu uita că ai acces la termene de garanție generoase, astfel că poți fi sigur de calitatea produselor cumpărate. Îți asigurăm livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în funcție de preferințele tale.

Este momentul să îți completezi colecția de scule și să duci calitatea lucrărilor tale la un alt nivel. Fie că vrei să ai clienți mulțumiți sau doar să îți realizezi propriile planuri într-un mod eficient, cele mai bune unelte specialist de la Brico Depot te vor ajuta să îți atingi obiectivele. În această categorie poți descoperi cele mai bune accesorii pentru zidărie, care te vor ajuta să îți pui în valoare priceperea. Găsești la noi toate instrumentele esențiale pentru pregătirea materialelor. Cumpără și ustensile care să te ajute la aplicarea soluțiilor pe care le vei utiliza. Asigurăm tot necesarul de unelte pentru tot parcursul planurilor tale, indiferent de complexitatea lor. Ai scule pentru zidarie, dar și scule pentru montat faianța și gresia. Acestea pot fi achiziționate atât la set, cât și în mod individual. Tot în oferta noastră poți să descoperi cele mai bune soluții de aparate de verificare a preciziei montajelor, pentru a te asigura mereu că lucrezi mereu în direcția potrivită. Odată ce te-ai asigurat că ai tot ce trebuie pentru a asigura o lucrare de calitate, alege din această categorie și produse care să te ajute cu un finisaj impecabil, precum benzile abrazive - șmirghelul este de nelipsit în trusa oricărui meseriaș. Gama variată de unelte și materialele din care sunt fabricate acestea îți vor face misiunea mai ușoară și vor facilita obținerea unor rezultate mult mai bune. Calitatea sculelor este asigurată atât de renumele producătorilor, cât și de garanția pe viață pe care o primești pentru multe dintre instrumente. Brico Depot îți oferă posibilitatea de a comanda produsele direct de pe site sau din aplicația disponibilă pe iOS și Android. Poți opta pentru livrare în cel mai apropiat magazin sau chiar pentru transport direct la domiciliu. Tot pe site și în aplicație ai ocazia să fii mereu la curent cele mai noi oferte și promoții.

Precizia este ceea ce face diferența dintre o lucrare excelentă și una de calitate îndoielnică. Doar prin intermediul celor mai performante unelte pentru măsurare vei reuși să faci totul la milimetru. Brico Depot te ajută să îți completezi setul de scule cu instrumente pentru a obține rezultate perfecte. Dacă ai un plan personal pe care vrei să îl pui în aplicare cu precizie maximă, la noi găsești cele mai bune soluții de unelte pentru măsurare. Renovarea locuinței presupune o mulțime de procese care necesită îndemânare și atenție. Insă aceste calități trebuie să fie dublate și de niște instrumente de top prin care să previi problemele. La Brico Depot găsești tot necesarul de bază, atunci când vine vorba despre instrumente de măsurare. Ai tot ce îți trebuie pentru a calcula dimensiunile pentru care ai nevoie de materiale sau obiecte de mobilier. Dacă ești meseriaș și vrei să te asiguri că le oferi clienților tăi lucrări precise și finisaje la milimetru, am selectat produse care răspund la toate nevoile, pentru a-ți oferi soluții sigure și exacte. Nu lăsa măsurătirlile inexacte să îți strice lucrările și bucură-te de ajutorul celor mai precise scule pentru măsurare disponibile pe site. Cumpără în siguranță, la cele mai bune prețuri, produse care ies în evidenṭă prin calitatea materialelor, și tehnologiile care garantează precizia la cel mai înalt nivel. Brico Depot îți oferă posibilitatea de a descoperi cele mai tari produse atât pe site, cât și prin intermediul aplicației compatibile cu sistemele de operare iOS și Android. Și în aplicație poți găsi produsele pe care le dorești și poți fi mereu la curent cu cele mai tari oferte și promoții. Folosește opțiunea de livrare la domiciliu atunci când comanzi unele pentru masurare de pe site, astfel te asiguri că produsele vor ajunge cu bine la destinație!

E timpul să îți pui în aplicare ideile de amenajare în mod sigur și eficient. Brico Depot îți sare în ajutor cu o colecție vastă de unelte pentru fixat practice, adaptabile materialelor pe care le folosești în cadrul planurilor tale. Dacă vrei să fixezi obiecte cu ajutorul celor mai rezistente benzi de polipropilenă, ai nevoie să recurgi la instrumente specializate. Brico Depot îți oferă o gamă variată din care le poți alege pe cele mai potrivite pentru nevoile tale. Și în cazul în care ai planuri care impun nevoia de a capsa materiale, la noi găsești oferă o selecție numeroasă de ustensile și accesorii potrivite unor procese minuțioase. Am selectat produse precum capsator electric sau pistol de capsat care răspund la toate nevoile, pentru a-ți oferi soluții creative și eficiente, bazate pe funcționalitate. Cu ajutorul uneltelor speciale pentru fixat de la Brico Depot, vrei reuși să obții cele mai solide finisaje. În același timp, ustensilele noastre îți asigură necesarul pentru a repara obiecte de mobilier sau pentru a face modificări la nivelul tapiseriei. Profită de gama noastră de produse și obține unelte pentru fixat care vin cu garanția calității. Acestea sunt protejate de un termen de garanție generos. Le găsești pe toate în magazinele noastre din toată țara sau ai posibilitatea de a le comanda online, în deplină siguranță. Ți le putem aduce în cel mai apropiat magazin Brico Depot sau poți opta să ți le transportăm direct la domiciliu, pentru a avea siguranța că ajung în cele mai bune condiții la tine acasă.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Obiectivul Magnusson este de a face fiecare activitate mai precisă, mai puternică şi mai eficientă, pentru a garanta că proiectele de bricolaj sunt finalizate în siguranţă şi cu succes.

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Pentru a duce la bun sfârșit un proiect, ai nevoie de instrumentele potrivite. Acest lucru deosebește meșterii adevărați de simplii amatori, iar atunci când spunem meșteri nu ne referi...

Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare. 

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România