Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Unelte multifunctionale

Produse din categoria Unelte multifunctionale


Brico Depot îți oferă o gamă diversă de unelte multifuncționale de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

Chiar dacă lucrezi la proiecte mari la nivel profesional sau doar îți pui în practică abilitățile de meseriaș pe lângă gospodărie, noi îți oferim posibilitatea să te bucuri de echipamente de calitate, adaptate multor tipuri de acțiuni și materiale.

Brico Depot îți oferă unelte multifuncționale cu ajutorul cărora poți duce la bun sfârșit o mulțime de procedee complexe, dar esențiale pentru lucrări reușite. Un astfel de produs poate să contribuie semnificativ la îndeplinirea planurilor tale mărețe. Unealta multifuncțională poate tăia, șlefui și răzui cu mare precizie materiale dure precum lemnul, plasticul sau chiar metalul.

Descoperă oferta noastră disponibilă online sau în magazinele fizice și bucură-te de performanțele unui produs potrivit pentru diferite acțiuni uzuale, precum tăiatul ierbii din curte, a gardului viu, tăiatul lemnelor sau șlefuirea unor piese de mobilier pentru recondiționare.

Printre producătorii de unelte multifuncționale comercializate de Brico Depot, fac parte Mac Allister și Performance Power.

Acestea au diferite puteri, în funcție de nevoile tale și funcționează pe bază de benzină sau cu alimentare prin cablu. Puterea acestora variază între 220 W și 300 W.

În plus, tot la noi găsești și polizoare unghiulare pentru materiale de construcții, astfel încât să îți completezi trusa de scule utile.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360