Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pantofare

Produse din categoria Pantofare


Este mult mai plăcut și mai ordonat să îți ții încălțămintea în pantofar, iar la Brico Depot ai mai multe modele de unde poți să alegi varianta potrivită pentru stilul tău. Cu un dulap de pantofi, vei putea să îți menții holul liber, iar încălțămintea va fi protejată.

Pentru a putea achiziționa un model corespunzător, înainte de a comanda pantofarul este bine să îți faci o evaluare pentru a vedea exact ce ai nevoie. Astfel, un prim aspect la care trebuie să fii atent este câte perechi de pantofi vrei să încapă în dulapul pentru încălțăminte. Și poți să alegi mai multe variante:

  • cu 2 niveluri, unde pot să încapă 4 – 6 perechi de pantofi;
  • cu 3 niveluri, pentru 6 – 9 perechi de pantofi;
  • cu 4 niveluri, în care poți depozita între 8 și 12 perechi de pantofi;
  • cu 5 niveluri, pentru 10 – 15 perechi de pantofi.

După ce ai stabilit câte niveluri trebuie să aibă pantofarul potrivit pentru tine, te poți uita la material, pentru a vedea ce model se potriveste cu stilul din hol, și ai la dispoziție:

  • pantofar din PAL, pe gri sau pe alb, solid, cu un aspect foarte plăcut, pentru un hol clasic;
  • pantofar din metal, modern și ușor, care poate fi și combinat cu lemn;
  • pantofar din ratan, pentru terasă sau într-un hol modern;
  • pantofar din material plastic, ușor de montat, practic și eficient.

Pantofarul poate fi cu rafturi închise sau deschise, după cum îți dorești, fie să nu fie vizibilă încălțămintea, fie să o ai la vedere să poți alege ușor ce pereche folosești. De asemenea, la Brico Depot poți găsi pantofare cu blat în partea de sus, ce pot fi utilizate ca și bancă, pentru a te putea încălța mai ușor. Gama coloristică este pe alb, negru, gri sau maro.

Tot de pe site-ul Brico Depot poți să achiziționezi și alte produse pentru hol, seturi mobila dressing usor de montat, pentru dormitoare sau pentru camera celui mic.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360