Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Covorase de baie

Produse din categoria Covorase de baie


Sunt multe motive pentru care poți opta pentru un covoraș în baie, de siguranță, confort, design, iar la Brico Depot ai multe opțiuni pentru a putea alege varianta optimă pentru tine.

Cel mai practic este să îți alegi un covoraș de dimensiuni mici, care poate fi întreținut ușor, poate acoperi anumite zone și ofera un aspect plăcut băii tale. Lățimea poate varia între 40 și 70 cm, lungimea este cuprinsă între 40 și 120 cm, iar grosimea variază între 0,2 si 2 cm.

Pentru a putea găsi ușor covorașul de baie care se încadrează cel mai bine, sunt câteva criterii de care poți să ții seama. Un prim factor este forma, și ai de ales între:

  • covorașe de baie dreptunghiulare, ce se încadrează ușor, pot fi utilizate în diverse zone, sunt potrivite și pentru băile înguste;
  • covorașe de baie pătrate, pentru băi mai largi, utile în fața căzi sau a vasului de toaletă.

În funcție de materialul din care este confecționat, poți să achiziționezi:

  • din fibre naturale, elegante și plăcute la atingere;
  • din fibre sintetice, ușor de întreținut, rezistente la umiditate, mucegai, la pete etc.

Cele mai multe modele oferite de Brico Depot sunt antiderapante, pentru a nu avea accidente nedorite. Unele se pot spăla în mașina de spălat rufe, fiind comod de întreținut.


Un alt aspect care merită luat în considerare este paleta coloristică, pentru a se asorta cât mai bine cu situl dorit în baie, și poți opta pentru:

  • modele uni, divers colorate, pe alb, negru, gri, bej ce sunt ușor de integrat în decor, dar și pe roz, bleumarin, verde etc., ce oferă o pată de culoare;
  • modele colorate, cu imprimeuri diverse.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360