Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Suflante si aspiratoare frunze

Produse din categoria Suflante si aspiratoare frunze


În perioada de toamnă frunzele sunt o adevărată provocare, așa că la Brico Depot găsești suflante și aspiratoare pentru a putea să gestionezi cât mai ușor situația. Poți să achiziționezi modele ce au ambele funcții, dedicate pentru spații mai mici, sau individuale dacă ai o livadă.

În funcție de tipul de alimentare, ai mai multe variante:

  • cu acumulatori, sunt portabile și pot fi utilizate unde îți dorești, sunt de putere mai mică;
  • ce se alimentează la priză, sunt aparate puternice, dar ești legat de lungimea cablului de alimentare. Sunt cele mai utilizate modele, fiind și ușor de întreținut;
  • cu benzină, portabile, performante, ce se pretează și pentru grădini mari, au autonomie bună, sunt ceva mai scumpe.

Un alt criteriu de alegere este capacitatea sacului colector. Un sac colector de 40 – 50l este potrivit pentru a nu face multe drumuri ca să îl golești. Este important, dacă sacul este mare, să alegi un model cu curea pe umăr pentru a-l putea duce mai ușor. Mai sunt o serie de funcții care te pot ajuta să îți faci treaba repede și bine, precum reglarea jetului de lucru, reglarea puterii, buton on/off ușor de acționat.

Produsele pe care le găsești la Brico Depot sunt practice, rezistente și comod de utilizat. În plus, ai garanția calității dată de producători renumiți precum Bosch și Mac Allister.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360