Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Încălzire electrică și gaz

Pentru orice proiect de construcție sau amenajare, Brico Depot este alături de tine cu cele mai eficiente produse, la prețuri accesibile și cu soluții de calitate, de care te vei bucura mult timp. În plus, la Brico Depot găsești tot timpul inspirație și idei, iar colegii noștri sunt pregătiți să îți dea o mână de ajutor dacă nu știi ce să alegi sau ai nevoie de o soluție la îndemână.

Dacă ai ales pentru încălzirea locuinței un sistem de încălzire electrică, este important să știi că acesta are un randament de aproape 100%, neexistând pierderi către exterior în timpul producerii de căldură. În plus, contorizarea consumului de energie este foarte precisă, iar reglajul se face independent în fiecare încăpere, ceea ce duce la eliminarea risipei.

La Brico Depot, ai la dispoziție o mulțime de modele de aeroterme, convectoare, șeminee electrice și încălzitoare pentru terasă, din care să alegi cea mai potrivită soluție pentru spațiul tău. Fiind eficiente energetic, soluțiile de încălzire electrică sau pe gaz sunt alese de multe persoane care își doresc un confort termic optim, la prețuri accesibile.

Te așteptăm în magazinele fizice și pe site să vezi toată gama de soluții pentru încălzire electrică și gaz și să optezi pentru soluția cea mai bună pentru tine și casa ta. La Brico Depot, poți face alegeri inspirate, exact așa cum dorești. Descoperă toată gama de produse și accesorii și comandă online toate lucrurile de care ai nevoie. În plus, poți alege varianta de livrare potrivită pentru tine, cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă. Te așteptăm și în magazinele fizice, să vezi toată gama de produse!

Oricare ar fi nevoile tale pentru încălzirea casei, la Brico Depot găsești întotdeauna soluții complete de climatizare, de calitate și la cele mai accesibile prețuri, pentru ca tu să te bucuri de ele cât mai mult timp. Adăugăm în permanență în gama de produse o mulțime de variante de încălzire a locuinței, pentru orice spațiu, fie că stai într-un apartament sau ai nevoie de o soluție pentru o casă mai mare. Iar dacă ești în căutarea unei aeroterme, la Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele din care să alegi varianta cea mai potrivită pentru spațiul tău. În funcție de nevoi și de dimensiunea încăperii pe care vrei să o încălzești, poți opta pentru aeroterme industriale, aeroterme pe gaz, oscilante sau rotative, de diverse capacități și puteri. Aerotermele din gama Brico Depot au diferite destinații și funcționalități, astfel poți alege aeroterme pentru interior sau exterior, portabile, ușor de transportat și de depozitat, având design compact și ergonomic. Oricare ar fi opțiunea ta, ne asigurăm că îți oferim doar produse durabile și rezistente, cu care să îți faci treaba sigur și ușor. Avem mereu în vedere toate nevoile care apar într-o locuință, într-un birou sau chiar într-un spațiu mai mare, și completăm gama noastră de produse cu aeroterme de diverse capacități și cu diverse destinații, care să îți facă viața mai ușoară și să te ajute să te simți confortabil. Și pentru ca tu să faci lucrurile cât mai simplu și mai rapid, poți comanda online toate lucrurile de care ai nevoie, cu livrare la tine acasă sau cu ridicare din magazin. Iar dacă vrei să ne faci o vizită și să descoperi și mai multe surse de inspirație, te așteptăm și în magazinele fizice.

Convectoarele sunt aparate de încălzire care funcționează pe baza unui principiu simplu: preiau aerul rece prin partea inferioară, îl încălzesc cu ajutorul unei rezistențe și apoi îl emană în încăpere, prin partea de sus. Cele mai importante criterii pentru alegerea unui convector sunt dimensiunile, funcțiile și caracteristicile specifice, pentru a obține randamentul maxim. Te așteptăm la Brico Depot cu o gamă largă de convectoare compacte, ușor de transportat și de mutat acolo unde ai nevoie să încălzești. Un alt avantaj este că nu ai nevoie de montaj sau de condiții speciale în cameră. Modelele de convectoare pe care le găsești la Brico Depot nu ocupă mult spațiu și pot fi depozitate oriunde. De asemenea, poți alege varianta unui convector electric de perete, pe care îl poți integra cu ușurință în designul camerei și care te va ajuta să economisești spațiu. Pentru modelele care se montează pe perete, este recomandat să păstrezi o distanță de siguranță față de alte obiecte. Dacă alegi un convector de podea, ai grijă să îl amplasezi într-un mediu uscat, ferit de contactul cu apa și nu în exterior. Și pentru că la Brico Depot ne dorim ca lucrurile să fie cât mai simple și mai ușoare pentru tine, ne-am gândit la toate. Poți alege varianta preferată de a face cumpărături și de a comanda. Dacă plasezi comanda online, poți opta pentru livrarea la tine acasă sau pentru varianta cu ridicare din magazin. Și nu uita că te așteptăm și în magazinele fizice, să descoperi toată gama de produse.

Pe lângă eficiența termică, șemineele electrice te ajută să dau spațiului tău un aspect interesant, fie că ai ales un stil rustic sau minimalist. Pentru că știm că gusturile dieră și vrem să oferim o gamă diversă de produse pentru încălzirea și climatizarea locuinței, ți-am pregătit la Brico Depot o mulțime de variante de șeminee electrice care să te ajute să obții rezultatul pe care îl dorești, în cel mai scurt timp. Dacă ai ales ca soluție de încălzire un șemineu electric, Brico Depot te așteaptă cu o mulțime de modele din care să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine spațiului tău. Șemineele electrice sunt ușor de montat, nu ocupă foarte mult spațiu, mai ales dacă alegi o variantă care se prinde pe perete și emană suficientă căldură pentru a încălzi orice încăpere. În plus, pe lângă confortul termic oferit, șemineele electrice sunt excelente piese de decor, putând fi integrate cu ușurință în orice stil de amenajare. Alege dimensiunea, funcționalitățile și puterea de care nevoie pentru ca spațiul să fie încălzit eficient. Te așteptăm la Brico Depot, locul în care găsești întotdeauna o gamă variată de șeminee electrice de cea mai bună calitate, cu care vei avea acasă atmosfera pe care o dorești și căldura de care ai nevoie. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, tot ce trebuie să faci este să ne întrebi, iar noi îți vom oferi sfaturile și ideile de care ai nevoie. De asemenea, poți alege varianta de livrare care ți se potrivește: plătește online, cu ridicare din magazin sau livrare la tine acasă sau hai în vizită să vezi toate produsele pe care ți le-am pregătit.

Pentru a putea folosi și pe timpul iernii terasa, fie cea de acasă, fie a unui spațiu comercial, poți achiziționa un încălzitor. În oferta Brico Depot găsești diferite modele pentru a putea achiziționa ceea ce se va potrivi cel mai bine cu locația ta. Încălzitoarele funcționează pe bază de gaz. Unele modele sunt dotate cu roți și mânere pentru a putea fi mutate cu ușurință. Toate au sisteme de siguranță.

În oferta Brico Depot găsești accesorii pentru încălzire electrică, în caz că vrei să optezi pentru acest tip de încălzire. Ai la dispoziție suport RAD infraroșu, ce se poate regla pe înălțime, pentru a fi cât mai confortabil. Suportul este confecționat din aluminiu și are baza de sprijin mare, din plastic, pentru a nu putea fi răsturnat accidental.

Încălzirea prin pardoseală este foarte utilă și conferă locuinței tale un aspect elegant și aerisit. În oferta Brico Depot găsești diverse modele de kit-uri, atât pentru pardoseală ceramică, cât și pentru lemn, laminat, PVC sau mochetă. Toate modelele au control termostat pentru a fi cât mai comod de utilizat. Sunt două dimensiuni, de 2 mp sau de 10 mp. Temperatura maximă la pardoseală este de 28 grade C.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360