Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Evacuare apă

Dacă ai în lucru un proiect de evacuare a apei și cauți cele mai bune produse și accesorii cu care să termini treaba rapid și cu cele mai bune rezultate, te așteptăm la Brico Depot. Pe site și în magazinele fizice, ai la dispoziție o mulțime de soluții și produse pentru ca rezultatul să fie de cea mai bună calitate și la un preț accesibil.

În general, sistemele de evacuare a apei sunt costisitoare și presupun implementarea foarte multor produse și accesorii, de aceea ne-am gândit să facem lucrurile cât mai simple pentru tine. La Brico Depot, ai la dispoziție o gamă largă de țevi, accesorii de conectare, sifoane pentru pardoseală, soluții pentru desfundat și tratament fose septice, de cea mai bună calitate și la cele mai bune prețuri. În plus, ai totul într-un singur loc și nu mai trebuie să îți faci griji că nu vei bifa lucurile de pe lista de cumpărături. Iar colegii noștri din magazin sunt pregătiți cu toate răspunsurile la întrebările tale, cu sfaturi și sugestii de produse, pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri, oricât de complex ar fi proiectul tău de evacuare a apei.

La Brico Depot găsești întotdeauna toate lucrurile de care ai nevoie, sfaturi, soluții și inspirație pentru toate proiectele tale. Și pentru că știm că vrei ca totul să fie cât mai simplu și fără bătăi de cap, îți oferim mai multe modalități de a cumpăra și comanda.

Dacă nu ai timp să ajungi până la noi, poți plasa comanda online, cu ridicare din magazinele noastre sau cu livrare la domiciliu ori acolo unde se desfășoară lucrarea. Sau ne poți vizita oricând în magazinele noastre fizice, să descoperi toată gama de produse și să te inspiri din soluțiile noastre.

Dacă ești în plin proiect de amenajare sau refacere a instalației de apă, știi deja că este o lucrare de anvergură, care implică o mulțime de produse și accesorii. Iar dacă ești la etapa în care trebuie să creezi o soluție pentru evacuarea apei, ai nevoie de accesorii de conectică evacuare din cele mai variate, cu diferite funcții, pentru ca rezultatul final să fie o soluție completă și perfect funcțională. De aceea, la Brico Depot am creat o categorie întreagă de furtunuri, racorduri, robineți, coturi și prelungiri pentru evacuare, din materiale de cea mai bună calitate, care vor rezista excelent în timp. Pe site și în magazinele fizice, găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a obține un circuit complet și eficient de evacuare a apei. Dacă ai ajuns în magazin și nu ești sigur care sunt cele mai bune opțiuni pentru tine, colegii noștri îți pot da o mână de ajutor în alegerea celor mai potrivite produse și accesorii. Și pentru că cea mai rapidă și eficientă soluție pentru tine este să găsești totul într-un singur loc, la Brico Depot, ai la dispoziție toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru un circuit de evacuare a apei funcțional. Toate lucrurile de care ai nevoie sunt online și în magazine și poți opta pentru metoda de cumpărare și livrare cea mai confortabilă pentru tine. Comandă și plătește online și alege ridicarea produselor din magazin sau livrarea la tine acasă. Te așteptăm pe la noi oricând planurile tale au nevoie de puțin ajutor, să vezi toate produsele pe care ți le-am pregătit.

Dacă te apropii de finalul proiectului tău de amenajare a băii și mai ai nevoie de câteva articole și accesorii pentru ca rezultatul să fie exact așa cum ți-ai dorit, vino la Brico Depot. Pentru lucrările tale din baie, avem o mulțime de produse și accesorii care să te ajute să termini treaba rapid și cu cele mai bune rezultate. Printre accesoriile pe care ți le-am pregătit pe site și în magazine se numără și o multitudine de tipuri de sifoane pentru pardoseală, cu ventile și sită, orizontale sau verticale, din care să alegi modelul cel mai potrivit pentru baia și instalația ta. Completează cu un grătar pentru sifon și vei avea o soluție complet funcțională. De fiecare dată când proiectele tale au nevoie de cele mai bune produse și cele mai eficiente soluții, te așteptăm la Brico Depot. Alegerea celei mai bune soluții pentru evacuarea apei poate fi o provocare, mai ales dacă nu ești de specialitate și nu știi care sunt cele mai bune opțiuni. Așa că îți stăm oricând la dispoziție, dacă ai nevoie de o mână de ajutor și de sfaturi. Online și în magazinele noastre fizice, găsești sifoane de pardoaselă și accesorii de instalare și conectare cu care să obții o soluție eficientă și funcțională. Comanda online toate lucrurile de care ai nevoie, cu ridicare din magazin sau cu livrare acolo unde ai nevoie. Te așteptăm și în magazinele noastre fizice, să descoperim împreună toată gama de produse.

Fosa septică este o soluție întâlnită în mod frecvent la case, o structură subterană de captare și tratare a apelor reziduale din gospodărie. Apa uzată este astfel transportată printr-o serie de conducte către fosă, unde materia organică este separată de cea lichidă. În cazul în care stai la casă și ai ales fosa septică pentru evacuarea apei, ai nevoie de câteva accesorii și soluții pentru desfundat și tratat fosa. La Brico Depot, am pregătit o gamă largă de pompe de desfundare mecanice, pompe de desfundare instalații și mai multe tipuri de șarpe pentru desfundat țevi, cu care vei putea menține fosa funcțională. Accesoriile de desfundat și tratat fosele septice pe care le găsești la Brico Depot sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune, așa că le vei putea folosi mult timp, cu cele mai bune rezultate. Oricând ai nevoie de cele mai bune produse și soluții pentru desfundarea și tratarea foselor septice, te așteptăm la Brico Depot cu o mulțime de soluții, din care să alegi variantele potrivite pentru lucrarea ta. Ne gândim la nevoiel tale și pentru că vrem ca tu să faci lucrurile așa cum îți dorești, la cele mai accesibile prețuri și cu cele mai bune produse, îți punem la dispoziție mai multe variante de a cumpăra. Poți opta pentru comanda online, chiar de la tine de acasă, cu ridicare din magazin sau livrare acolo unde ai nevoie. Iar dacă ai nevoie de câteva sfaturi și inspirație, vino în magazinele noastre fizice, te așteptăm oricând și în magazinele noastre fizice, să descoperim împreună toată gama de produse.

Un șarpe de desfundat este util atât pentru instalatori profesioniști, cât și pentru locuințele particulare, fiind un instrument ce nu trebuie să lipsească din gospodărie. În oferta Brico Depot găsești șerpi de desfundat țevi de calitate, din oțel, și poți opta pentru mai multe dimensiuni. De asemenea, poți achiziționa și pompe de desfundat manuale cu ventuză, foarte comod de utilizat, sau pompe de gresat.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360