Transport gratuit la comenzile online mai mari de 300 lei. Vezi detalii.

Accesorii auto

Știm cât de mult ții la mașina ta. Tocmai de aceea îți oferim cele mai tari accesorii auto prin care să o protejezi indiferent de anotimp.

Condițiile meteo speciale din anumite perioade ale anului, dar și uzura pot ajunge să afecteze starea autoturismului tău.

O idee foarte bună este să fii mereu pregătit și să previi problemele prin acțiuni de mentenanță și de întreținere. Însă acest lucru este posibil doar cu ajutorul accesoriilor de calitate.

Brico Depot sare în ajutorul tău și îți pune la dispoziție o gamă variată de accesorii auto pentru iarnă și vară, precum și de excelente soluții de lubrifiere și mentenanță.

Cu ajutorul produselor din această categorie vei putea să te asiguri că mașina ta este în permanență pregătită pentru a face față amenințărilor din jur.

În timpul verii, căldura și praful pot fi amenințări pentru confortul tău atunci când conduci, dar și pentru starea bună a mașinii tale. De aceea, îți oferim soluții de curățare a parbrizului, dar și accesorii pentru a te putea folosi de ele în mod accesibil și lejer.

De asemenea, găsești în oferta noastră parasolare de calitate, care vor menține confortul termic și în cele mai însorite și călduroase zile.

Nici pe timp de iarnă nu ești scutit de probleme, iar temperaturile scăzute și zăpada trebuie îndepărtate pentru a putea să îți folosești mașina în condiții de siguranță. Îți oferim accesorii rezistente și variate și pentru această perioadă a anului.

De la antigel și până la soluție de dezghețare a yalelor sau folie pentru parbriz, în oferta Brico Depot găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți menține mașina în condiții optime și pe parcursul perioadelor cu temperaturi extreme.

Rămâi pe site sau în aplicația Brico Depot pentru a fi la curent cu cele mai tari oferte. Îți asigurăm livrare la domiciliu, dar ai și varianta de a ridica din magazin produsele dorite.

Covorașe și huse auto

Anvelope

Becuri auto

Redresoare

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Comparabil, ca dimensiuni, cu ruleta iar ca precizie, cu nivela laser, telemetrul cu laser este util in casa si in atelier. Calculeaza fara greseala distante, marimi, suprafete si volume, printr-o sim...

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România