Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Dezumidificatoare

Produse din categoria Dezumidificatoare


Umiditatea ridicată din locuință este un factor deranjant atât pentru familie, putând ajuta la dezvoltarea anumitor boli, pereții pot prinde mucegai, fapt ce va influnța negativ starea de sănătate, cât și pentru mobilierul ce se va deteriora în timp. Din acest motiv este bine să ai la îndemână un dezumidificator pentru a regla acest aspect, pentru a păstra în locuință un aer plăcut.

Umiditatea la interior nu trebuie să depășească valori cuprinse între 30 – 50%. Dacă ai nevoie de un dezumidificator atunci consultă ofera Brico Depot și vei descoperi o gamă largă de produse. În caz că nu știi exact ce să alegi, în continuare îți prezentăm, pe scurt, câteva aspecte după care să te ghidezi.

Astfel poți să alegi:

  • dezumidificator cu condensare, ce funcționează pe bază de compresor. Este potrivit pentru spațiile mari, având capacitate mare de dezumidificare;
  • dezumidificator prin absorbție, prevăzut cu un rotor ce are un material absorbant, este mai silențios, potrivit pentru spații medii, cu umiditate ridicată;
  • abosorbant de umiditate, ce funcționează pe bază de rezerve, ce se înlocuiesc la un anumit interval de timp, potrivit pentru încăperi de dimensiuni mici. Tot la Brico Depot vei găsi și rezervele necesare.

Dezumidificatoarele pot avea mai multe funcții de interes, precum:

  • funcția turbo – elimină rapid umezeala din cameră;
  • indicator pentru nivelul apei din rezervor – mai ales atunci când ai ales un model cu o capacitate mai mică, pe care trebuie să îl golești la timp pentru a nu se opri aparatul;
  • auto-pornire – în caz că a fost o pană de curent;
  • funcția de purificare a aerului;
  • funcția de programare a aparatului etc.

În caz că în apartament ai un aer uscat, descopera umidificatoare de camera pentru imbunatatirea calitatii aerului oferite tot de Brico Depot, pentru a putea avea în locuință o atmosferă plăcută și cu efecte pozitive asupra sănătății.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360