Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Fixări și îmbinări

Feroneria necesară pentru construcții, mobilă, uși și ferestre dar și articole de securitate pentru finisarea proiectului tău.

Asigură-te că proiectele tale beneficiază de un nivel optim de rezistență și susținere, alegând din diversitatea noastră de coliere și cleme feronerie. La Brico Depot găsești o gamă variată de produse, de la cleme cu șurub până la seturi de coliere pentru țevi de diferite dimensiuni. Descoperă colierele și clemele care se potrivesc proiectului tău și comandă-le ușor și rapid!

O lucrare de construcție bine făcută este dezideratul tuturor, atât al profesioniștilor care o realizează, cât și al beneficiarilor lucrării. La Brico Depot găsești tot ce ai nevoie pentru realizarea planurilor de construcții la standarde de înaltă calitate, iar când vine vorba de produse și accesorii pentru fixări și îmbinări alegerea devine mult mai ușoară. Vezi oferta noastră de ancore și comandă acum online!

La Brico găsești tot ce ai nevoie pentru planurile tale de construcții. Sunt disponibile zeci de produse și accesorii de feronerie. În gama de produse pentru fixări speciale feronerie ai la dispoziție benzi perforate oțel, benzi din oțel, suporturi tip U cu placă sau cu picior, suporturi tip V, suporturi cu placă tip P, ancore pentru ferestre, dibluri, colțare, piese suspendate, console late, conectoare plate, arcuri unghiulare, șuruburi montaj ferestre, piese îmbinare, piese încrucișare, precum și seturi fixare pentru obiecte sanitare.

Îți recomandăm 

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

După ce ați așteptat 24 de ore ca să se usuce adezivul de pe spatele plăcilor, începeți să aplicați chitul. Chitul face ca plăcile să fie fixate ferm și dau un aspect plăcut pereților. De asemen...

Înlocuirea ferestrelor și diverse alte lucrări de renovare necesare într-o casă lasă în urme. Umplerea golurilor cu silicon acrilic Siliconul acrilic este unul dintre materia...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360