Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Etajere baie

Produse din categoria Etajere baie

De obicei în baie se strâng foarte multe produse, de la cele necesare pentru curățenie, la cosmetice etc., și este foarte util să ai la dispoziție mai multe locuri de depozitare. Astfel pe lângă mobilier, precum dulapuri alb lucios pentru baie sau colorate, coșuri de rufe etc., sunt foarte utile și etajerele.

Pe lângă rolul decorativ pe care îl au, putând să faci diferite jocuri cu acestea, etajerele sunt și funcționale, fiind un mod de depozitare a produselor comod, ușor de gestionat atunci când ai nevoie. La Brico Depot ai mai multe modele de etajere pentru baie, iar pentru a fi confortabil și rapid de găsit varianta potrivită, poți utiliza câteva criterii de alegere.

Un prim criteriu este tipul produsului:

  • Etajeră, ce poate fi suspendată sau cu sprijin pe pardoseală;
  • Poliță.

În funcție de stilul ales pentru baie, poți să optezi pentru etajeră:

  • Din lemn, pentru o baie clasică, rustică;
  • Din metal, pentru un design modern;
  • Din sticlă, ce oferă un look elegant.

Culorile sunt și ele de interes, așa că ai la dispoziție etajere albe, negre, gri sau lemn natur. În funcție de spațiul pe care îl ai în baie vei alege dimensiunile potrivite, având mai multe opțiuni:

  • Lățime, de la modele înguste de 15 cm, la modele late de 40 – 44,5 cm;
  • Înălțime, de la polițe de 15 cm, la etajere cu sprijin pe podea, înalte de 100 cm, 190 cm;
  • Adâncime, de la 12 cm, la 36 cm.

Etajerele care au sprijin pe pardoseală pot fi cu picioare fixe, stabile, sau modele cu roți pe care le poți deplasa cu ușurință, unde ai nevoie.

Poți să optezi pentru etajere cu rafturi întregi, pe care să pui prosoape, diverse produse de cosmetică sau curățenie, sau metalice cu rafturi găurite, foarte practice pentru zona dușului, deoarece nu acumulează apa.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360