Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Piscine

Odată cu apariția verii sosesc și temperaturile ridicate care pot provoca un anumit disconfort termic. Așadar, piscinele supraterane reprezintă un element ideal pentru grădina ta în această perioadă toridă, întrucât te poți răcori în voie în compania prietenilor tăi. Brico Depot te ajută în acest sens cu o gamă variată de produse utile și practice, care se instalează cu ușurință și se întrețin mereu prin intermediul accesoriilor disponibile pe site sau în magazine.

Dacă ești în căutarea unei piscine perfecte pentru copii, Brico Depot îți oferă o multitudine de opțiuni sigure și eficiente din care poți alege. Piscinele gonflabile pentru copii sunt confecționate din materiale durabile și sustenabile, astfel încât se pot umfla rapid prin intermediul accesoriilor. Având o paletă cromatică bogată, aceste elemente pot înfrumuseța aspectul grădinii tale și vor aduce un zâmbet larg pe chipul copilului tău.

Desigur, dacă vrei să achiziționezi o piscină de dimensiuni mai generoase, poți alege din selecția noastră variată de piscine supraterane de diferite mărimi și capacități, în acord cu preferințele personale. Te poți baza întotdeauna pe calitatea înaltă a produselor, ușurința în utilizare și rezistența îndelungată în timp. În plus, poți alege diferite modele potrivite stilului decorativ prezent în interiorul grădinii, astfel creându-se un echilibru decorativ.

Brico Depot te așteaptă cu o mulțime de produse exclusive și originale, care se pliază perfect cu nevoile fiecărui client. Pătrunde într-o lume unde bricolajul și amenajarea locuinței tale beneficiază de accesorii adaptabile și stabile. În plus, optează pentru livrarea la domiciliu și comanda îți va fi adusă chiar la ușii casei tale sau optează pentru ridicarea din magazinele Brico Depot.

banner outdoor

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

O vară plină de distracție – Răcorește-te în propria ta piscină! O vară plină de distracție – Răcorește-te în propria ta piscină!
Vară, căldură, necesitatea de a ne răcori și foarte multă distracție. Așa putem descrie perioada actuală. Sezonul estival a adus multă veselie atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.&n...
citește mai mult
Sfaturi pentru îngrijirea și întreținerea piscinei, inclusiv a piscinei gonflabile Sfaturi pentru îngrijirea și întreținerea piscinei, inclusiv a piscinei gonflabile
Ne apropiem cu pași repezi de sezonul cald, așa că acesta este momentul în care te poți apuca de operațiunile de curățare și de întreținere a piscinei. Întreținerea și îngri...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.