Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Gazon și întreținere

Ideile de amenajare pentru grădină și balcon își găsesc rezolvarea într-un singur loc! La Brico Depot, aliatul planurilor tale, ai la dispoziție o gamă variată de produse și accesorii pentru îngrijirea și amenajarea spațiului tău, fie că este vorba despre casă sau curte! Te așteptăm să descoperi cel mai bun raport calitate-preț și o gamă bogată de produse din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie!

Dacă locuiești la curte, amenajarea grădinii înseamnă și un spațiu verde cu gazon natural sau artificial, în funcție de preferințele tale. Ne-am gândit noi la toate, așa că la Brico Depot ți-am pregătit o selecție de semințe pentru gazon, role de gazon artificial, îngrășământ special pentru întreținerea gazonului, sisteme de irigație și aspersoare, cu care gazonul tău va arăta întotdeauna impecabil și bine întreținut!

Gazonul natural este mai greu de întreținut, însă este perfect pentru curțile mai mici, unde îngrijirea lui nu preupune foarte mult efort. Dacă dispui de un spațiu generos, poți opta pentru rolele de gazon artificial, care pot fi tăiate la dimensiunea dorită și nu necesită îngrijire deosebită. De asemenea, te ajută să ai un spațiu mereu verde, indiferent de anotimp și nu se deteriorează așa ușor. Oricare ar fi preferințele tale, la Brico Depot ai la dispoziție o mulțime de variante de gazon și accesorii pentru întreținere din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine!

Poți comanda online și în siguranță de la Brico Depot alegând opțiunea de livrare pe care o dorești, cu ridicare din magazine sau transport la tine acasă! De asemenea, te așteptăm și în magazine să vezi tot ce ți-am pregătit pentru amenajarea casei și grădinii!

banner outdoor

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Plantarea și îngrijirea gazonului. Secretul profesionistilor, pentru un gazon verde Plantarea și îngrijirea gazonului. Secretul profesionistilor, pentru un gazon verde
Gazonul este soluția ideală pentru cei care își doresc o grădină verde, simetrică și îngrijită. Rezistent, ușor de plantat și de întreținut, gazonul este și foarte accesibil că preț,...
citește mai mult
Cum alegi cea mai bună motocoasă pentru un gazon de poveste. Tipuri, funcții și întretinere Cum alegi cea mai bună motocoasă pentru un gazon de poveste. Tipuri, funcții și întretinere
Orice gospodar are nevoie de uneltele potrivite pentru o treabă bine facută. Și în cazul motocoasei, există niște criterii destul de clare de urmărit.Cum alegi cea mai buna motocoasa pentru nevo...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.