Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Unelte

Constructorii și meșterii au nevoie de unelte performante pentru a-și duce la bun sfârșit lucrările. Brico Depôt oferă unelte specifice fiecărei activități din acest domeniu, astfel încât proiectele să fie realizate cât mai ușor și în siguranță.

Dacă vorbim de găurire sau înșurubare, șlefuire, demolare sau vopsire, uneltele electrice sunt cele care aduc performanță și calitate în execuția unor lucrări. Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu unelte electrice de calitate, prin brandurile proprii pe care le comercializăm. Du-ți la bun sfârșit lucrările cu produsele performante disponibile la Brico Depôt!

Fie că e vorba de unelte de măsurare sau de fixare, șurubelnițe, chei și alte accesorii, fiecare meșter are nevoie de unelte performante și de calitate. Brico Depôt îți oferă o gamă largă de unelte de mână, unele din ele din branduri proprii, pentru ca lucrările de construcții să poată fi realizate cu succes.

Generatorul este un echipament util și practic în caz de urgență, dar și dacă lucrezi la un proiect într-o locație fără acces la electricitate. De aceea, în gama Brico Depôt vei descoperi generatoare pe benzină, cu diverse autonomii, astfel încât să-l alegi cu usurință pe cel mai potrivit pentru planurile tale.

Un meșter bine organizat este un meșter eficient! Descoperă gama noastră de cutii de scule, dulapuri și rafturi metalice, în care poți depozita și transporta cu ușurință toate uneltele tale. În plus, în oferta Brico Depôt vei găsi și bancuri de lucru compacte și portabile ca să meșterești în siguranță acasă sau oriunde altundeva.

Orice constructor ar trebui să ia in calcul achiziționarea de echipamente de protecție și securitate. Protecția împotriva zgomotului, prafului sau a obiectelor contondente e necesară pentru siguranța meșterilor atunci când avem activități cu un astfel de potențial vătămător. Brico Depôt îți oferă măști de protecție, mănuși sau ochelari de protecție, la prețuri excelente.

Aspirarea sau curățarea sunt activități constante de întreținere ale casei și grădinii, necesare mai ales în stadiul final al oricărui proiect. Brico Depôt îți oferă aparate de curățat cu presiune eficiente pentru a te bucura de rezultatul final al muncii tale cu cât mai puțin efort. Verifică oferta de branduri proprii pentru aspirare auto și curățare și profită de produsele noastre de calitate la cele mai bune prețuri!

Pentru un plan ambițios ai nevoie de echipamente de ridicare și manipulare, transportoare și scări de diferite dimensiuni. Vrem să te ajutăm să îți vezi proiectul finalizat cât mai repede, așa că îți punem la dispoziție o gamă variată de echipamente calitative și ne asigurăm că achiziționezi tot ce îți trebuie la prețuri excelente.

Indiferent de ce ai nevoie, Brico Depôt îți pune la dispoziție o serie de aparate și accesorii de sudură de înaltă calitate ca să duci la bun sfârșit chiar și cel mai ambițios proiect. Alege-ți uneltele de sudură necesare, întotdeauna la cele mai bune prețuri, și treci la treabă!

Mașina ta merită cel mai bun tratament, indiferent de sezon! Asigură-te că ești întotdeauna pregătit pentru orice situație și profită de prețurile mici la accesoriile auto Brico Depôt. Îți oferim produse de îngrijire și lubrifiere, parasolare și soluții de parbriz, raclete, perii, canistre și pâlnii.

Descoperă cum poți consuma mai puțină energie cu ajutorul aerului comprimat și alege din gama Brico Depôt compresoare ideale pentru nevoile tale, dar și toate accesoriile necesare.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.
 

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât...

Dacă îți dorești să duci la bun sfârșit toate proiectele cu succes și într-un timp cât mai scurt, dacă îți dorești să deții controlul și să fii mândru la finalul un...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360