Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Chiuvete baie

Produse din categoria Chiuvete baie

Pagină
Pagină

Amenajarea băii devine tot mai simplă. În magazinele noastre găsești soluții complete pentru amenajarea băii, de la partea de instalații și canalizare, la piese de mobilier și accesorii, precum și diverse modele de suporturi de prosop pentru baie. Organizează-ți produsele pentru îngrijirea personală pentru a le avea mereu la îndemână în dulapurile practice, cu oglindă sau fără și bucură-te de momentele de relaxare petrecute într-un spațiu îngrijit și fresh.

Descoperă gama de chiuvete baie, lavoare și piedestale pusă la dispoziție de Brico Depot potrivite pentru design-ul ales în amenajarea băii tale. Fie că vei alege să optezi pentru stilul modern sau clasic, la noi găsești lavoare de diferite forme, precum:

  • Lavoare dreptunghiulare;
  • Lavoare ovale;
  • Lavoare pătrate;
  • Lavoare rotunde;
  • Lavoar cu piedestal.

De asemenea, tot în magazinele noastre Brico Depot vei găsi și piedestale pentru susținerea lavoarului și mascarea țevilor și instalațiilor inestetice.
Cu un aspect elegant și de o calitate ireproșabilă, lavoarele comercializate de noi aparțin brandurilor:

  • Cersanit
  • GoodHome
  • Ladoga

Alege lavoarul potrivit băii tale. Noi îți punem la dispoziție modele  de chiuvete de baie de culoare alb sau negru, cu finisaje mate sau lucioase.
De asemenea, lavoarele au diferite dimensiuni, în funcție de spațiul de care dispui în baie. Acestea au diferite lungimi, dar și diferite adâncimi. Totul pentru un confort maxim.

Lavoarele puse la dispozițiie de Brico Depot pot fi montate pe blat sau suspendate pe perete. Acestea garantează rezistență îndelungată și întreținere ușoară. Cu toții știm că o dată ce ai amenajat baia, cu greu te vei apuca să mai renovezi, de aceea trebuie să alegi de la început produse de calitate pentru a beneficia pe termen lung de obiecte sanitare intacte și mereu strălucitoare.

Te așteptăm în magazinele Brico Depot pentru consultanță specializată, bazată pe sfaturi practice și soluții optime pentru baia ta.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360