Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Lanterne și baterii

Știm că ai nevoie de energie și de lumină pentru a-ți putea pune ideile și planurile în aplicare așa cum îți dorești. Tocmai de aceea, Brico Depot îți oferă lanterne și baterii de cea mai bună calitate. Cu ajutorul echipamentelor și resurselor pe care le poți descoperi în gama noastră, nu vei rămâne niciodată în beznă sau fără energie.

La noi, găsești cele mai tari variante de lanternă clasică, lanternă cu LED, lanternă de mână sau lanternă magnetică. Cu ajutorul acestor ustensile vei putea să te descurci în situațiile în care ai nevoie de lumină în locuri greu accesibile.

Tot la noi, găsești și cele mai bune baterii pentru lanterne și nu numai. Ai baterii electrice de toate dimensiunile, la set, de la producători renumiți la nivel global. Atât lanternele, cât și bateriile din oferta noastră sunt eficiente și vin cu prețuri formidabile.

Iar dacă vrei să ai un arsenal cu adevărat complet, accesează și categoria produselor de tip Acumulatori și încărcătoare, unde vei găsi soluții excelente de încărcătoare pentru baterii. Astfel, vei putea profita pe termen lung de acumulatorii pe care îi cumperi, prin reîncărcări periodice.

Îți oferim detalii despre fiecare produs în parte, dacă accesezi pagina sa dedicată. Descoperă acolo toate informațiile tehnice de care ai nevoie. Brico Depot colaborează doar cu branduri de renume, care garantează pentru calitatea produselor și pentru longevitatea lor.

În Outlet-ul nostru poți găsi oferte excepționale și prețuri cum nu se poate mai mici. Poți face cumpărături de la Brico Depot și prin intermediul aplicației noastre. Descarcă aplicația acum pe device-urile tale Android sau iOS. Profită de ofertele Brico Depot și nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin, în cel mai scurt timp posibil. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul!

Nimic nu este mai problematic decât să rămâi fără lumină. În cazul unei pene de curent sau a defectării sistemelor de iluminat din gospodăria ta, ai nevoie de o variantă de avarie. Brico Depot sare în ajutorul tău cu cele mai bune variante de lanterne. Îți oferim o gamă variantă de lanterne puternice și rezistente. Nu doar pentru situațiile de urgență îți pot fi utile cele mai bune lanterne, ci și în cazul în care ai nevoie să le incluzi în trusa ta de scule. Cu ajutorul unei lanterne performante vei reuși să ai vizibilitate și în cele mai ascunse locuri, atunci când vrei să faci reparații sau modificări. Ne-am gândit la toate problemele de care te-ai putea lovi și am inclus în gama noastră spot magnetic cu LED, lanternă creion cu micro led, mini lampă de inspecție, dar și lanternă clasică de mână. Cu ajutorul acestor instrumente performante și care pot genera o lumină puternică, îți va fi mult mai ușor să străbați zonele întunecate. Toate produsele din categoria Lanterne sunt fabricate de branduri serioase, celebre pentru calitatea materialelor și tehnologiilor utilizate. De asemenea, poți fi sigur de calitatea lor și grație perioadei generoase de garanție pe care ți-o oferim. Accesează pagina de produs dedicată fiecărui model de lanternă și află toate detaliile tehnice care te-ar putea interesa. Descoperă materialul din care este fabricată lanterna, sistemul de alimentare, rezistența la șocuri, durata de viață, precum și funcțiile de care dispune. Nu uita că îți oferim garanție extinsă pentru produsele din această categorie, pe care le poți cumpăra la prețuri excelente și din Outlet-ul disponibil pe site și în aplicația Brico Depot. Îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul.

Planurile tale, dar și hobby-urile pe care le ai, sunt dependente, într-o formă sau alta, de energie electrică. Iar sculele și device-urile pe care le utilizezi au nevoie de energie pentru a funcționa la un standard optim. Tocmai de aceea, Brico Depot îți oferă baterii electrice de cea mai bună calitate. Gadgeturile care apelează la energie electrică pentru a putea funcționa implică utilizarea unor tipologii variate de baterii. Știm că ai nevoie de baterii pentru telecomandă, baterii pentru mouse, dar și baterii pentru o mulțime de alte device-uri. Așa că, la Brico Depot găsești variante de baterii de calitate, din toate tipurile de format posibile, astfel încât să poți identifica mereu soluțiile potrivite, în caz de nevoie. Din oferta noastră fac parte doar baterii cu o rezistență extrem de ridicată, pe care le poți cumpăra inclusiv la set de 24 baterii. Colaborăm doar cu branduri de top, precum Diall sau Varta, în așa fel încât să fim siguri că îți punem la dispoziție doar baterii electrice rezistente și cu o durată mare de viață. Mai mult decât atât, îți oferim și termene de garanție generoase, de până la 10 ani pentru acumulatorii reîncărcabili. Intră pe pagina fiecărui produs din această categorie pentru a descoperi toate detaliile tehnice relevante, dar și pentru a afla cărui tip de dispozitiv i se adresează. Tot pe pagina de produs poți descoperi recenziile altor clienți care au testat deja bateriile. Lasă și tu o recenzie, după ce ai încercat un model, pentru a ajuta alți utilizatori. Cumpără produse din această categorie, la prețuri excelente și din Outlet-ul disponibil pe site și în aplicația Brico Depot. Descarcă aplicația pe dispozitivul tău iOS sau Android. Îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul.

Știm că nu este plăcut să cumperi mereu baterii pentru deviceurile pe care le folosești. Procesul reprezintă o grijă în plus și pericolul de a uita te poate pune în situații neplăcute. Tocmai de aceea, Brico Depot îți oferă cele mai bune variante de acumulatori și încărcătoare, în așa fel încât să scapi de grija achiziționării constante de baterii. În oferta noastră găsești produse de cea mai bună calitate, care îți garantează o reîncărcare foarte rapidă a mai multor tipuri de baterii. Îți oferim încărcătoare pentru baterii alcaline, care te vor ajuta să te bucuri din nou de baterii pline în cel mai scurt timp. Nu colaborăm decât cu branduri de renume, iar în oferta noastră vei găsi încărcător Varta LCD și încărcător Varta universal, la prețuri excelente. Garantăm pentru durabilitatea în timp a produselor din această categorie, dar și pentru eficiența lor. Descoperă pe pagina dedicată fiecărui produs caracteristicile sale tehnice, precum și tipurile de baterii pe care le poate încărca. Află tot de pe pagina produselor, puterea pe care o generează și numărul de baterii pe care le pot încărca simultan. Tot pe pagina de produs poți descoperi recenziile altor clienți care au testat deja bateriile. Lasă și tu o recenzie, odată ce ai încercat un model, pentru a ajuta alți utilizatori. Cu ajutorul încărcătorilor pentru acumulatori vei economisi o mulțime de bani pe care i-ai cheltui pe baterii și te vei bucura și de faptul că scapi de grija acestor achiziții. Cumpără produse din această categorie, la prețuri excelente și din Outlet-ul disponibil pe site și în aplicația Brico Depot. Descarcă aplicația pe dispozitivul tău iOS sau Android. Îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin. Alege cea mai bună variantă pentru tine, iar noi ne vom ocupa de restul.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Odată cu 1 mai, s-a deschis oficial sezonul de camping. Primele corturi au apărut deja la mare, iar cei mai curajoși au organizat prima escapadă la munte. Chiar dacă ai experiența călătoriilor de tip...

1.DE CE SUNT NECESARE LUCRARILE DE RENOVARE A LOCUINTEI 2.EVALUEAZA STAREA LOCUINTEI 3.HOTARASTE DACA RENOVEZI TOATA LOCUINTA SAU DOAR O PARTE A EI 4.PLANIFICĂ ALĂTURI DE SPECIALIȘTI 5.MAT...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360