Umbrele si accesorii

Produse din categoria Umbrele si accesorii


Alege varianta potrivită stilului tău, luând în calcul și spațiul în care dorești să o expui. Oferim umbrele pot avea următoarea formă:

  • Rectangulară;
  • Pătrată;
  • Rotundă;
  • Triunghiulară.

O umbrelă rezistentă, te va însoți oricând oriunde și te va proteja de razele puternice ale soarelui pe timp de vară. Fie că o montezi în grădină, pe terasă sau o iei cu tine la mare, umbrela este un accesoriu indispensabil pentru a reuși să te ferești de soarele puternic al amiezii.

La Brico Depot găsești o gamă largă de culori din care ai posibilitatea de a alege nuanța care să se potrivească cu masa și scaunele lângă care o vei așeza.

Culorile disponibile sunt: Alb; Albastru; Bej; Galben; Gri; Negru; Portocaliu; Roz; Verde.

Pe lângă protecția împotriva razelor puternice ale soarelui, o umbrelă îți oferă și umbra de care ai nevoie atunci când te relaxezi pe un șezlong în propria grădină, citind o carte sau savurând o cafea.

Bucură-te de beneficiile unui astfel de produs și descoperă ofertele pe care ți le-am pregătit. Pentru completarea colțului tău preferat din grădină, ți-am pregătit și mese de grădină pentru relaxare în curte împreună cu familia sau prietenii.

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România