Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Polistiren expandat

Cele mai căutate

Produse din categoria Polistiren expandat


La Brico Depot ai o gamă largă de materiale de constructii și produse de calitate de la branduri de top.

Pentru a realiza planurile tale de construcții și pentru a asigura izolarea termică optimă a cladirilor rezidențiale sau industriale folosește polistiren expandat din gama disponibilă la Brico Depot.

Polistirenul expandat (EPS) prezintă caracteristici de conductivitate termică redusă, fiind în același timp extrem de rezistent. Pentru o bună izolație termică a pereților alege polistiren expandat de dimensiuni potrivite.

În magazinul nostru online este disponibil polistiren expandat cu următoarele dimensiuni:

 • Lungime: 100 cm
 • Lățime: 50 cm
 • Grosime: 2 cm, 3 cm, 5 cm, 10 și 12 cm

Din punct de vedere al rezistenței la compresiune găsești polistiren expandat cu diverse grade de compresiune:

 • 50 kpa
 • 70 kpa
 • 80 kpa
 • 100 kpa

În funcție de suprafața de acoperire poți alege polistiren expandat cu suprafețe variate de acoperire

 • 2,5 mp
 • 3 mp
 • 5 mp
 • 8 mp
 • 12 mp

Pe lângă diversele modele de polistiren expandat îți punem la dispoziție în magazinele noastre adezivi pentru lipirea și șpăcluirea plăcilor de polistiren. Astfel, poți opta pentru saci de adeziv pentru polistiren de diverse greutăți.

Dacă nu știi exact ce produs să alegi, la Brico Depot avem echipe specializate de consultanți care te pot consilia în alegerea produselor potrivite pentru planurile tale de construcții.

Profită de prețurile accesibile de la Brico Depot și comandă cu livrare la domiciliu sau ridicare gratuită din magazin în 4 ore lucrătoare. Dacă ai comandat o cantitate mai mare și nu ai folosit-o poți returna produsele în anumite condiții.

Pentru detalii consultă secțiunea Servicii retur de pe site-ul nostru. Brico Depot este ajutorul tău de nădejde pentru realizarea planurilor de construcții cu produse de calitate.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de polistiren expandat găsești la Brico Depot?


La Brico Depot îți punem la dispoziție o gamă variată de polistiren expandat.

Modelele disponibile au dimensiuni diverse, iar din punct de vedere al caracteristicilor acestui tip de material pentru construcții găsești o mulțime de variante din care poți alege: polistiren expandat cu grade diferite de rezistență la compresiune, precum și polistiren expandat cu diverse suprafețe de acoperire.

Vino acum în magazine sau comandă online și bucură-te de prețurile excelente de la Brico Depot.
Cum sa aleg polistirenul expandat?


La Brico Depot îți oferim mai multe tipuri de polistiren expandat.

Atunci când alegi acest material de construcții te poți folosi de filtrele disponibile pe site-ul nostru, care sortează produsele din gama de polistiren expandat, pentru a-ți face mai ușoară alegerea, iar dacă vii în magazine consultanții noștri specializați îți vor oferi consiliere astfel încât să alegi produsele potrivite pentru planurile tale de construcții.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360