Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Parchet triplustratificat

Produse din categoria Parchet triplustratificat


La Brico Depot găsești soluții inovatoare pentru amenajarea locuinței într-un mod accesibil și modern, fiind disponibile numeroase modele de parchet triplustratificat la cele mai avantajoase prețuri.

Poți alege în funcție de grosimea parchetului:

  • 10 mm - 11 mm – potrivit pentru trafic scăzut sau mediu
  • 12 mm - 14 mm – potrivit pentru trafic intens

Parchetul triplustratificat de la Brico Depot are o culoare naturală, de lemn de stejar, ce se poate încadra cu ușurință oricărui spațiu. Acest tip de parchet este prelucrat și este pregătit pentru a fi montat. Se montează ușor și este foarte rezistent, fiind potrivit pentru zonele cu trafic intens, datorită clasei A+.

Parchetul triplustratificat pe care îl găsești la noi este de la GoodHome. Acesta este rezistent la pete și zgârieturi, iar culoarea se va păstra foarte bine în timp. Acest tip de parchet este potrivit și dacă optezi pentru încălzirea în pardoseală.

La Brico Depot găsești parchet triplustratificat împachetat în cutii de 7, 8 sau 9 bucăți în funcție de suprafața de acoperire prevăzută de la 0,99 mp/ cutie, la 2,03 mp/cutie.

Montează cu încredere parchet triplustratificat în living, hol sau dormitor și bucură-te de rezistența acestuia în timp și de eleganța și aerul natural și fresh pe care le oferă locuinței tale.

 

Întrebări frecvente

 

Câte tipuri de parchet triplustrafiticat găsești la Brico Depot?


La Brico Depot găsești parchet triplu stratificat de diferite dimensiuni, care te ajută să obții rezultatele dorite în funcție de așteptări. Dacă ai nevoie ne un parchet puternic într-un spațiu cu trafic intens, poți opta pentru cel de 12 sau 14 mm, iar dacă vrei să montezi parchetul în camera copilului sau într-o zona mai puțin circulată, îl poți alege pe cel de 10 sau 11 mm.
Cum aleg parchetul triplustratificat?


Parchetul triplu stratificat se alege în primul rând după grosimea acestuia. Acest criteriu fiind unul definitoriu în urma identificării spațiului în care parchetul va fi montat. După grosime, culoarea este la fel de importantă.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
  • Livrare în magazin;
  • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
  • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
  • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
  • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
  • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360