Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Tocatoare resturi vegetale

Produse din categoria Tocatoare resturi vegetale


Dacă stai la casă și ai o mică grădină amenajată, vei avea nevoie și de un tocător pentru resturi vegetale, care să te ajute să mărunțești vegetația tăiată și să o poți reutiliza sau pune mai ușor în saci, pentru a o arunca.

Dar să vedem mai pe larg cum alegi aparatul potrivit pentru gospodăria ta, în funcție de câteva criterii de bază. Tipul produsului poate fi:

  • moară de cereale, utilă pentru prelucrarea și mărunțirea diferitelor tipuri de cereale;
  • tocător de resturi vegetale, care se poate folosi pentru diverse materiale de dimensiuni mici sau mari, verzi sau uscate;
  • aspirator electric pentru resturi vegetale, ce se poate comuta de pe funcția de aspirare pe cea de suflare, putând să îți pătrezi curtea ordonată și curată.

Un alt criteriu, după care poți să te ghidezi atunci când faci alegerea, este să iei în calcul capacitatea de tocare și ai capacitate de 50 l, 60 l, 80 l. De asemenea, puterea poate fi de 2200 W, 2500 W, 2800 W.

Toate aparatele de tocat resturi vegetale sunt silențioase, cu motoare fiabile, cu elemente de siguranță pentru protecția ta. Poți alege produse de la firme de renume în domeniu precum Bosch, Mac Allister sau Profimex.

În plus, toate modelele de tocătoare resturi vegetale sunt dotate cu roți și mânere pentru a se putea muta ușor, acolo unde ai nevoie. Materialele folosite pentru lamele tăietoare sunt de calitate și rezistă bine în timp.

Pentru a întreține grădina și curtea ordonate ai nevoie de o serie de unelte, ce te vor ajuta mult, făcând economie de timp și cu efort minim din partea ta.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360