Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Set dressing

Produse din categoria Set dressing

Ai visat mereu să ai un dressing în care să-ți organizezi cât mai bine hainele și nu ai găsit încă soluția ideală? La Brico Depot ți-am pregătit câteva modele de kit-uri complete pentru un dressing eficient și bine structurat. Acestea sunt prevăzute cu rafturi generoase și sertare practice, iar pentru umerașe, cu un spațiu dedicat și încăpător.


Dulapurile special create pentru dressing sunt confecționate din lemn de stejar, rezistente în timp și extrem de elegante. Poți opta pentru una din culorile disponbilie în funcție de preferințele tale:

  • Alb;
  • Gri;
  • Stejar.

Astfel, scapi de hainele împrăștiate peste tot prin cameră, și în plus ai la îndemână toate hainele aranjate frumos într-un singur loc. Ușor de montat, acest tip de dressing se integrează perfect în orice locuință, având un design simplist și elegant. În funcție de suprafața camerei, poți alege înălțimea dulapului, între 1.81 metri și 2 metri.

Accesorizează încăperea cu plafoniere pentru iluminat interior pentru mai multă lumină și un confort sporit. Plafonierele se găsesc într-o gamă largă de modele din care poți alege pentru fiecare cameră din locuința ta: cu becuri mai multe pentru living, sau cu lumină mai difuză pentru dormitor.

Nu mai sta pe gânduri! Prețurile accesibile și beneficiile pe care ți le aduce un dressing în casă te vor face să realizezi că ai făcut cea mai bună alegere. Hainele tale vor fi mai aerisite și nu se vor mai șifona atât de repede, deoarece nu vor mai sta înghesuite. 

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360