Transport gratuit la comenzile online mai mari de 300 lei. Vezi detalii.

Accesorii și feronerie mobilier

Mobila de bucătărie sau din sufragerie are nevoie de câteva modificări? Atunci ai nevoie de accesorii de mobilă. În cadrul feroneriei există și accesorii pentru mobilă care te pot ajuta să faci diferite modificări.

Dacă ai o piesă de mobilier mai grea, care trebuie mutată din când în când, cel mai bine este să optezi pentru roți de mobilă. Acestea se montează rapid și te ajută să muți mobila mult mai ușor dintr-o parte în alta a camerei. Această mobilitate sporită este un plus atunci când redecorezi sau când renovezi casa sau apartamentul tău.

De asemenea, în cadrul accesoriilor de feronerie pentru mobilă găsești și balamale, dar și accesorii asamblare mobilă. Uneori, se întâmplă ca balamalele să ruginească din cauza umidității crescute din încăpere sau să se strice din cauza utilizării îndelungate.

Dacă îți place corpul de mobilier nu trebuie să renunți la el, ci doar să îl recondiționezi sau să îi schimbi balamalele. Totodată, dacă vrei să schimbi puțin înfățișarea mobilei, atunci poți opta pentru a schimba mânerele sau butonii.

Astfel, mobila ta poate arăta diferit, fără să o schimbi în totalitate. De asemenea, dacă scaunele sunt foarte grele și zgârie podeaua sau provoacă prea mult zgomot, poți opta pentru protecție din cauciuc sau din alte materiale. Această protecție se montează rapid și protejează podelele.

Descoperă întreaga gamă de accesorii pentru mobilă și alege produsele de care ai nevoie pentru corpurile tale de mobilier. Comandă rapid toate accesoriile, dar și alte produse și alege modul în care vrei să intri în posesia lor. Dacă îți dorești, poți selecta livrarea la domiciliu și noi îți vom trimite produsele direct la adresa indicată.

De asemenea, poți opta și pentru colectarea în cel mai apropiat magazin. Vii tu și îți ridici comanda în 4-5 ore lucrătoare de la plasarea comenzii. Rapid și eficient.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Tencuiala decorativă este utilă atât pentru pereții interiori, cât și pentru cei exteriori, având un rol dublu – estetic și protector. Iată cum să o alegi: Când trebuie...

Zgomotul care pătrunde în locuință poate fi o problemă pentru multe persoane. Există, însă, soluții simple și rapide pentru a rezolva acest inconvenient. Fie că locuiești la casă...

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România