Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Tablouri electrice

Produse din categoria Tablouri electrice

Pagină
Pagină

Instalația electrică a unei locuințe este foarte importantă și necesită o atenție sporită atunci când vine vorba de construirea sau renovarea unei case, iar implementarea corectă și în siguranță a acesteia trebuie realizată de o persoană calificată în acest domeniu, pentru a evita posibilitatea unor accidente.

La Brico Depot găsești tablou electric performant, pentru o montare ușoară și o eficiență de durată. În plus, găsești și cutii metalice pentru siguranțe, contor trifazat sau prize duble de interior pentru construcții noi, simple sau duble, pentru interior sau exterior, la prețuri accesibile.

Brand-uri comercializate:

  • Gewiss;
  • Vision.

Fie că îți construiești o casă nouă sau renovezi apartamentul și vrei să schimbi tabloul electric vechi cu unul nou, alegerea produsului potrivit te va ajuta pe termen lung să folosești mai multe electrocasnice și electronice deodată fără frica de accidente nedorite. 

Alege tabloul electric potrivit în funcție de tipul de montaj preferat: încastrat, montaj în tabloul electric, pe tencuială, perete fals sau sub tencuială. În plus, modelele noi de tablouri electrice care se găsesc pe piață în momentul de față sunt extrem de elegante și nu necesită neapărat să fie acoperite sau încastrate, ceea ce reprezintă un plus pentru a putea avea mai mult control.

 

Înainte de a cumpăra, documentează-te cât mai bine sau cere sfatul unui specialist. Poți apela chiar și la colegii noștri din magazinele Brico Depot, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360