Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Sisteme de securitate

A sosit vremea să te bucuri de siguranță la cele mai înalte standarde. Fie că ai o afacere al cărui sediu trebuie protejat sau că vrei doar să ai grijă de casa ta, Brico Depot îți sare în ajutor. La noi, găsești o gamă variată de sisteme de securitate cu ajutorul cărora tu și cei apropiați veți putea fi mereu în siguranță.

Îți oferim tot necesarul de aparatură pentru a avea parte de securitate de top. La noi, găsești sonerii și interfoane de la producători de top. Acestea dispun de funcții variate și pot fi montate cu ușurință. Brico Depot îți oferă inclusiv videointerfon, pentru a ști mereu cine încearcă să intre la tine în curte sau în casă. Pentru un plus de siguranță, descoperă în oferta noastră și excelente variante de camere de supraveghere și sisteme de alarmă. Îți oferim cele mai performante camere, cu imagini clare și unghiuri de acțiune impresionante.

Toate produsele din această categorie sunt de o calitate ireproșabilă. Îți putem dovedi asta prin intermediul termenelor de garanție generoase pe care le oferim. Ai garanție de cel puțin doi ani la majoritatea produselor. Nu uita că Brico Depot caută să îți ofere siguranță și confort, tocmai de aceea îți pune la dispoziție soluții complexe, dar cu design simplu, minimalist. Același trend este urmat și de produsele din categoria sisteme de securitate.

Descoperă pe pagina fiecărui produs din această categorie toate detaliile tehnice relevante, în așa fel încât să faci cea mai bună alegere posibilă. Descarcă aplicația Brico Depot și accesează secțiunea Outlet, pentru a descoperi produse la prețuri extrem de mici.

Rămâi pe site și în aplicație pentru a afla imediat care sunt cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin!

Nimic nu poate face un om să fie mai liniștit, decât faptul că se știe în siguranță pe el și pe cei dragi. Iar pentru a fi mereu în siguranță, trebuie să îți protejezi în mod corespunzător locuința. Descoperă în oferta Brico Depot cele mai tari produse din categoria sonerii și interfoane. La noi, găsești kituri cu buton și sonerie de ușă, precum și variante wireless. Îți oferim doar produse de calitate din această categorie și ne asigurăm de eficiența lor colaborând doar cu branduri de renume. Apelăm doar la cele mai moderne tehnologii, astfel că tu te poți bucura doar de opțiuni care duc eficiența la superlativ. Descoperă tot în gama Brico Depot cele mai bune interfoane, cu ajutorul cărora poți afla imediat cine încearcă să pătrundă în scara sau în curtea ta. Cumpără un videointerfon color, pentru o imagine impecabilă și un sunet clar. Dacă locuiești la casă, îți oferim interfoane pentru exterior, de diferite dimensiuni. Accesează pagina dedicată fiecărui produs, pentru a afla toate caracteristicile tehnice pe care trebuie să le știi. Descoperă tot acolo care sunt termenele de garanție pe care Brico Depot ți le oferă și fă cea mai bună alegere. Nu uita că Brico Depot caută să îți ofere siguranță și confort, tocmai de aceea îți pune la dispoziție soluții ce vin cu garanția calității și cu un design ușor de integrat în orice spațiu. Același trend este urmat și de produsele din această categorie. Descarcă aplicația Brico Depot și accesează secțiunea Outlet, pentru a descoperi sonerii și interfoane la prețuri extrem de mici. Rămâi pe site și în aplicație pentru a afla imediat care sunt cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin.

Dacă ești în căutarea unei sonerii, vei găsi, cu siguranță, modelul dorit în oferta Brico Depot. Poți să optezi pentru modele simple cu buton, de culoare albă sau maro. Poți achiziționa un kit wireless cu sonerie și buton, simplu sau cu iluminare. Sunt seturi ce au incluse și două sonerii la un buton, în caz că ai nevoie.

Fii mereu la curent cu ce se întâmplă în interiorul și în exteriorul spațiilor pe care le vrei protejate. Asigură-te că sediul afacerii tale este în siguranță, dar și că locuința ta beneficiază de o supraveghere corespunzătoare. Alege sisteme de supraveghere și alarme din oferta Brico Depot și bucură-te de liniște și siguranță. Alege din oferta noastră camere de supraveghere video care pot fi achiziționate atât în mod individual, cât și sub formă de kit. Îți oferim doar produse care surprind imagini la o calitate excelentă. Camerele video din oferta noastră pot fi adaptate să acționeze în unghiuri variate, pentru ca tu să ai mereu imaginea de ansamblu. Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi, poți acționa cu ușurință camera. Modelele moderne pe care ți le oferim îți pun la dispoziție inclusiv posibilitatea de a urmări direct pe telefonul mobil ce se întâmplă la sediul afacerii tale sau în curtea casei. Iar dacă supravegherea video nu te mulțumește pe deplin ca metodă de securitate, alege să montezi și o alarmă. Și din acest punct de vedere, Brico Depot te ajută din plin cu mini alarme pentru uși și ferestre. Acestea dispun de senzori de mișcare și nicio amenințare nu va trece de ele. Accesează pagina dedicată fiecărui produs, pentru a le afla toate caracteristicile tehnice relevante. Descoperă tot acolo care sunt termenele de garanție pe care Brico Depot ți le oferă și accesează secțiunea de recenzii pentru a afla ce părere au clienții care deja au folosit produsele. Descarcă aplicația Brico Depot și accesează secțiunea Outlet, pentru a descoperi sisteme de supraveghere și alarme la prețuri excelente. Rămâi pe site și în aplicație pentru a afla imediat care sunt cele mai tari promoții și oferte marca Brico Depot. Nu uita că îți oferim livrare la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin.

Interfonul asigură un control asupra persoanelor care intră în spațiul comun la bloc sau pe o proprietate privată, fiind din ce în ce mai des utilizat. În oferta Brico Depot poți găsi interfoane video color, de 3 inch sau de 7 inch, ușor și comod de manevrat. Mai sunt și interfoane pentru exterior, mari sau înguste, după cum ai nevoie.

Dacă ai nevoie de kit-uri video complete, poți să optezi pentru modelele incluse în oferta Brico Depot. Găsești kit-uri atât pentru interior, cât și pentru exterior, ce conțin două camere de supraveghere, cu 4 canale și 18 LED-uri cu infraroșu, ce se pot conecta la monitoare cu mufă de tip HDMI și VGA. Oferă vizualizare live, inclusiv pe timp de noapte, notificări pe telefonul mobil etc.

Ai nevoie de senzori de mișcare? Atunci consultă oferta Brico Depot. Poți achiziționa un detector de mișcare wireless cu distanță de operare de 100 m în câmp deschis, cu autonomie mare. De asemenea, poți găsi un senzor crepuscular de 6000 W, dar și senzori de mișcare pentru corpurile de iluminat, ce se pot monta atât la interior, cât și la exterior.

În oferta Brico Depot găsești alarme pentru a securiza diverse zone. Poți să optezi pentru mini alarme ce se montează la uși și ferestre, care îți oferă un plus de siguranță. De asemenea, poți achiziționa o mini alarmă cu senzor de mișcare, ce funcționează pe bază de baterii, pentru a putea fi amplasată în orice încăpere.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Fațada este cartea de vizită a casei tale. În definitiv, ea e observată prima și ea imprimă locuinței personalitate. Totodată, dacă îti dorești ca trecerea timpului și factorii de mediu să nu afecteze...

Cu toții avem prin casă o mulțime de obiecte pe care nu le mai folosim, dar care pot primi o nouă utilizare. Trebuie doar să dai frâu liber imaginației și creativității, pentru a crea o mulțime...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360