Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Irigații

Transformă sarcinile zilnice din aria grădinăritului într-o activitatea plăcută și recreativă, alegând doar produse de irigat eficiente și profesionale. Brico Depot își dedică timpul pentru pregătirea unei game variate de produse excepționale, care te pot ajuta să duci la bun sfârșit toate activitățile din gospodărie. În acest sens, am ales dispozitive și accesorii pentru irigare eficiente, astfel încât să îți fie de ajutor în gradină.

Special realizate pentru irigarea grădinii, selecția de pompe și hidrofoare profesionale conține accesorii de irigat diverse, printre care vei găsi cu siguranță produsul potrivit nevoilor tale. Le vei găsi întotdeauna pe site sau în magazinele fizice Brico Depot, fiind disponibile la prețuri avantajoase pentru toate persoanele.

Ai la dispoziție o mulțime de furtunuri și conectori pentru irigare cu ajutorul cărora vei putea uda gazonul, iarba și plantele din grădină. Alături de accesoriile specifice pentru irigat grădina, aceste furtunuri așteaptă să fie descoperite și utilizate la adevăratul lor potențial.

Pe lângă faptul că aceste produse te ajută să obții o apă curată în interiorul casei sau garantează fluxul de apă pentru treburile din grădină, ele garantează și un mod facil de instalare și utilizare.

Variantele de instalații de irigare sunt extrem de numeroase când vine vorba de obiectele disponibile în gama Brico Depot. Am ușurat procesul de achiziționare al produselor, astfel, dacă vrei să primești comanda acasă, alege varianta de livrare la domiciliu. O altă metodă este ridicarea comenzii din magazinele Brico Depot!

Îți recomandăm

Udarea grădinii este esențială pentru cultivarea plantelor. La Brico Depot ai zeci de modele de furtunuri pentru grădină. Sunt disponibile furtunuri de diverse dimensiuni, astfel încât orice suprafață are grădina ta, găsești la noi produsele potrivite. Poți opta pentru furtunuri de diverse diametre, poți alege seturi rolă derulator furtun grădină, furtunuri absorbție și furtunuri aspirație. Cu Brico Depot grădinăritul devine mult mai ușor!

La Brico Depot ai o gamă variată de accesorii pentru irigații. Indiferent ce sistem de irigații folosești, găsești la noi produsele și accesoriile potrivite. Asigură buna funcționare a sistemului de irigații cu produse de calitate la prețuri accesibile! Sunt disponibile aspersoare, dispozitive pentru stropit, conectoare, programatoare irigație, reductoare, adaptoare, seturi tambur, supape de sens și alte zeci de accesorii irigații.

Sistemele de irigații par complicate, însă cu Brico Depot lucrurile sunt extrem de simple și de la îndemână! La Brico Depot, ajutorul tău de nădejde pentru amenajarea casei și grădinii, te așteptăm oricând cu o mulțime de soluții pentru a-ți pune rapid în aplicare planurile, iar soluțiile pentru irigații și microirigații pe care le găsești online și în magazine sunt de cea mai bună calitate, funcționale și eficiente, și te vor ajuta să faci lucrurile mult mai rapid și mai bine! La Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de articole pentru microirigații din care să le alegi pe cele potrivite spațiului tău. Optează pentru o soluție completă, ușor de montat și de dezasamblat, din materiale durabile, care ajută la distribuirea uniformă a apei la nivelul plantelor de afară sau din seră. Poți alege sisteme destinate pentru irigarea plantelor și florilor și pentru suprafețe mai mari. Orice variantă ai adăuga în coșul tău de cumpărături, poți fi sigur că faci cea mai bună alegere și că udatul grădinii sau al serelor va deveni o activitate mult mai ușoară! Ne asigurăm că îți oferim întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț, așa că te așteptăm pe site și în magazine să descoperi toată gama de produse! Brico Depot te așteaptă cu produse de calitate, originale, pe care le poți adapta nevoilor tale și stilului tău! În plus, poți opta pentru comanda online a produselor, cu livrare direct acasă sau ridicare din magazin, sau hai în vizită să vezi ce produse noi au mai apărut în gamă!

E momentul ca proiectele tale de amenajare să devină realitate. La Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a pune în aplicare toate planurile pentru casă și grădină, cu produse de cea mai bună calitate, la cele mai accesibile prețuri! Îți venim în ajutor cu o gamă largă de articole și accesorii pentru casă și grădină, funcționale, practice și atrăgătoare, pe care le poți adapta rapid și ușor spațiului și nevoilor tale! Iar dacă locuiești la casă sau urmează să te muți, este bine să știi că un hidrofor este unul dintre lucrurile fără de care viața ar fi infinit mai grea. Ne-am gândit și la acest aspect, așa că îți punem la dispoziție o mulțime de modele de hidrofoare și accesorii, cu care udatul grădinii sau alimentarea cu apă curentă a casei nu vor mai fi o problemă. Descoperă toată gama de hidrofoare de pe site sau din magazine și alege varianta cea mai potrivită pentru tine, din materialul și cu capacitatea rezervorului care să corespundă nevoilor tale. Optează pentru presiunea și capacitatea pompei potrivite și alege debitul care să acopere cel mai eficient volumul de apă de care ai nevoie. Orice model ai alege, poți fi sigur că este optezi pentru cel mai bun raport calitate-preț! Te așteptăm la Brico Depot! Poți comanda online și poți opta pentru varianta cu transport direct la tine acasă sau cu ridicare din magazin! Iar dacă vrei să te inspiri și să vezi ce articole noi am adăugat în gamă, direct la fața locului, te așteptăm și în magazinele fizice!

Folosește pentru irigații utilaje de calitate de la Brico Depot! Alege motopompe de apă pentru irigații sau pentru pomparea apei din lacuri. La Brico Depot sunt disponibile diverse modele de motopompe ce asigură eficiență și rapiditate, fiind extrem de economice din punct de vedere al consumului de carburant. Livrarea apei se face imediat, fără efort, iar consumul de carburant este redus. Motopompele de apă pentru irigații se folosesc ușor, indiferent de temperatura de lucru.

La Brico Depot, locul în care există mai multe soluții din care să o alegi pe cea potrivită pentru proiectele tale de amenajare, ne gândim în permanență cum îți putem face viața mai ușoară și cum putem transforma planurile tale pentru casă și grădină în activități mai ușoare și mai practice! Așa că aducem tot timpul în gamă funcționale și eficiente articole și accesorii, testate și certificate, la cele mai accesibile prețuri, din care să alegi variantele potrivite pentru tine. În plus, ai cel mai bun raport calitate-preț la sute de produse destinate planurilor tale de amenajare! Dacă locuiești la curte, știi deja că îngrijirea unei grădini este o activitate relaxantă și plăcută, pentru care ai nevoie de produsele și accesoriile potrivite! Indiferent cât de generos este spațiul de care dispui, ai nevoie de o soluție pentru irigații, un sistem eficient și cu randament mare, cu care să uzi gazonul, pomii și plantele. Dacă ești în căutarea unei astfel de soluții, ai ajuns la locul potrivit! La Brico Depot avem o gamă variată de furtunuri și accesorii pentru udat, conectoare și aspersoare de grădină practice, cu care munca ta va fi mult mai ușoară! Alege soluția potrivită pentru tine și bucură-te fără griji de grădina la care ai visat! Și pentru că vrem ca lucrurile să fie simple și ușoare pentru tine, ți-am pregătit mai multe opțiuni de livrare! Poți comanda online, chiar de la tine de pe canapea și poți alege livrarea la domiciliu sau cu livrare în magazin. În plus, te așteptăm și în magazinele noastre fizice, să descoperi toată gama de produse!

Cele mai apreciate produse

Te-ar putea interesa și

Top produse sub 99 lei

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Pentru a avea un spațiu exterior prosper, trebuie să te asiguri că grădina ta este menținută bine irigată, în special în lunile calde. Însă cu atâtea sisteme disponibile, ce so...

Petrecerea timpului pentru a îngriji grădina poate fi un hobby plăcut și relaxant, indiferent dacă ești un grădinar pasionat saupreferi întreținerea minimă. În timp ce unele operațiu...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360