Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Irigații

Transformă sarcinile zilnice din aria grădinăritului într-o activitatea plăcută și recreativă, alegând doar produse de irigat eficiente și profesionale. Brico Depot își dedică timpul pentru pregătirea unei game variate de produse excepționale, care te pot ajuta să duci la bun sfârșit toate activitățile din gospodărie. În acest sens, am ales dispozitive și accesorii pentru irigare eficiente, astfel încât să îți fie de ajutor în gradină.

Special realizate pentru irigarea grădinii, selecția de pompe și hidrofoare profesionale conține accesorii de irigat diverse, printre care vei găsi cu siguranță produsul potrivit nevoilor tale. Le vei găsi întotdeauna pe site sau în magazinele fizice Brico Depot, fiind disponibile la prețuri avantajoase pentru toate persoanele.

Ai la dispoziție o mulțime de furtunuri și conectori pentru irigare cu ajutorul cărora vei putea uda gazonul, iarba și plantele din grădină. Alături de accesoriile specifice pentru irigat grădina, aceste furtunuri așteaptă să fie descoperite și utilizate la adevăratul lor potențial.

Pe lângă faptul că aceste produse te ajută să obții o apă curată în interiorul casei sau garantează fluxul de apă pentru treburile din grădină, ele garantează și un mod facil de instalare și utilizare.

Variantele de instalații de irigare sunt extrem de numeroase când vine vorba de obiectele disponibile în gama Brico Depot. Am ușurat procesul de achiziționare al produselor, astfel, dacă vrei să primești comanda acasă, alege varianta de livrare la domiciliu. O altă metodă este ridicarea comenzii din magazinele Brico Depot!

banner outdoor
Pompe, Hidrofoare și accesorii Pompe, Hidrofoare și accesorii

E momentul ca proiectele tale de amenajare să devină realitate? La Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a pune în aplicare toate planurile pentru casă și grădină, cu produse de cea mai bună calitate, la cele mai accesibile prețuri! Îți venim în ajutor cu o gamă largă de articole și accesorii pentru casă și grădină, funcționale, practice și atrăgătoare, pe care le poți adapta rapid și ușor spațiului și nevoilor tale! Iar dacă locuiești la casă sau urmează să te muți, este bine să știi că un hidrofor este unul dintre lucrurile fără de care viața ar fi infinit mai grea. Ne-am gândit și la acest aspect, așa că îți punem la dispoziție o mulțime de modele de hidrofoare și accesorii, cu care udatul grădinii sau alimentarea cu apă curentă a casei nu vor mai fi o problemă. Descoperă toată gama de hidrofoare de pe site sau din magazine și alege varianta cea mai potrivită pentru tine, din materialul și cu capacitatea rezervorului care să corespundă nevoilor tale. Optează pentru presiunea și capacitatea pompei potrivite și alege debitul care să acopere cel mai eficient volumul de apă de care ai nevoie. Orice model ai alege, poți fi sigur că este optezi pentru cel mai bun raport calitate-preț! Te așteptăm la Brico Depot! Poți comanda online și poți opta pentru varianta cu transport direct la tine acasă sau cu ridicare din magazin! Iar dacă vrei să te inspiri și să vezi ce articole noi am adăugat în gamă, direct la fața locului, te așteptăm și în magazinele fizice!

Furtunuri și accesorii Furtunuri și accesorii

La Brico Depot, locul în care există mai multe soluții din care să o alegi pe cea potrivită pentru proiectele tale de amenajare, ne gândim în permanență cum îți putem face viața mai ușoară și cum putem transforma planurile tale pentru casă și grădină în activități mai ușoare și mai practice! Așa că aducem tot timpul în gamă funcționale și eficiente articole și accesorii, testate și certificate, la cele mai accesibile prețuri, din care să alegi variantele potrivite pentru tine. În plus, ai cel mai bun raport calitate-preț la sute de produse destinate planurilor tale de amenajare! Dacă locuiești la curte, știi deja că îngrijirea unei grădini este o activitate relaxantă și plăcută, pentru care ai nevoie de produsele și accesoriile potrivite! Indiferent cât de generos este spațiul de care dispui, ai nevoie de o soluție pentru irigații, un sistem eficient și cu randament mare, cu care să uzi gazonul, pomii și plantele. Dacă ești în căutarea unei astfel de soluții, ai ajuns la locul potrivit! La Brico Depot avem o gamă variată de furtunuri și accesorii pentru udat, conectoare și aspersoare de grădină practice, cu care munca ta va fi mult mai ușoară! Alege soluția potrivită pentru tine și bucură-te fără griji de grădina la care ai visat! Și pentru că vrem ca lucrurile să fie simple și ușoare pentru tine, ți-am pregătit mai multe opțiuni de livrare! Poți comanda online, chiar de la tine de pe canapea și poți alege livrarea la domiciliu sau cu livrare în magazin. În plus, te așteptăm și în magazinele noastre fizice, să descoperi toată gama de produse!

Microirigatii Microirigatii

Sistemele de irigații par complicate, însă cu Brico Depot lucrurile sunt extrem de simple și de la îndemână! La Brico Depot, ajutorul tău de nădejde pentru amenajarea casei și grădinii, te așteptăm oricând cu o mulțime de soluții pentru a-ți pune rapid în aplicare planurile, iar soluțiile pentru irigații și microirigații pe care le găsești online și în magazine sunt de cea mai bună calitate, funcționale și eficiente, și te vor ajuta să faci lucrurile mult mai rapid și mai bine! La Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de articole pentru microirigații din care să le alegi pe cele potrivite spațiului tău. Optează pentru o soluție completă, ușor de montat și de dezasamblat, din materiale durabile, care ajută la distribuirea uniformă a apei la nivelul plantelor de afară sau din seră. Poți alege sisteme destinate pentru irigarea plantelor și florilor și pentru suprafețe mai mari. Orice variantă ai adăuga în coșul tău de cumpărături, poți fi sigur că faci cea mai bună alegere și că udatul grădinii sau al serelor va deveni o activitate mult mai ușoară! Ne asigurăm că îți oferim întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț, așa că te așteptăm pe site și în magazine să descoperi toată gama de produse! Brico Depot te așteaptă cu produse de calitate, originale, pe care le poți adapta nevoilor tale și stilului tău! În plus, poți opta pentru comanda online a produselor, cu livrare direct acasă sau ridicare din magazin, sau hai în vizită să vezi ce produse noi au mai apărut în gamă!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Irigarea înțeleaptă –sisteme de irigare Irigarea înțeleaptă –sisteme de irigare
Pentru a avea un spațiu exterior prosper, trebuie să te asiguri că grădina ta este menținută bine irigată, în special în lunile calde. Însă cu atâtea sisteme disponibile, ce so...
citește mai mult
Cum să instalezi un sistem de irigare Cum să instalezi un sistem de irigare
Petrecerea timpului pentru a îngriji grădina poate fi un hobby plăcut și relaxant, indiferent dacă ești un grădinar pasionat saupreferi întreținerea minimă. În timp ce unele operațiu...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.