Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pavilioane gradina

Produse din categoria Pavilioane gradina


La Brico Depot avem disponibile mai multe modele de pavilioane, dar și părți importante care contribuie la realizarea unui pavilion rezistent sau la înlocuirea celor deteriorate, cum ar fi:

 • Perete pentru pavilion
 • Tavan pentru pavilion
 • Pergolă

În funcție de gusturile tale și design-ul ales pentru exterior, la Brico Depot găsești o gamă variată de de pavilioane de la Blooma și GoodHome, în culori neutre și potrivite pentru a fi utilizate indiferent de eveniment. Culorile disponibile sunt:

 • Alb
 • Antracit
 • Gri
 • Maro
 • Multicolor
 • Taupe
 • Verde

Pavilioanele sunt confecționate din materiale rezistente la intemperii și reprezintă o alegere ideală dacă îți dorești să înfrumusțezi curtea sau grădina pentru petreceri, nunți sau alte evenimente importante.

În funcție de dimensiunea spațiului de care dispui poți alege din cele două variante:

 • Pavilioane pătrate
 • Pavilioane deptunghiulare

În magazinele noastre găsești variante de pavilioane elegante, potrivite pentru evenimente speciale sau corturi clasice potrivite pentru servirea meselor în aer liber sau pentru momente de relaxare ferite de razele puternice ale soarelui sau precipitații.

De asemenea, la Brico Depot sunt disponibile corturi de diferite dimensiuni, de la 200 cm, până la 900 cm lățime, de la 140 cm, până la 400 cm lungime și de la 240 cm, până la 266 cm înălțime.

Întrebări frecvente

 

Ce modele de pavilioane găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot avem disponibile mai multe modele de pavilioane, dar și părți importante care contribuie la realizarea unui pavilion rezistent sau la înlocuirea celor deteriorate, cum ar fi: perete pentru pavilion, tavan pentru pavilion, pergolă.
Cât costă un pavilion la Brico Depot?


Un cort doar cu acoperiș pornește de la 99 lei, iar dacă vei dori ulterior să adaugi și pereți, îi poți achiziționa cu aprox. 50 de lei. Prețurile sunt aproximative în funcție de produsele disponibile în stocul magazinelor în momentul în care te decizi să achiziționezi.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360