Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Trepte si contra-trepte

Produse din categoria Trepte si contra-trepte


Dacă locuiești la casă cu etaj sau plănuiești să te muți, poți alege pentru construirea scărilor, treptele din lemn de brad sau fag, pentru un design rustic sau cele din marmură pentru un design modern, toate cele trei modele fiind la fel de elegante și practice pentru placarea scărilor din ciment.

Treptele le găsești la dimensiuni diferite, cu lățimi între 25 cm și 45 cm, cu lungimi între 100 și 200 cm și grosimi de la 2,5 mm, până la 3 mm. Treptele din lemn pot fi vopsite în nuanțele preferate sau folosite ca atare în nuanța clasică de lemn.

Tot la Brico Depot găsești și balustrade din lemn pentru scara interioară, dar și multe alte accesorii de care ai nevoie pentru o construcție rezistentă. Planurile tale sunt prioritatea noastră, de aceea ne alegem cu grijă produsele pe care le comercializăm pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune soluții și de o calitate superioară, la cele mai bune prețuri.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360