Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Chiuvete pentru bucatarie

Produse din categoria Chiuvete pentru bucatarie

Pagină
Pagină

La Brico Depot am creat o gamă specială de accesorii sanitare pentru bucătării de calitate și rezistente, pe care să le folosești fără probleme mult timp.

Chiuveta este un element indispensabil, chiar și pentru cele mai simple activități, așa că ai nevoie de un produs practic și eficient, la prețuri accesibile și în diverse stiluri și forme:

 • Chiuvete pătrate
 • Chiuvete rotunde
 • Chiuvete dreptunghiulare
 • Chiuvete cu 2 cuve
 • Chiuvete fixe
 • Chiuvete reversibile

De asemenea, materialele din care sunt realizate sunt rezistente și durabile, pentru a corespunde ideilor tale de amenajare a bucătăriei, oferind eficiență și funcționalitate.

Descoperă, alege și comandă de pe site, iar noi livrăm rapid la tine acasă produsele dorite.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de chiuvete pentru bucătărie sunt disponibile la Brico Depot?


Poți opta pentru o chiuvetă din compozit, inox, granit, rășină sau cuarț compozit, de diverse forme (pătrată, rotundă, dreptunghiulară) și în culori variate, din care să alegi modelul potrivit pentru bucătăria și instalațiile tale sanitare.
Cum aleg chiuveta de bucătărie potrivită?


Este important să știi care este modelul potrivit pentru instalațiile tale sanitare, ce tip de sifon vrei să alegi, dacă dorești să completezi cu un aerator pentru chiuvetă, dacă ai nevoie de o baterie monocomandă sau cu dublă comandă, înaltă sau cu o formă deosebită. Materialul este de asemenea important, așa că ți-am pregătit o mulțime de variante din care să alegi ce ai nevoie.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360