Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Accesorii fixare

Scapă acum de grijile provocate de lipsa de stabilitate a instalațiilor electrice sau de altă natură, din casa ta. Cumpără de la Brico Depot cele mai bune accesorii fixare. Acestea te vor ajuta să menții toate instalațiile în siguranță, dar și să le ascunzi bine.

Astfel, vei reuși să integrezi mai bine în spațiul locuinței tale sau al atelierului de lucru cablurile, firele sau prizele. Câștigă nu doar la capitolul siguranță, ci și din punct de vedere al laturii estetice. Cablurile lăsate libere pe suprafețe creează impresia de dezordine. Ascunde-le cu ajutorul unui canal de cablu sau al unui tub rigid PVC.

Securizează-ți spațiile preferate cu ajutorul celor mai bune accesorii fixare. Vei împiedica inclusiv scurgerile și vei reduce la minimum și riscurile de împiedicare și electrocutare. Mai mult decât atât, te vei asigura și de funcționarea corespunzătoare a instalațiilor electrice și nu numai.

Șocurile mecanice reprezintă unul dintre cele mai importante amenințări la adresa bunei funcționări a instalațiilor. Alege accesorii fixare de calitate și asigură-te că instalațiile din casa ta sau din atelierul tău de lucru sunt bine securizate și protejate.

Profită de ofertele excelente marca Brico Depot și alege materiale și accesorii de top, la prețuri mici. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, unde poți găsi produse din categoria accesorii pentru fixare, dar și din alte categorii, la prețuri care te vor cuceri imediat.

Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Concepută special pentru a avea un mod de funcționare intuitiv, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte, dar și cu recenziile altor clienți.

Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor pe care le dorești! Îți putem livra produsele la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin.

Cele mai bune instalații electrice sunt cele care funcționează eficient, sigur și care sunt rezistente în timp. Asigură-te că te bucuri de instalații de calitate superioară și protejează-le cu ajutorul celui mai bun tub flexibil. Descoperă în oferta noastră cele mai bune variante de tub flexibil, care te vor ajuta să izolezi în mod eficient și durabil cablurile electrice. Îți oferim tub flexibil din PVC, ideal pentru cablurile îngropate în perete. PVC-ul este unul dintre cele mai rezistente materiale și se recomandă utilizarea sa pentru izolarea cablurilor electrice. Grație proprietăților ignifuge, un tub flexibil PVC asigură protecție și siguranță fără echivoc. Descoperă în oferta noastră și alternative precum tubul flexibil din oțel zincat. Deosebit de rezistent, acesta reprezintă varianta ideală pentru casele din lemn și OSB. Și varianta de tub flexibil din oțel zincat vine cu proprietăți ignifuge. Fii mereu în siguranță cu ajutorul tuburilor flexibile produse din materiale de cea mai bună calitate. Accesează pagina dedicată fiecărui produs din această categorie și descoperă-i toate specificațiile, înainte de a alege pe care să îl cumperi. Profită de ofertele excelente marca Brico Depot și alege materiale și accesorii de top, la prețuri mici. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, unde poți găsi produse din categoria tub flexibil, dar și din alte categorii, la prețuri excelente. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Concepută special pentru a avea un mod de funcționare intuitiv, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte. Tot acolo poți descoperi și recenziile clienților care deja au încercat produsele de care ești interesat. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor pe care le dorești! Îți putem livra produsele la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin

Finalizează planurile tale doar cu materiale de calitate. Profită de oferta Brico Depot la produse din categoria tub rigid PVC și accesorii, pentru a te asigura că instalațiile electrice pe care le montezi sunt sigure și rezistente. Descoperă în gama noastră cele mai bune soluții pe care le-am ales cu mare atenție, special pentru tine. Brico Depot îți oferă doar accesorii și materiale de la producători de renume. Un tub rigid PVC de cea mai bună calitate este acela care izolează și protejează eficient cablurile, dar și elementele din jurul lor. De altfel, cea mai importantă proprietate a PVC-ului, din acest punct de vedere, este caracterul ignifug. Alege să utilizezi tub rigid PVC pentru a finaliza instalațiile electrice, pentru că astfel vei fi ferit de riscurile provocate de apariția unui scurtcircuit sau a suprasolicitării cablurilor. Ideale pentru exterior, tuburile PVC sunt deformabile la rece și au striații interioare. Cumpără tub PVC cu striații interioare și asigură-te de un contact redus cu cablul, care va fi protejat și ușor de montat. Caută în gama pe care Brico Depot și-o pune la dispoziție tuburile PVC și accesoriile potrivite pentru instalațiile tale, în funcție de lungime, diametrul exterior și rezistența la compresiune. Profită de ofertele excelente marca Brico Depot și alege materiale bune, la prețuri mici. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, pentru oferte uimitoare. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Atât în aplicație, cât și pe site, vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte. Tot acolo poți descoperi și recenziile clienților care deja au încercat produsele de care ești interesat. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor cumpărate! Ți le putem livra la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin

E vremea să scapi de grija cablurilor care creează un aspect inestetic, dar și de defecțiunile care pot apărea la nivelul lor. Cablurile lăsate libere aglomerează orice încăpere și sunt și supuse riscurilor de a se defecta rapid. Alege din gama pusă la dispoziție de Brico Depot cele mai bune soluții de canal cablu. Produse din PVC de cea mai bună calitate, canalele pentru cablu te vor ajuta să izolezi cablurile și să le ascunzi în mod eficient. Descoperă în oferta noastră variante de canal cablu de diferite dimensiuni. Poți cumpăra canal cablu sub formă de bară, a cărei lungime poate să varieze. Orientează-te și în funcție de dimensiunile pe care le pot avea cablurile care trec prin canal. Accesează pagina dedicată fiecărui produs și află de acolo toate specificațiile tehnice care te-ar putea interesa. Îți oferim și canal cablu PVC cu bandă adezivă, pentru ca tu să scapi mai ușor și rapid de grija montajului. La Brico Depot punem accentul și pe latura utilă a lucrurilor, dar și pe cea estetică. Tocmai de aceea, am inclus în oferta noastră variante diferite din punct de vedere estetic. Găsești canal cablu PVC de culoare albă, dar și de culoarea fagului sau a mahonului. Tot în această categorie poți descoperi și cele mai bune soluții de tub spiralat, produse tot din PVC și excelente pentru o bună izolare suplimentară a cablurilor electrice. Profită de ofertele excelente marca Brico Depot și alege materiale bune, la prețuri mici. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, pentru oferte uimitoare. Descarcă și aplicația Brico Depot. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor cumpărate! Ți le putem livra la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin

Realizează lucrările electrice cu produse și accesorii de calitate de la Brico Depot! În gama de accesorii canale si tuburi găsești seturi mixte de accesorii pentru fixare canale, coturi cuplare din PVC, coliere fixare tuburi, coturi țeavă din plastic, mufe PVC pentru îmbinarea tuburilor rigide din instalațiile electrice, trecere pentru cabluri și teu țeavă plastic. Comandă online la Brico!

îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Poți fi curajos și îndrăzneț cu schema ta de culori și să creezi armonie în același timp. Să te asiguri că pereții și pardoselile tale se potrivesc este un lucru esențial atunci când

Indiferent ce dimensiune are casa ta, se poate spune cu siguranță că tuturor ne-ar prinde bine puțin spațiu în plus de depozitare. Cu atât de multe ponturi de economisire a spațiului &icir

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360