Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Placi ondulate

Produse din categoria Placi ondulate


Brico Depot este alegerea potrivită atunci când vine vorba de construirea casei tale. La noi găsești toate ustensilele și materialele de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes cel mai important proiect al tău. Când vine vorba de acoperiș, la Brico Depot găsești plăci ondulate bituminoase pentru protejarea clădirii sau a pereților.

Printre beneficiile acestui produs se numără și

  • Ușurință în instalare;
  • Impermeabilitate;
  • Durabilitate;
  • Rezistență.

Plăcile ondulate și bituminoase sunt confecționate din fibre de celuloză din rășină termorezistentă și extrem de puternică împotriva intemperiilor. Potrivite pentru acoperișuri sau pereți exterior.

Plăcile au diferite greutăți și culori, precum verde, roșu, gri sau transparent.

Alege modelul și culoarea care se potrivește cel mai mult cu nuanța pe care ai ales-o pentru decorarea fațadei. Indicat ar fi să nu existe un contrast prea mare între fațadă și acoperiș, ci din contră, să se completeze perfect.

Vino în magazinele noastre și beneficiezi de consiliere gratuită și sfaturi utile de la persoane specializate în domeniul construcțiilor, astfel încât să poți lua cele mai bune decizii vizavi de ce fel de acoperiș sau tablă să alegi și care sunt cele mai bune variante.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360