Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Tapet si fototapet

Produse din categoria Tapet si fototapet

Pagină
Pagină

Culoarea pereților din casă poate influența starea ta de spirit de zi cu zi, de aceea alegerea nuanțelor este uneori dificilă. Acasă este locul unde trebuie sa te simți confortabil și liniștit, de aceea se recomandă alegerea culorilor calde și de cele mai multe ori neutre, pentru a crea un spațiu luminous și plăcut, însă în funcție de cameră, culorile pot să difere.

La Brico Depot găsești o gamă variată de produse pentru decorarea pereților din dormitor, de la tapete și fototapete, până la tablouri inspiraționale potrivite pentru un design modern sau contemporan.

Tapetul oferă personalitatea oricărei încăperi, acesta oferă rezistență în timp și este foarte ușor de montat. Acesta poate fi aplicat în dormitor, living, camera copiilor sau chiar în baie.

La Brico Depot găsești: Tapet lucios sau mat; tapet semi-lucios; cu model floral; multicolor sau cu forme geometrice.

Tapetul poate fi aplicat pe un perete, folosind un model mai complex, floral, cu forme geometrice sau pe toți pereții, optând pentru un model mai simplu sau de o singură culoare, care să nu încarce foarte mult pereții.

In funcție de designul ales pentru locuința ta, la Brico Depot ai o gamă diversificată de modele din care poți alege varianta care să ofere un plus de eleganță și stil.

Pe lângă tapetele clasice, cu modele care se potrivesc aproape oriunde în casă, la Brico Depot găsești multe variante de fototapet, cu peisaje din natură, spectaculoase, cu orașe sau clădiri cunoscute. În locul tablourilor, fototapetul poate reprezenta o adevărată piesă de design.

În plus, tapetul sau fototapetul poate să ascundă imperfecțiunile pe care le are peretele, dacă acesta nu a fost foarte bine finisat sau are defecte inestetice.

Oferă camerei tale un aspect inedit aplicând un tapet care să te reprezinte și care să transforme camera dintr-un spațiu monoton, într-unul cu adevărat special, care să te inspire.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360