Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Vinificație

Toamna e anotimpul recoltelor bogate, dar și a culegerii strugurilor. În această perioadă produsele de vinificație devin esențiale în producerea și stocarea vinului și a altor derivate. De aceea, la Brico Depôt îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru ca tu să te bucuri de un vin de calitate superioară din producție proprie!

Toamna este timpul să culegi roadele culturilor proprii și să te bucuri de vin produs chiar de tine. Pentru aceasta sunt necesare utilaje și mașini specializate pe care le găsești la Brico Depot. În gama noastră de prese și zdrobitoare struguri găsești produse de calitate din materiale precum metal sau inox. Sunt disponibile, de asemenea, zdrobitoare potrivite atât pentru struguri, cât și pentru alte fructe. Savurează roadele muncii tale cu ajutorul produselor de la Brico Depot!

Depozitează roadele culturilor din grădina ta cu ajutorul recipientelor potrivite și bucură-te de ele cât mai mult timp! La Brico Depot găsești zeci de recipiente pentru grădină și vinificație. Sunt disponibile damigene, bidoane cu cerc, bidoane cu filet, bidoane cu toartă, borcane și găleți de diverse capacități. De asemenea, în gama noastră îți punem la dispoziție vase pentru stors struguri și alambic țuică. La Brico Depot găsești tot ce ai nevoie atât pentru cultivarea plantelor, cât și pentru culegerea, prelucrarea și depozitarea roadelor.

Produsele pentru vinificație au nevoie de accesoriile potrivite. La Brico Depot îți oferim zeci de accesorii care te vor ajuta în procesul de vinificație. Sunt disponibile furtunuri de tras vinul, dopuri furtun, vinometre, alcoolmetre, coșuri flexibile, mustimetre, dopuri damigeană, capace pentru borcane, saci pentru struguri. Hai la Brico Depot și alege-ți produsele preferate!

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Plantarea butașilor respectă anumite reguli și etape specifice fiecărei plante, de la vița de vie, la trandafir, zmeur sau lavandă. Este o etapă esențială pentru plante sănătoase și culturi bogate, aș...

Furnicile nu sunt insecte dăunătoare, însă atunci când apar în număr mare în casă sau apartament ne pot da adevărate bătăi de cap. Există numeroase soluții simple pe care le ai...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360